گپ خونه کنکوری ها
-
دوستانی که فیزیک فدایی میبینن،اقای فدایی این میکروسکوپ و تلسکوپ و شبکه چشم رو درس ندادن؟
-
مگه اقای سلیمانی یک شنبه ها کلاس نداره؟ فیلم هاش نیومده
-
سلام...
بچه ها احساس می کنم هر چی تا به حال خوندم فراموش کردم .... من چیکار کنم ....؟ -
@**مهدی**;7824 said:
مرور کن خب.
بله ممنون بابت این پیشنهاد به جا...
اما من مرور هم کردم ولی وقتی برمی گردم سوال های قبل رو حل کنم به مشکل بر می خورم... -
@bahare-r;7825 said:
اما من مرور هم کردم ولی وقتی برمی گردم سوال های قبل رو حل کنم به مشکل بر می خورم...خب بعضی فصول بعضی دروس واقعا شناور و فرارن و باید فکر مرورم اینکه بع مشکل بر میخوری در حل دوباره تست طبیعیه به نظر من خوبیش اینه که بار سوم دیگه مسلط میشی کامل بود فعلا شب بخیر چشام به زور بازن.
-
sohrab;7743 said:
دوستان براي شادي روح عزيز از دست رفته ي مدير ويديوي آلاء جناب آقاي مجيد اسلامي صلوات محمدي پسند ختم كنيد،
آقا مجيد ما را در غم خود شريك بدانيد،يا علي(ع)
با سپاس سهراب جان، ايشالا هميشه شاد و پیروز باشی
-
sohrab;7743 said:
دوستان براي شادي روح عزيز از دست رفته ي مدير ويديوي آلاء جناب آقاي مجيد اسلامي صلوات محمدي پسند ختم كنيد،
آقا مجيد ما را در غم خود شريك بدانيد،يا علي(ع)
اللهم صل علی محمد و آل محمد
-
@bahare-r;7825 said:
اما من مرور هم کردم ولی وقتی برمی گردم سوال های قبل رو حل کنم به مشکل بر می خورم...در مورد سوالت :
تو مقظع از سال تقریبا چیز طبیعیه شما به ادامه درست و درس جدید ادامه بدید وقت جمع بندی دوباره در عید و اردیبهشت هست -
کلاس آقای حاجی سلیمانی کی به استوکیومتری میرسه؟
فیلما پارسالو دانلود کنم اوکیه؟
یا صبر کنم؟ -
@alimajdi;7928 said:
کلاس آقای حاجی سلیمانی کی به استوکیومتری میرسه؟
فیلما پارسالو دانلود کنم اوکیه؟
یا صبر کنم؟ی بار یادمه گفتن اول پیش تمام می کنم بعد استو
آره فیلم پارسالم ببنی کامله
احتمالا تا یکی دو هفته دیگه می رسن به استو (اگه برنامه شون عوض نشه و زودتر درس ندن ) -
سلام دوستان....من تعریف اقای شامیزاده رو زیاد شنیدم...میشه بگید نحوه تدریسشون چطوری هست؟ تستی یا تشریحی؟ چون من روش تستی انچنانی تو ریاضی ندیدم که بشه باش تست کنکور زد؟
-
@mohd;7940 said:
سلام دوستان....من تعریف اقای شامیزاده رو زیاد شنیدم...میشه بگید نحوه تدریسشون چطوری هست؟ تستی یا تشریحی؟ چون من روش تستی انچنانی تو ریاضی ندیدم که بشه باش تست کنکور زد؟
دقیق نمی شه توضیح داد اما ی قسمت ببین ازش اگه بتونی باهاشرابطه برقرار کنی حله
اولین بار دیدم بعد از اتمام جلسه گفتم : چی چی گفت اصلا خوب نبود بعد رفتم تست بزنم اکثر مطلق تونستم بزنم
فقط کافیه بتونی ارتباط برقرار کنی حتما یکی دو قسمت ببین مخصوصا مبحثی که برات گنگه -
@alimajdi;7928 said:
کلاس آقای حاجی سلیمانی کی به استوکیومتری میرسه؟ فیلما پارسالو دانلود کنم اوکیه؟ یا صبر کنم؟
پارسال بعد شیمی 2 رفت اسید باز بعد اسید باز رفت شیمی 3 بعدش الکترو شیمی. فیلم های پارسال یکم نقص داره
-
آره یکی دو جلسه نبود
اسماش هم یه جوریه مجبورم صبر کنم -
استاد رفیعی کی میخواد مبحث ترمودینامیکو درس بده؟فصل 1 فیزیک3
-
@sadegh1375;8004 said:
استاد رفیعی کی میخواد مبحث ترمودینامیکو درس بده؟فصل 1 فیزیک3
تا قبل بودجه قلمچی درس میده
-
تراز قلم چیتون چند شده؟؟؟
-
سلام بچه ها دانشگاه تبریز برای بهورزی اگهی داده (بامدرک دیپلم) ثبت نام کنم؟