گپ خونه کنکوری ها
-
@lovesick;13109 said:
> نه نبین اصلا
داداش نایب زیارت باشین پیش امام رضا
-
@mohadeseh0;13115 said:
> داداش نایب زیارت باشین پیش امام رضا
دیشب حرم بودم اومدم مسافرت باز برگردم چشم
-
@**مهدی**;13116 said:
> همون سوال بچه ها ی ساعت سرش بحث کردن
سوال به اون راحتی :|
-
@**مهدی**;13119 said:
> خب به درجه ریاضت شما نمیرسیم
تیکه ننداز میام ی لگد تبری نوش جونت میکنما
-
aysan;13120 said:
> معما چون حل شود آسان گردد....هیچی همینو خواستم بگم:65::4:
>
> - - - updated - - -من اصلا جوابای بقیه رو نخوندم نمیدونمم چی گفتین و اینا
-
-
amir said:
> پرچم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همونیه که همیشه میگید
مشکل دارین با نوشته هایه من؟؟؟ .............خو نخونیدشون..................نوشته هام بدرد شما نمیخوره...........خخخخخخخخخخخخخ
-
-
aysan;13131 said:
> تو خودتو شفاف کن تا شفاف باهات بحرفم...خخخ...همش اینویزیبلی خوووو....هههه...شووخی میکنم رفیق گل...هرجور راحت تری...البته من که میدونم کی میای کی میری..خخخخ
اخه میخام سر به تنه پسره نباشه خداییش............خیلی ادمه بی فرهنگیه......تو هنو این جماعتو نشناختی..........فک کنم دفعه بعد باید برخورد کنم باهاشون تا حسابه کار دستشون بیاد............ایسان چجوری میفهمی من میام ناقلا......
-
@raha74;13132 said:
> اخه میخام سر به تنه پسره نباشه خداییش............خیلی ادمه بی فرهنگیه......تو هنو این جماعتو نشناختی..........فک کنم دفعه بعد باید برخورد کنم باهاشون تا حسابه کار دستشون بیاد............ایسان چجوری میفهمی من میام ناقلا......
خخخخ کیو میگی؟؟؟...اینو یا..........هیچی بابا....ما اینیم دیگه...همه چیز تو فروم زیر نظرمه..خخخخ...پخ پخاتم میبینم...هههه
-
aysan;13133 said:
> خخخخ کیو میگی؟؟؟...اینو یا..........هیچی بابا....ما اینیم دیگه...همه چیز تو فروم زیر نظرمه..خخخخ...پخ پخاتم میبینم...هههه
این اقایه امیر علیو میگم...............خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
-
- updated - - -
-
aysan;13133 said:
> خخخخ کیو میگی؟؟؟...اینو یا..........هیچی بابا....ما اینیم دیگه...همه چیز تو فروم زیر نظرمه..خخخخ...پخ پخاتم میبینم...هههه
این اقایه امیر علیو میگم...............خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
-
معذرت مشتری داشتم الانم هرکاری میکنم عکس رو اپلود نمیکنه ک بزارم
-
@**مهدی**;13124 said:
> عاشق لگد تبری گفتنتم چندتا خوردی تا حالا.[emoji23] [emoji23]
والا تا حالا نخوردم ولی پیش مدیرمون کلاس رو ترکوندم مدیره جرات نکرد چیزی بگه بعدشم گفتم اینجا طویلس یا مدرسه جمع کن این حیوونا رو :|