_!_
-
ســلـآم ..!
ببخشید مبحثِ بردِ تابع درجه دو رو میشه بگین در کدوم قسمت آقای نباخته تدریس کردن ؟!
قسمتِ تابع هایِ درجه دو رو که دیدم ، در مورد برد، زیاد حرفی نزدن ..!
یا اگر آقای نباخته تدریس نکردن ، بگین آقای امینی راد ، در چه قسمتی تدریس کردن ؟ !
.
واینکه یه سوالِ دیگه : ما تو ریاضی ، فصلِ اول یازدهم ، یه مبحث داریم به نامِ هندسه تحلیلی .. ( که درس اولش در موردِ فاصله ی نقطه از خط ، یا فاصله دو نقطه از هم ، و از این مسائل _ درس دومش هم در موردِ تابع هایِ درجه دو هست و درس سومش هم درموردِ معادلات رادیکالی و اصم هست ..! ) میخواستم بدونم ، این مباحث رو نظامِ قدیم هم داشتن ؟ اگه داشتن در چه فصلی از کتابشون بوده و کلِ این مباحث رو آقای نباخته یا امینی راد در چه قسمتی از فیلم هاشون تدریس کردن ..!
.
ممنـون میشــــم جــواب بدین ..!
. -
-
سلام بانو در مورد آقای نباخته من فیلم هاشور رو ندیدم در مورد مباحثی که گفتی بله ما هم این مباحث داشتیم البته متاسفانه الان به کتاب و جزوه ام دست رسی ندارم اما برای این مباحث چه تو فیلم ها چه کتابت دنبال نام های کلی تابع ومعادله ونامعادله باش ،موفق باشی
-
سلام بانو در مورد آقای نباخته من فیلم هاشور رو ندیدم در مورد مباحثی که گفتی بله ما هم این مباحث داشتیم البته متاسفانه الان به کتاب و جزوه ام دست رسی ندارم اما برای این مباحث چه تو فیلم ها چه کتابت دنبال نام های کلی تابع ومعادله ونامعادله باش ،موفق باشی
@zahra-m1999
ممنــونم از جــوابت زهـرا جـآنم :)) -
@nawrciiss در _!_ گفته است:
@zahra-m1999
ممنــونم از جــوابت زهـرا جـآنم :))قابلی نداشت بانو سوالی بود در خدمتم خوشحال میشم کمکی از دستم بر بیاد
@zahra-m1999
مـرسی که هستـی عشقــ جــآن ..!
آدم امیـد میگیره با بودنــت ..!
همیشــه باش ..! -
@zahra-m1999
مـرسی که هستـی عشقــ جــآن ..!
آدم امیـد میگیره با بودنــت ..!
همیشــه باش ..! -
چند تا تاپیک زدم امیدوارم بچه ها کمکم کنن واسه شما ها که کنکوری جدید هستین ویاپشت کنکوری ها بترکونیم
حداقل اگه خودم خواستم دوباره بخونم تا اومدن نتایج کمک کنم@zahra-m1999
قربونـت برم مـن ..!
آره دیدم ، خیلی تاپیک هایِ خوب و مفیدی بود واقعــآاا ..!
مرسی از لطفـت ..!
راستی اگه امسال خواستی ، دوباره بخونی ، یه خبر بده به من ..!
هر چنـد ، امیدوارم که همیـن امسال ، همون چیزی رو که میخوای ، قبول بشی -
@zahra-m1999
قربونـت برم مـن ..!
مرسی از لطفـت ..!
هر چنـد ، امیدوارم که همیـن امسال ، همون چیزی رو که میخوای ، قبول بشی@nawrciiss در _!_ گفته است:
@zahra-m1999
قربونـت برم مـن ..!
مرسی از لطفـت ..!
هر چنـد ، امیدوارم که همیـن امسال ، همون چیزی رو که میخوای ، قبول بشیاین الان دیدم باشه عزیزم مرسی .