🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
هاعیی
امروز کامپیوترمو روشن کردم و چشمم به اینا خورد... بنظرم میتونه برای بعضیا مفید شه پس این تاپیکو زدم تا کنکوریا استفاده کنن :>
اگه تو هم ای دوست چیزی داری، لطفا بفرست اینجا تا همه استفاده کنن
فیلم های اشکان هاشمی:
جانوری
گیاهی
ژنتیک 1
ژنتیک 2
ژنتیک 3
ژنتیک 4
ژنتیک 5
ژنتیک 6
ژنتیک 7
ژنتیک 8
ژنتیک 9
تحلیل آزمون آپارات
سایت فیلم های نشر الگو
آزمون های آزمایشی
سایت اپ کانون (برای دیدن کارنامه زودهنگام)
سایت خرید جزوات تام لند
جزوه پارسا فراهانی:
حفظیات شیمی دهم
حفظیات شیمی یازدهم
حفظیات شیمی دوازدهم
سایت تاپ کپی (برای پرینت جزوه ها و اینا با قیمت مناسب)
سایت روزشمار (که تو این بخش میتونین گزارش مطالعه هم بدین) + اخبار و مطالب درسی کنکور
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم Narges_ Aqua
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
برنامه درسی
-
برنامه ساعتی روزانه
زیست....۳
ریاضی.....۲
شیمی و فیزیک (یه روز درمیان باشن مثلاً شیمی روز زوج فیزیک فرد).......۲
بسته عمومی یک ....۳ (ادبیات یک ساعت عربی یک ساعت و نیم و نیم ساعت لغت زبان )
بسته عمومی دو .....۳(دینی یک ساعت و نیم زبان یک ساعت و نیم )
بسته عمومی یک ودو هم مثل ریاضی و فیزیک یکی در میان قرار بگیرند*روز جمعه هفته اول برای مرور وجمعه هفته دوم اگر ازمون شر کت می کنید صبح ازمون وبعد ظهر تحلیل ازمون
در غیراین صورت برای مرور البته به نظرم ازمون رو شرکت کنید چون سنجش خودتون بهتون کمک میکنه مسیر درست رو پیدا کنید حداقل بعد ظهر سوالات پیدا کنید از رو خود سایت کانون یا ... وحل کنید تا بفهمید مبحثی که خوندید رو یاد گرفتید کامل یا ناقص یا اصلا یاد نگرفتید
برنامه حجمی
زیست :
هفته اول
زیست دوم سه فصل اول (مطالعه کتاب +درسنامه +تست )
هفته دوم فصل ۵و۶زیست دوم کامل (مطالعه کتاب +درسنامه +تست )شیمی:طی دو هفته فصل دو شیمی سه کامل خونده شه (کتاب +درسنامه یا فیلم +تست)
فیزیک :طی دو هفته فصل دوم فیزیک سوم خوانده شود (در سنامه یا فیلم +تست+نگاهی کوتاه به حفظیات ) پیشنهاد می کنم فیلم ببینید من از دکتر طلوعی دیدم
ریاضی :طی دو هفته مبحث تابع (معادله نامعادله لگاریتم وونمایی درجه دوم برد و دامنه و اعمال رو تابع ) (پیشنهاد می کنم فیلم های استاد امینی رو ببینید جزوه هم رو سایت هست کارتون راحت تر می کنه ) (احتمالا نمی رسید است زیاد بزنید اگه فیلم دید که استاد خودشون تست حل می کنند کافیه اگر نه خودتون تعداد کمی است از هر مبحث حل کنید بعد تست زنی روکامل می کنید )
در مورد عمومی ها
عربی : عربی یک مرور سریع با تست خیلی کم در دو جلسه حداکثر بدون تست یا با تست خیلی کم
بقیه تایم مطابق برنامه قلم چی رو مباحث عربی دو سه قرار بگیره است کافی حل شده
پیشنهاد می کنم فیلم های صفر تا صد استاد ناصح زاده رو ببینید
ادبیات : هفته اول آرایه با است خیلی کم یا فعلا بی است پیشنهاد می کنم فیلم ببیند من یه جلسه استاد رواشدیدم خوب بود دکتر سبطی هم هست من ندیدم خودتون انتخاب کنید
هفته دوم لغت وتاریخ ادبیات موندن سه وهر جلسه مطالب جلسه قبل مرور شه
دینی:مطابق برنامه کانون خوانده شود
زبان : نیم ساعت هر شب لغت .هر جلسه جلسه قبل مرور شن یا از لاینتر استفاده کنید از بسته دوم یک ساعت می مونه اختصاص داده شده به گرامر
مباحث گرامر طبق بر نامه ازمون خوانده شود خواستید می تونیم فیلم ببینیداگرتست ها زیاد بود دو تا یکی یا سه تا یکی بزنید
اگر بخوص توعمومی حس کردید مبحث بعد تعدادی تست یاد گرفتید وقت تلف نکنید واست بیشتر بزارید. بعدن -
@zahra-m1999 در برنامه درسی گفته است:
برنامتون خوبه
کامل ندیدمش
ولی بهتره وویسای جدید اقای افشار رو گوش کنین تا بتونین برنامه ریزیو به بهترین شکل انجام بدین شایدم گوش کردین! -
@Dr-Bernosi در برنامه درسی گفته است:
@shima31
برنامتون خوبه
کامل ندیدمش
ولی بهتره وویسای جدید اقای افشار رو گوش کنین تا بتونین برنامه ریزیو به بهترین شکل انجام بدین شایدم گوش کردین!ویس نه تعریف شون شنیدم اما حقیقتا دنبال یادگیری برنامه ریزی نیستم اینم براساس تجربه ام تو دوران تحصیل و مشاوره ها کنکور مشاورم نوشتم به خاطر در خواست شیما جان(بهشونم گفتم تخصصی ندارم ) ممنون میشم هر وقت تایم آزاد داشتید لطف کنید کامل بخونیدش ونواقص احتمالیش بر طرف کنیم کلا هدفم کمک به بچه های کنکوریه حداقل تا اومدن نتایج از شما هم دعوت می کنم همراهی کنید
-
Dr.Lila در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999 سلام زهرا جان ممنون بابت برناامه عالی ولی من 5 ساعت وقت دارم ب نظرت چجوری برنامه بریزم اگ میشه راهنمایی کن
سلام عزیزم من این برنامه رو طبق سطح وتوانایی شیما جان نوشتم .اما واقعا پنج ساعت کمه امکان بیشتر کردنش رو نداری که روهمین ساعت راهنمایی کنم !؟؟
-
شیما جان درمورد ترجمه عربی من گذاشتم آخر تابستون یا بعدش برات من خودم چون ترجمه ام خوب یادم تابستونم زیاد سوال هم نداشت
دقت کن ما الان زیست سوم رو تو برنامه نداریم وتمر کز فعلا رو زیست دو فصل های زیستت ممکنه چون تازه شروع کردی سنگین به نظر بیاد برای سه فصل اول سعی کن بیشتر مفهوم بگیری نیازی به تست چندان نیست فصل پنج هم همین طور کم حجم تست چندان نداره سنگینی کارت می افته رو فصل شش پس حواست باشه بهش وقت کم ندی
درمورد شیمی وفیزیکت ما یک فصل داریم ۱۲ساعت وقت پس انتظار میره عالی جمع بشن وکامل جوری که بعد ازمون خیلی راحت ته ته اش یه بخش خاصش اشکال داشته باشیم
درمورد زبان هم که خب مسلما چون دایره لغتت ممکنه بالا نباشه ممکنه پاسخ گویی برات سخت باشه وطبیعی هم هست
در مورد ادبیات تمر کزم رو آرایه است چون یه چیزی که یادشمی گیری وتموم کافیه قلقش دستت بیاد
درمورد ریاضی پیشنهادم اینه استاد امینی رو ببینی بعد یه نگاه سریع به درسنامه داشته باشی وتستش بمونه بعد اگه برنامه رو نگاه کنی حجم عظم ریاضی تابستونت تابع است ،تابع هم پراکنده است فیلم کمک می کنه راحت تو ذهنت جمع شه
درمورد شیمی تدریس استاد آقا جانی خوبه اما الان وقت نیست حالا بعدن که ساعت ومطالعه ات زیاد کردی یا تایمت ازاد شد با توجه به نتیجه ازمونت اگه لازم بود اضافه اش کن
در کل این ازمون ازمون اولته نگرش درصدی چندانی بهش نداشته باش من سال اول کنکورمم خوب خونده بودم اما مشاورم گفت فعلا ما درصدمون رورنج پنجاه هم باشه کافی چون نشون میده تو یادگرفتی اصل مطلب ونیاز به تایم کوتاه برا تسلط ورفع اشکال داری نه دوباره خوندن کامل
تو هم سر ازمونت مدیریت زمان رو حتما داشته باش
چون ازمون نمی رفتی من پنج شنبه قبل ازمون پر کردم اما از این به بعد پنج شنبه صبح ازمون غیر حضوری رو حل می کنی وعصر طبق نتیجه ازمون درسی که اشکال داشتی بر حسب اولویت برا ازمون فردات مرور می کنی
دفتر هم با جدیدت پر کن
موفق باشی -
@dr-yassi
@dr-sobhan
Sobhan.1999
@Dr-Bernosi
RAHIL_28
mahoor
Dr.Saraaa
@Zohre-Nowrouzi
M.an
rose77
_MILAD_
Zahra M
joy
marzi.m
@zahra_asd
negwin
NEGAARINN
@GOLNARR
@اسمان-ابی
@1540557162
@njzamin
alisoltany
@faezeh-lay
فاطمه
Vezra
blue
@نوشابه
@revlvial
بچه ها شرمنده میدونم متن ها طولانی ان اما ممنون میشم بخونید نظرتون بگید وشما هم به شیما خانوم کمک کنید -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
خب برنامه روزلنتون ساعتیه فقط و حجمی نیس که این میتونه اذیت کننده باشه و کمی تنبلتون کنه
با یه مثال سعی میکنم نشون بدم بهتون
مثلا میخوایم تو هفته ی اول از زیست حواس و دستگاه عصبی بخونیم
اول با توجه یه منابعو تعداد تستا و سطح خودتون توی این مبحث زمان لازم رو تخمین میزنین مثلا 6 ساعت حواس 6ساعت عصب
پس یکی از برنامه های زیست تو هفته ی اول میشه 6 ساعت حواس
و 6ساعت عصب!ما این 12 ساعتو چطوری تقسیم کنیماول برا هر مبحث میایم تعداد زمانو به کوچکترین بازه زمانی(باکس) تقسیم میکنیم
که بهتره این بازه از 60 تا 120 دیقه باشه
مثلا من 6باکس یه ساعته برا حواس 6باکس یه ساعته برا عصب
سعی میکنم طی هفته این 12باکس زیست رو که از دو مبحثه به طور همگن و یکسان پخش کنم که هم مرورش زیاد بشه هم اینکه ذهن از زیاد خوندنشون خستهه نشه
برای مثال به جای اینکه بیایم توی یه روز دو ساعت حواس بخونیم یا عصب، یه ساعت حواس و یه ساعت عصب میخونیم تا تنوع مبحث بیشتر باشه و همینطوری طی 6 روز میشه حواس و عصب رو با مرور و خوندن طی روزای بیشتر جمع بندی کرد و خونداین درمورد پخش کردن مطالب توی یه هفته! سعی کنین مطالب همگن و به صورت یکسان پخش بشن و سعی نکنین که همه ی مطالب یه مبحث رو اول ببندین و بعدش برین سراغ مبحث بعدی! مثلا اول عصب رو میخوندم بعدش حواس رو طی هفته! اینطوری اواخر هفته که حواس رو میخوندیم، سطح فراموشی عصب بیشتر شده بود!
البته درمورد مباحثی که پیش نیاز همن فرق میکنه! مثلا اگه بخوایم طی یه هفته ترکیبیات و احتمال رو بخونیم سعی میکنیم اول ترکیبیات رو بخونیم بعدش احتمال! ولی بیشتر مباحث همگن باشن و طی هفته پخش بشن خیلی بهتره و سطح و مدت فراموشیو رو کم میکنه!درمورد پخش کردن مطالب طی یه روز هم باید سعی بشه همگن باشه! مثلا درمورد همین حواس و عصب که قرار شد طی 6 روز هفته و هروز هم از هرکدوم یه ساعت بخونیم، سعی میکنیم از 3 وعده ی صبح، ظهر و شب هر کدومشون رو تو یه دونه از وعده ها بخونیم و پشت هم مثلا توی صبح نخونیم این مطالبو! یکی صبح یکی شب یا یکی ظهر یکی شب و ....
-
یه سری نکات هم هسش دیگه
*توی برنامتون بازه زمانی مشخص کنین برای باکسا! مثلا بگین یه ساعت تابع میخونم! اما تعیین نکنین که کی بخونین! مثلا تابع رو از ساعت 9 میخونم تا 10! اینطوری مشکلاتی پیش میاد و اگه یه روز برنامتونو دیر شروع کنین، احتمالا زده میشین و میگین که دیگه نمیشه تا اخر پیش ببرم برنامه رو!
*توی یه روز تنوع درس رو ببرین بالا! تک درسی نباشین! مثلا دوشنبه ادبیات عربی زیست و شیمی و ریاضی میخونم! اینطوری هم ذهنتون تحرکش بیشتر میشه هم کمتر خسته میشین! و کششتون برای خوندن درسا بیشتر میشه!
*اگه توی برنامتون یه درسی بود که ساعت مطالعش بالا بود مثلا 3 ساعت بود، اولا اون 3 ساعت رو تقسیمش کنین و کوچیکش کنین! مثلا 3 تا یه ساعته یا دوتا یکونیم ساعته! ثانیا اون 3 تا یه ساعته یا دوتا یکونیم ساعته رو پشت هم نخونین!!اونوقت دیگه تقسیم کردن نداش! مثلا بگین یه ساعت صبح یه ساعت ظهر یه ساعت شب میخونم! اینطوری خیلی انگیزتون برای خوندن بیشتر هم میشه
*بودجه بندیتونو تو بازه های کم مشخص کنین! مثلا یه ماه یه ماه یا دو هفته دو هفته! اونایی که ازمون میرن بودجشون مشخصه دیگه
*شروع برنامه ترجیحا با درسی باشه که اهمیتش براتون بیشتر از بقیس! این اهمیت هم به ضریب درس تو کنکور، سختیش و یا مهم بودنش برنمگیرده! اهمیت ینی اینکه توی اون درس به اصطلاح لنگ میزدین! مثلا من خودم زیستام بیشتر اخرین باکسای برناممه با این که مهمترین درسه تو تجربی! ولی چون خوندمش قبلا و باهاش راحتم سعی کردم دیرتر از بقیه بخونمش
*درمورد اجرای باکسا این نکته ی خوبو بگم که 3 تا احتمال وجود داره! برای مثال قراره من ترجمه ی عربی رو روز یک شنبه یه ساعت بخونم! من مثلا ساعت 6 شروع میکنم و قراره طبق برنامم 7 تموم بشه! اما ممکنه قبل 7، بعد 7 یا خود 7 تموم شه! حالت سومی که مشخصه! اما درمورد اون دو حالت!
وقتی که برنامتون قبل از ساعت مقرر تموم شد، شما میتونین دو کار مفید! انجام بدین! اینکه باکس بعدی که مثلا ریاضی بوده رو اجرا کنیم! یا اینکه حجم بیشتری از عربی رو بخونیم و بیشتر کار کنیم که هرکدوم به مذاقتون خوش اومد، انتخابش کنین!
درمورد اینکه وقت کم بیاد! ساعت 7 شده و من عربیم مثلا 25 تا تستش مونده! بهتره که شما همون موقع عربی رو بذارین کنار و باکس بعدی که مثلا ریاضی بود رو شروع کنین! البته بعد استراحت! اینا دلایل جالب و خوبی داره که بعدا بهتون میگم! اما خب اون 25 تست چی میشه!؟ وقتی که برنامه ی روزتون تموم شدش، همچین چیزایی رو شروع میکنین و انجام میدین! مثلا ساعت 10 شب برنامم تموم شده و میخوام استراحت بکنم! اما چون 25 تا تست عربیم موندش، باید برم اون رو کار بکنم!
ولی چرا؟! این یجور تنبیه هسش و ضمیر ناخوداگاهتون رو فعال میکنه که بعدا وقتی داشتین یه باکسیو میخوندین، خود بخود ذهن بدونه که اگه تموم نشه دوباره باید شب تنبیه بشه! بخاطر همین تمام انرژی و توان رو برای زودتر تموم کردن میذارین و این یه چیز خیلی خوبیه!*یه سوال دیگه ممکنه پیش بیادش! اینکه اگه تعداد باکسایی که دارن وقتشون کم میاد، طی روز، زیاد شدن چیکار کنیم!؟ مثلا عربی 25 تست موند، ریاضی 10 تا تمرین و زیست هم 5 صفحه موندش! از یه برنامه 5 درسه 3 درسش وقت کم اومد! تو اینجور مواقع بهتره که اخرین باکس برنامه(که کم اهمیت ترین باکس توی اون روز هست!) رو حذف کنین و این تکالیف جامونده رو انجام بدین! حالا اون برنامه ی حذف شده چی میشه! اون برنامه میشه اولین باکس فردای اون روز(که پر اهمیت ترین باکس اون روزه!) اینم یه جور تنبیه که یه ساعت اضافی رو فرداش باید بخونین! و همه ی اینا تاثیرش رو توی مهر و ابان میبینین!
*معمولا بیشتریا دوهفته دوهفته برنامه رو اجرا میکنن! یه ترفند برای اینکه برنامه ی دو هفته تمام و کمال تو اخر هفته ی اون روز تموم بشه هس و اونم اینه که تو هفته ی دوم، یک یا دو روز رو خالی کنیم! این خالی کردن روز برای این هست که اگه تو هفته ی اول و دوم مبحثی دیگه خیلیییییییییی جاموند(اگه اون کارای قبلی هم کردین!) تو این یکی دوروز خونده بشه و برنامه جا نمونه! حالا اگه چیزی هم جا نموند میتونین مرور کنین و ازمون بگیرین از خودتون!
*یه ترفند دیگه هم برای جبران هست!( دیگه با این ترفندا احتمالا چیزی جا نمیمونه!) مثلا قرار بود توی یه هفته عصب و حواس برای هر کدوم 6 باکس یه ساعته بخونیم! شما به جای 6 باکس 5 باکس رو در نظر میگیرین! ینی کل حواس تو 5 باکس و کل عصب توی 5 باکس باید خونده بشه! اگه یه چیزایی جا موند از اون یه باکس زاپاس! استفاده کنین!
*اگه برنامه ی روزتون هم زودتر از اون چیزی که مقرر بود تموم شد، برنامه ی فردا رو شروع میکنین(درصورتی که خیلی میخونین!) و یا میرین سراغ تفریح!
امیدوارم بدردتون بخوره!
-
ازمون سه شهریور
زیست شناسی یک .......مرور فصل ۶در حد یک جلسه(جلسات اخر نزدیک به ازمونتون مرورش کنید ) ،خواندن فصل ۷در حد دو جلسه
زیست شانسی دو .........خواندندفصل های۵,۶,۷,۸در حد هشت جلسه
برای این فصل ها من تدریس دکتر رحیمی رو دیدم خوب بود نگران کم بودن جلسات وفرصت تست زنی نباشید در ارمون های بعدی بازهم این فصل ها در برنامه قرار می گیرندریاضی .......خواندن مثلثات به صورت کامل ،اگر تایم اضافه داشتید روی مباحث تابع کار کنید
دقت کنید ریاضی رو به صورت مبحثی می خونید پس وقتی مبحثی در برنامه قرار گرفت تمام نکات مربوطه رو یاد بگیرید چه پیش چه پایهفیزیک.......فصل سه سال سوم ، درصورت زمان اضافه روی مباحث فصل دو سال سوم کار کنید
شیمی ......فصل سه سال سوم به صورت کامل
-
ازمون ۱۶شهریور
زیست شناسی .....فصل هشت سال دوم به صورت کامل +حل تست ورفع اشکال فصل های 5,6,7,8سوم گفت
ریاضی .........حد وپیوستگی +مشتق (اگر حس کردید حجم مباحث سنگین هست مشتق رو با تست کمتر بخونید و
تمرکزتون بزارید روی حد ومشتق رو درازمون بعد کامل کنید )فیزیک ........فصل چهارسوم به صورت کامل +شروع به خوندن فصل یک سال سوم کنید تا هر جا که زمان اجازه داد
شیمی .......مرور محلول ها در حد یک جلسه (بزارید جلسات اخر که نزدیک ازمونتون باشه) +شروع کنید فصل یک سال سوم رو تا هر جا که زمان اجازه داد
-
ازمون 23شهریور جمع بندی
زیست شناسی .....اولویت مرور وتکمیل زیست یک هست اگر وقت شد فصل های5,6,7,8سال سوم
ریاضی .......اول خوندن ماتریس وترکیبیات واحتمال بعد تکمیل مبحثی اگر مونده در اخر مرورنکات وتست های نشان دار مباحث خوانده شده درصورت وجود زمان
فیزیک.......تکمیل فصل یک سوم ومرور کل سوم به صورت مرور نکات وتست نشان دار تا جایی که تونستید
شیمی ......تکمیل فصل یک سوم ومرور کل شیمی سه از روی کتاب وجزوه وتست نشان تا جایی که تونستید
-
عمومی ها در طول تابستان
زبان .....گرامر سال سوم به صورت کامل +قوی کردن دایره لغت یا از لایتنر استفاده کنید یا خودتون در هرجلسه لغات قبلی مرور کنید سعی کنید شبی 20لغت یا 15,لغت بخونید
عربی ....یه نگاه سریع به عربی یک که در برنامه ازمون مردادتون قرار دادم +خوندن عربی دو و سه (اگر حس کردید سنگین حجمش یکی رو انتخاب کنید وکامل بخونید )
ادبیات ....یادگیری ارایه ها به صورت کامل +درمورد لغت واملا حتما وتاریخ حتما بعد از تابستون به طور جدی بخونید ومهم هاش مشخص کنید به طور مدام مرور کنید تا دستتون بیاد کدوم ها براتون فرار اما الان تمرکزتون رو ارایه باشه واون ها رو در حد نگاهی سریع برای آشنا بودن کلمات ،...برای ذهنتون برای بعد بخونید
یادم رفت ازتون بپرسم اگر در قرابت ضعیف هستید براش کتاب بگیرید ودر برنامه تون توی تابستون وحتی بعدن قرار بدید
دینی رو اگه خوندن دوم وسوم برای تابستون براتون سنگینه یکی رو انتخاب کنید وکامل کنید