گپ خونه کنکوری ها
-
اینم همون روضه که بهتون قول دادم بنویسم ترجمشو.... نحوه شهادت طفلان مسلم یعنی ابراهیم و محمد که این دو زندانی ابن زیاد بودند و او زندانبان را احضار كرد و به او گفت: این دو كودك را به زندان ببر و خوراك خوب و آب سرد به آنها مده و بر آنها سختگیرى كن.
این دو بچه در زندان روزها روزه مى گرفتند و شب دو قرص نان جو و یك كوزه آب براى آنها مىیوردند...
بعد از یک سال ...با هم قرار گذاشتن که اون شب از زندانبان بپرسن که اونا رو میشناسه یا نه....شب شد و مرد اومد پرسیدن ای مرد محمد مصطفی (ص) رو میشناسی؟ گفت چطور نشناسم اون پیامبر منه...پرسیدن علی ابن ابی طالب رو میشناسی؟ گفت میشناسم...همینطور پرسیدن تا رسید به جعفر ابن ابی طالب مرد گفت چگونه جعفر را نشناسم؟! او پسر عمو و برادر پیامبر من است...
بچه ها گفتن ما از خاندان محمد (ص) و فرزندان مسلم ابن عقیل هستیم...مرد خیلی ناراحت شد و پشیمان شد که یک سال بچه هارو اذیت کرده...چون اون مرد شیعه بود به بچه ها گفت شب از زندان فراریتون میدم....بچه ها فرار میکنن میرن کنار آب فرات هیچ جا رو هم نمیشناختن همونجا میمونن شب...فکر کنم اون مرد رو میکشن و برای بچه ها جایزه میزارن...هر کس مرده یا زنده بچه هارو بیاره جایزه میگرفت....کل مردم شهر دنبال بچه ها بودن...همون شب یک خانمی که شیعه بود بچه هارو پیدا میکنه...شب رو میبره خونه خودشون امان میده بچه هارو...همسر این زن که طرفدار ابن زیاد بود هم اونروز اومده بود خونش...شب بچه ها بلند میشن از غربتشون و خوابی که دیده بودن آب فرات خونی هست ... گریه میکنن...همسر زن میشنوه میره میپرسه شما کی هستین میگن فرزندان مسلم ابن عقیل....اون زن نمیدونست که اینا کی هستن و یا هم نمیدونست برای اونا جایزه گذاشتن (توی روضه به این قسمت اشاره مستقیم نشده استنباط خودمو میگم).....زن خیلی گریه میکنه که کاری باهاشون نداشته باش ولی پول چشم های اون ملعون رو گرفته بود...فردا میبره کنار آب فرات بچه ها اجازه نماز میخوان اونم میگه بخونین نماز که خوندن تموم شد....یکیش میگه اول سر من رو ببر...زود اون یکی برادر میگه نه ماله منو ببر....آخر سر مرد میگه بگین سر کدومتونو ببرم؟ برادر بزرگ میگه اول سر برادر کوچیکم رو ببر...مرد میپرسه چرا؟ میگه من بزرگتر از اونم اون نمیتونه مرگ منو تحمل بکنه اول سر اون...سر هردو رو که برید میزاره داخل پارچه بدن هاشونو میندازه داخل آب به اذن خدا دو برادر همدیگرو بغل میکنن و آب بدن بدون سر اونارو به نزدیکی کربلا میبره و اونجا بدن هاشون پیدا میشه و در همون حالت(همیدگرو بغل کردن) دفن میکنن....مرقد شریف این دو كودك در شهر مسیب واقع در 4 فرسخی كربلا هست.... -
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
چرا عکس پروفایلم تغییر نمیکنه ؟
تغییرش بده بعدش هیستوری رو اون قسمت پسوردارو پاک کن از اول وارد فروم شو