آقای جلال موقاری
-
سلام
ضمن عرض خسته نباشی به شما و کارگزاران آلا.
از شما تقاضا میکنم در سال تحصیلی ۹۷_۹۸ برای تدریس زیست یازدهم،از آقای جلال موقاری استفاده شود.
ایشون بسیار زیبا و مفهومی با تمام تلاش به تدریس میپردازند.
️
️متن پررنگ
با تشکر.
-
سلام خیــــــــلی خسته نباشید. امیدوارم همه چیز بزاتون اون طور که میخواین بگذره. من میخواستم خوااااااااااهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش کنم برای زیست یازدهم آقای جلال موقاری رو بزارین ایشون فوق العاده هستند از طرفی تنها دبیری هستن که فیلمای تدریسشون کامله(البته اگه اشتباه نکنم) خیلی ممنون از تلاش بی وقفتون امیدواریم که جبران کنیم
-
سلام
از شما تقاضا میکنم در سال تحصیلی ۹۷_۹۸ برای تدریس زیست یازدهم،از آقای جلال موقاری استفاده شود.
️
️متن پررنگ
با تشکر.
-
باسلام و خسته نباشید اینو عرض کنم درباره دروس ریاضی فیزیک زیست شیمی وقتی معلم تدریس میکنه اون سوالاتی روکه حل میکنه شما جزوه اون سوالاتم بزارید این طوری دروقت بچه ها صرفه جویی میشه و دیگه نیازی ندارن که جزوه دست نویس بنویسن و همیشه سعی کنید یه پله بیشتر ازکتاب و مدرسه باشید و تو درس ها اخر هرمبحث روش تستی هاشم بگید. مدرس زیست اقای موقاری باشه ریاضی هم مهدی امینی راد . ممنونم که این فرصت روهم به مادادید که نظرمون رو بگیم....
-
هرچند که بهتر ازالانداریممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
-
آقای موقاری توی دکتر آی کیو تدریس می کنن ولی تدریسشون تو آلا بهتر بود اونجا با لپ تاپه فقط
-
سلام اقای موقاری واقعا عالی درس میدن .
من بعد از اینکه فیلم های آموزشی ایشون رو میبینم تست ها رو خیلی راحت تر میزنم انشاالله کلاس یازهم هم باشن
یاعلی. -
سلام میشه اقای موقاری صفرتاصد کنکور رو تدریس کنن؟؟؟
-
سلام
️
️متن پررنگ
با تشکر.
آقای موقاری فوق العاده هستند
-
با سلام به اقای موقاری عزیز خیلی ازتون ممنون میشم که تدریس سال یازدهم هم خوتون بدید شما خیلی فوقولاده هستید و به قول دوستمون تنها دبیری هستید که فیلمای تدریستون کامله
-
جالبه همه اینایی که گفتن اقای جلال موقاری رو بیارین تدریس کنن اکانت هاشون دو روز پیش ساخته شدن یعنی درواقع یه نفر هستن ://
-
جالبه همه اینایی که گفتن اقای جلال موقاری رو بیارین تدریس کنن اکانت هاشون دو روز پیش ساخته شدن یعنی درواقع یه نفر هستن ://
Omid Asia در آقای جلال موقاری گفته است:
نه انجمن ترکید تمام اکانت ها و پست ها تا ۲ ماه پیش پاک شد
بعد اطلاعیه زدیم تو کانال که می تونن بیان و نظراتشون رو بگن -
باسلام وعرض ادب خدمت دوستان ایجانب همین درخواست را از مجموعه آلا دارم وبسیار از شما وآقای موقاری سپاس گذارم
-
بعد اطلاعیه زدیم تو کانال که می تونن بیان و نظراتشون رو بگنsohrab ببخشيد من تازه اكانت ساختم
ولي تيكه هايي از تدريس اقاي موقاري رو ديدم.
دكتر طلوعي ديدم ناصح زاده ديدم اقاجاني ديدم
و بقيه.. هركدوم رو يه تيكه ديدم..
و اين حتما نياز نبوده كه من اكانت داشته باشم.
نميدونستم انجمن الايي هم وجود داره.
من فقط همين يك اكانت رو دارم
لطفا همديگه رو قضاوت نكنيم..
ممنون از سايت خوبتون -
بعد اطلاعیه زدیم تو کانال که می تونن بیان و نظراتشون رو بگن