اعتراف میکنم که....
-
شجاعت. به خرج میدم
و بانومهندس رز دعوت می کنم
اگر بار گران بودیم و رفتیم و.......
شوخی کردم رزم خیلی مهربونه
M.an@zahra-m1999 در اعتراف میکنم که....
گفته است:
شجاعت. به خرج میدم
M.an
خب حالا چی بگم !
عادت های عجیبم :
چایی نمی خورم سالی 2 فنجان شاید بخورم
وقتی می خوام بخوابم آب خنک میزنم به صورتمپ ن : لب رو همه می کنن حتی با دندون
-
@zahra-m1999 در اعتراف میکنم که....
گفته است:
شجاعت. به خرج میدم
M.an
خب حالا چی بگم !
عادت های عجیبم :
@M-an در اعتراف میکنم که....
گفته است:
گفته است:
شجاعت. به خرج میدم
M.an
خب حالا چی بگم !
عادت های عجیبم :
مورد اولی شبیه تا 14سالگی منی اما به بعدش نه
دومی رو من هم دارم -
@M-an در اعتراف میکنم که....
گفته است:
گفته است:
شجاعت. به خرج میدم
M.an
خب حالا چی بگم !
عادت های عجیبم :
مورد اولی شبیه تا 14سالگی منی اما به بعدش نه
دومی رو من هم دارم -
خب پوست لبو نکندن کار عجیبیه که من نمیکنم!!!
همه پوست لبو میکنن :| -
همه پوست لبو میکنن :|@Dr-Bernosi در اعتراف میکنم که....
گفته است:
همه پوست لبو میکنن :|بیشتر تو دخترا شایع ست
-
اعتراف میکنم که سرم توگوشی مادرمه چون نت سه ماهه داره وکلی خوش میگذره اینستا رو زیرو رو کنی.... خلاصه از دستم کلافه شده بود دیگهههههههه
رمزگوشی الگو بود که از حرکات دستش متوجه شدم چیه مجبورشد عوضش کنه......بعدش پین کد گذاشت پشت سرش بودم از شیشه ماشین فهمیدم پسووردش چیه ....ناچار شد اثرانگشت بزاره خییییلی ذوق زده بود که دیگه دستتو بستمممم نمیتونی اما طی خواب عمیق زمستانیش گوشیو گذاشتم لای انگشتاش و قفل گوشی به راحتی بازشد... دیروز بهش گفتم گفت الان قفل کتابی میزنم بهش
#من وتکنولوژی
@دانش-آموزان-آلاء -
اعتراف میکنم که سرم توگوشی مادرمه چون نت سه ماهه داره وکلی خوش میگذره اینستا رو زیرو رو کنی.... خلاصه از دستم کلافه شده بود دیگهههههههه
رمزگوشی الگو بود که از حرکات دستش متوجه شدم چیه مجبورشد عوضش کنه......بعدش پین کد گذاشت پشت سرش بودم از شیشه ماشین فهمیدم پسووردش چیه ....ناچار شد اثرانگشت بزاره خییییلی ذوق زده بود که دیگه دستتو بستمممم نمیتونی اما طی خواب عمیق زمستانیش گوشیو گذاشتم لای انگشتاش و قفل گوشی به راحتی بازشد... دیروز بهش گفتم گفت الان قفل کتابی میزنم بهش
#من وتکنولوژی
@دانش-آموزان-آلاء -
اعتراف میکنم الان داشتم پوست لبمو میجویدم که این تاپیکو دیدم
اعتراف میکنم الان تقریبا هیشکیو تو فروم یادم نمیادحس اصحاب کهفو دارم
-
اعتراف میکنم الان داشتم پوست لبمو میجویدم که این تاپیکو دیدم
اعتراف میکنم الان تقریبا هیشکیو تو فروم یادم نمیادحس اصحاب کهفو دارم
sahba منو یادت نمیاد خانم دکتر؟
-
sahba منو یادت نمیاد خانم دکتر؟
@dr-yassi اسماتونو می بینم یادم میاد ولی میخواسم تگ کنم هیچی یادم نمیومد
-
sahba بیا تودلی ...دلتنگتیم دختر...همه بچه ها قدیمی هستن بیا استرجاع حافظه میکنی
-
اعتراف میکنم که هر بار که تو تو دلی پیامو رو از پایین ب بالا لایک میکنم پیام خودمم لایک میکنم هشدار میده
-
نمی دونم اینحا جای مناسبی برای گفتنش هست یانه نمی دونم متوجه شدید یا نه اما خیلی ناراحتی دیگران برام مهمه
خیلی کم پیش اومده با بچه های آلا بحثم شه اگرم شده اخرش ازشون حلالیت گرفتم گرچه نمی دونم بخشیدن یانه اما وظفیه ام انجام دادم زهرا خانوم از کاربرای که براش احترام زیادی قائل بودم وهستم اما یکبار بحثمون شد که یاسمن خانوم کامل در جریانن ازش معذرت خواهی کردم اما اون رفته نمی دونم ببخشید اصلا دید حرفام یانه برای همین اینجا می خوام بگم نمی دونم یادش میاد من رو یانه نمی دونم اصلا دیگه اینجا میاد یانه نمی دونم کسی این حرفام به گوشش می رسونه یانه (زهراخانوم اگر یک روز خوندی یا شنیدی دقیقا یک روز بعدبحثمون یاسمن خانوم گفت باهات دررارتباط بهش گفتم که بگه بحثمون یه اتفاق ناخوشایند بود که من هم تا حدی خودم مقصر می دونم به هر حال حدود شاید یک ماه شایدم بیشتر که بهش گفتم ازت عذر خواهی کنه از طرف من اما گفت که نشده فقط شاهده بر اینکه چقدر برام محترم بودی وقصد ناراحت کردنت نداشتم )قضاوت کردیم تصور کردیم و....سوتفاهم شد اخرش به هر حال من بعد کنکور بارها تگت کردم اگر از من ناراحتی امیدوارم من ببخشی وحلال کنی
موفق باشی خانمی
@zahra_asd
@dr-yassi
در کل سعی کردم هر جا هستم خوب ومفید باشم اما مطمئنا کامل وبی نقص نبوده عملکردم پس امیدوارم بابت ناراحتی هاتون ها وکمی وکاست های که در حق تون انجام دادم .همه تون حلال کنید
-
نمی دونم اینحا جای مناسبی برای گفتنش هست یانه نمی دونم متوجه شدید یا نه اما خیلی ناراحتی دیگران برام مهمه
خیلی کم پیش اومده با بچه های آلا بحثم شه اگرم شده اخرش ازشون حلالیت گرفتم گرچه نمی دونم بخشیدن یانه اما وظفیه ام انجام دادم زهرا خانوم از کاربرای که براش احترام زیادی قائل بودم وهستم اما یکبار بحثمون شد که یاسمن خانوم کامل در جریانن ازش معذرت خواهی کردم اما اون رفته نمی دونم ببخشید اصلا دید حرفام یانه برای همین اینجا می خوام بگم نمی دونم یادش میاد من رو یانه نمی دونم اصلا دیگه اینجا میاد یانه نمی دونم کسی این حرفام به گوشش می رسونه یانه (زهراخانوم اگر یک روز خوندی یا شنیدی دقیقا یک روز بعدبحثمون یاسمن خانوم گفت باهات دررارتباط بهش گفتم که بگه بحثمون یه اتفاق ناخوشایند بود که من هم تا حدی خودم مقصر می دونم به هر حال حدود شاید یک ماه شایدم بیشتر که بهش گفتم ازت عذر خواهی کنه از طرف من اما گفت که نشده فقط شاهده بر اینکه چقدر برام محترم بودی وقصد ناراحت کردنت نداشتم )قضاوت کردیم تصور کردیم و....سوتفاهم شد اخرش به هر حال من بعد کنکور بارها تگت کردم اگر از من ناراحتی امیدوارم من ببخشی وحلال کنی
موفق باشی خانمی
@zahra_asd
@dr-yassi
در کل سعی کردم هر جا هستم خوب ومفید باشم اما مطمئنا کامل وبی نقص نبوده عملکردم پس امیدوارم بابت ناراحتی هاتون ها وکمی وکاست های که در حق تون انجام دادم .همه تون حلال کنید