گپ خونه کنکوری ها
-
سخنراني دكتر ازمنديان در مورد درس خوندن و كنكور .در سايت ها و وبلاگ هاي مختلف موجوده از اينجا هم مي تونيد دانلود كنيد.با شنيدن همين يك فايل دست به عمل بزنيد نه اينكه درصدد دانلود 100 تا فايل ديگه از ايشون يا ديگران بر ايي.بايد عمل كنيشاتل لند | دانلود فایل
-
سلام به همه ی کنکوری های عزیز.
بیایید در این شبهای مبارک تا میلاد امام زمان(ع) برای قبولی در کنکور دعا کنیم -
من اگر نقاش بودم کربلا را می کشیدم
یک بیابان لاله سرخ نینوا را می کشیدم
دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر
نقشی از عباس حیدر
اشکی از طفلان زینب ، منظر نور و هدایت
کربلا را می کشیدم-
-
- updated - - -
-
آموخته ایم از تو وفاداری را
خون تو نوشت معنی یاری را
ای کاش که آب کربلا می آموخت
آن روز زچشمت آبرو داری را ..-
-
- updated - - -
-
راست گفته اند عالم از چهار عنصر تشکیل شده :
آب ، آتش ، خاک ، هوا ...
آبی که از تو دریغ کردند
آتشی که در خیمه گاهت افتاد
خاکی که شد سجده گاه و طبیب دردها
و هوایی که عمری ست افتاده در دل ها
ترکیب این چهار عنصر می شود کـــــــــــــــربلا-
-
- updated - - -
-
-
-
وقتی کاری انجام نمی شه، حتما خیری توش هستوقتی مشکل پیش بیاد ، حتما حکمتی دارهوقتی کسی را از دست می دی ، حتما لیاقتت را نداشتهوقتی تو زندگیت ، زمین بخوری حتماً چیزی است که باید یاد بگیریوقتی بیمار می شی ، حتماً جلوی یک اتفاق بدتر گرفته شدهوقتی دیگران بهت بدی می کنند ، حتماً وقتشه که تو خوب بودن خودتو نشون بدیوقتی اتفاق بد یا مصیبتی برات پیش می یاد ، حتماً داری امتحان پس می دیوقتی همه ی درها به روت بسته می شه، حتماً خدا می خواد پاداش بزرگیبابت صبر و شکیبایی بهت بدهوقتی سختی پشت سختی می یاد ،حتماً وقتشه روحت متعالی بشهوقتی دلت تنگ می شه ، حتماً وقتشه با خدای خودت تنها باشی
-
-
- updated - - -
-
سخت است غرق شدن در روزهای پر از تکرار و تفکراتی که جز خستگی چیزی برایت ندارد...
آنقدر خسته، که فقط می توانی بنگری به دردهایی که نمک به زخم لحظه های تنهاییت می زنند...!
و گاهی در حسرت لحظه ها، آنقدر آه می کشی و بغض می کنی تا آشکار نگردد عمق دردهایی که در دلت پنهان مانده...
خسته از عبور ثانیه ها که به دلخواه خود می گذرد و تو هیچ نقش و سهمی در ثبت و گذر این لحظه ها نداری...!
و همچنین، خسته و دردمند از روزهای خوبی که با یک دنیا امید، رسیدنش را به انتظار می کشیدی...
میدانی!
گاهی، فقط باید چشم دوخت به مهربانی و نگاه خداوندی که خودش خوب می داند حال دلت اصلا خوب نیست! -
-
@**مهدی**;10631 said:
چرا من الن آنلاینم برا کی برا چی نمیدونم
خسته نباشی[emoji1]
-
@raha74;10632 said:
وقتی کاری انجام نمی شه، حتما خیری توش هستوقتی مشکل پیش بیاد ، حتما حکمتی دارهوقتی کسی را از دست می دی ، حتما لیاقتت را نداشتهوقتی تو زندگیت ، زمین بخوری حتماً چیزی است که باید یاد بگیریوقتی بیمار می شی ، حتماً جلوی یک اتفاق بدتر گرفته شدهوقتی دیگران بهت بدی می کنند ، حتماً وقتشه که تو خوب بودن خودتو نشون بدیوقتی اتفاق بد یا مصیبتی برات پیش می یاد ، حتماً داری امتحان پس می دیوقتی همه ی درها به روت بسته می شه، حتماً خدا می خواد پاداش بزرگیبابت صبر و شکیبایی بهت بدهوقتی سختی پشت سختی می یاد ،حتماً وقتشه روحت متعالی بشهوقتی دلت تنگ می شه ، حتماً وقتشه با خدای خودت تنها باشی
-
-
- updated - - -
-
سخت است غرق شدن در روزهای پر از تکرار و تفکراتی که جز خستگی چیزی برایت ندارد...
آنقدر خسته، که فقط می توانی بنگری به دردهایی که نمک به زخم لحظه های تنهاییت می زنند...!
و گاهی در حسرت لحظه ها، آنقدر آه می کشی و بغض می کنی تا آشکار نگردد عمق دردهایی که در دلت پنهان مانده...
خسته از عبور ثانیه ها که به دلخواه خود می گذرد و تو هیچ نقش و سهمی در ثبت و گذر این لحظه ها نداری...!
و همچنین، خسته و دردمند از روزهای خوبی که با یک دنیا امید، رسیدنش را به انتظار می کشیدی...
میدانی!
گاهی، فقط باید چشم دوخت به مهربانی و نگاه خداوندی که خودش خوب می داند حال دلت اصلا خوب نیست!ajab chizi gofti ,hal man
-
-
علي هستي؟
........................ -
[h=2] [/h]خدایـــا ...! ** اگر ****روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم ... ** **تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری ... ** با نوازشی و یا شاید تلنگری **آرام وجودت را ، همراهیت را ، **
مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن ...
-
-
- updated - - -
-
عجب زمانه بدی شده! دلم خیلی گرفته...
طعم زندگی زیبا را هم دیگر نمی توان به آسانی چشید!
دیگر نمی شود میان آدم ها باشی و دستانت را برای دعا کردن رو به آسمان بلند کنی!
دیگر نمی شود میان نگاه ها باشی و وقتی که بغضت گرفت اشک بریزی!
دیگر نمی شود محبت را به هر کس که خواستی ارزانی دهی!
دیگر نمی شود خوب بود و دیگران با تو بد تا نکنند!
دیگر نمی شود صبر پیشه کنی وقتی که زخم های دلت را تازه تر می کنند!
دیگر نمی شود که نمی شود آنطور که میخواهی زندگی کنی وقتی
که هیچکس تو را برای خودت نمی خواهد و تنها برای نفع خودش می خواهد!خدایــا می بینی؟! جور خوب ماندن را؟ جور زندگی کردن را؟
آخر! چگونه در آغوش بگیرم این همه دلتنگی را؟
-
-
امام علی میفرمایند : گذشته ها گذشته ، آینده هم هنوز نیامده است پس فرصت حال را غنیمت شمرید.
-
میلادت مبارک! پیش از تو هیچ ماهی قدم بر خاک نگذاشته بود. پیش از تو مرد شب*های نخلستان کوفه، مضطرب خورشیدف معصوم خویش بود که چگونه تنها بماند در توفان خونین آینده، ولی اینک تو آمده*اى. اینک ماه، پشت و پناه خورشید است... اینک دست*های شهر آشوبت، دلگرمیف بی*پایان کربلا خواهند شد**.**
-
-
- updated - - -
-
@nebula110;10640 said:
امام علی میفرمایند : گذشته ها گذشته ، آینده هم هنوز نیامده است پس فرصت حال را غنیمت شمرید.
و چه دردناکن این گذشته ها
-
-
بله دردناکند ولی به قول امام علی (ع) عبرت ها چه زیاد و عبرت گیران چه اندکند. ای کاش از گذشته عبرت بگیریم......
-
@nebula110;10642 said:
بله دردناکند ولی به قول امام علی (ع) عبرت ها چه زیاد و عبرت گیران چه اندکند. ای کاش از گذشته عبرت بگیریم......
-
-
- updated - - -
-
-
-
سلام بچه ها خوبید/میشه یکی به من بگه چرا انجمن بسته بود/ایا
-
@**مهدی**;10646 said:
بدلیل انتقال سرور
مرسی داداش////و یه سوال دیگه//////میشه بگید چرا نمیشه تو انجمن ثبت نام کرد////اخه رفیقم میخاد بیاد تو انجمن ولی نمیشه