گپ خونه کنکوری ها
-
@farifari;11036 said:
همون فايل اول كه گفتي باز نشد عكس گرفته بودم.دو تا دنباله هست كه توي دو تا پست جدا نوشتم.
-
-
- updated - - -
-
اگه نمينوني بخوني بي خيال.كلا يه لبخند بزن و خلاص
داداش عزیز من با گوشی میام الان عکس بگیرم برات خودتم هنگ میکنی چرا اینطوریه
باشه فرض کن نمیتونم حل کنم والا -
-
@lovesick;11041 said:
داداش عزیز من با گوشی میام الان عکس بگیرم برات خودتم هنگ میکنی چرا اینطوریه
باشه فرض کن نمیتونم حل کنم والاداداشlove من نوشتم اگه نميتوني بخوني نه اينكه نميتوني.كلا امروز گمونم تو حاشيه هستيا.دوستت دارم هم وطن
-
-
-
توي اولي ضابطه دنباله رو بازنويسي كن يعني به صورت 1-به توان ان 2 ضرب در 1-به توان ان بنويس زوج و فرد رو جدا كن كه تو هر دو همگرا به 1ميشه
-
-
- updated - - -
-
توي اولي ضابطه دنباله رو بازنويسي كن يعني به صورت 1-به توان ان 2 ضرب در 1-به توان ان بنويس زوج و فرد رو جدا كن كه تو هر دو همگرا به 1ميشه
-
-
ممنون lovesick عزيز
داداش ممنون وقت گذاشتي.گلي والله-
-
- updated - - -
-
ممنون lovesick عزيز
داداش ممنون وقت گذاشتي.گلي والله -
-
-
درست نباشه فش ندی
-
لينك برنامه تا پلي تکنيک - تا کنکور - دانلود برنامه فرصت برابر - مهندس ایمان سرورپور - بحث های مشاوره ای و انگیزشی - جمعه 16 خرداد 93البته ميتوني سرچ كني كيفيت بهتر دانلود كني بعد ديدنش ميخام احساستو بدونم البته اگه دوست داشتي
-
-
- updated - - -
-
لينك برنامه تا پلي تکنيک - تا کنکور - دانلود برنامه فرصت برابر - مهندس ایمان سرورپور - بحث های مشاوره ای و انگیزشی - جمعه 16 خرداد 93البته ميتوني سرچ كني كيفيت بهتر دانلود كني بعد ديدنش ميخام احساستو بدونم البته اگه دوست داشتي
-
-
@lovesick;11056 said:
درست نباشه فش ندیفففففف
من غلط كنم فحش بدم.اصلا راضي نبودم شما به زحمت بيفتيد كتاب بياريد و عكس و.... چوبكاري كرديد منو.مرامتو عشقه.هم شما هم man عزيز
-
@farifari;11059 said:
من غلط كنم فحش بدم.اصلا راضي نبودم شما به زحمت بيفتيد كتاب بياريد و عكس و.... چوبكاري كرديد منو.مرامتو عشقه.هم شما هم man عزيز
شوخی میکنم داداش وگرنه اقایی ففف
-
سلاااااااااام به همه دوستان کنکوری
-
@teresa;11084 said:
علیکم السلام
-
میشه یکی به من بگه اینجا چجوریه....من امسال کنکور دارم ولی روحیم خرابه..کمک میخام
-
-
- updated - - -
-
میشه یکی به من بگه اینجا چجوریه....من امسال کنکور دارم ولی روحیم خرابه..کمک میخام
-
-
- updated - - -
-
@nebula110;11085 said:
علیکم السلام
شما هم کنکوری هستید
-
-
@teresa;11084 said:
سلام دخملهه گلممممممم///////چطوری تازه وارد..........سوال داشتی بیا پیشه خودم
-
@teresa;11086 said:
-
-
- updated - - -
-
-
-
- updated - - -
-
شما هم کنکوری هستید
بله اگه خدا قبول کنه کنکوریم...
-
-
-
-
- updated - - -
-