سلام دوستان من درباره طرح چند تا سوال داشتم . 1ما الان خط تلفن خانه نداریم مودم هم نداریم با کد تخفیف می تونم چیکار کنم ؟!؟(راستش تو سرپل ذهاب فکر نکنم واسه کسی خط تلفن مونده باشه)
2من دیروز ثبت نام کردم نفر 84م بودم الان 82 کی معمولا نوبتم میاد /:
یه نکته هم تا یادم نرفته بگم تو شهر ما اسیاتک فکر کنم نمایندگیش رو برداسته 😊
اگه کد تخفیف برای سیم کارت یا مودم همراه بود خوبتر می شد
😊
سلام به زودی تخصیص اینترنت رایگان به آلایی ها شروع میشه
برای اینکه جلوی سوء استفاده دلالها و افراد سودجو گرفته بشه نیازه که تشخیص بدیم چه کسانی واقعا آلایی هستند.
روند دریافت این هدیه به این صورته که در سایت آلاء قسمتی برای درخواست اینترنت رایگان ایجاد میشه آلایی ها درخواست می دند و در صف بررسی قرار می گیرند.
از طرفی نیروهای آلاء برای بررسی درخواست ها محدوده لذا مجبوریم که چند صف با اولویت های بررسی متفاوت داشته باشیم.
سیستم بررسی ۳ تا صف داره که آلایی ها بعد از درخواست دادن در یکی از این ۳ صف قرار می گیرند
هواپیما 🤗 خودرو 😎 ارابه 😂که تفاوت این صف ها در سرعت بررسی درخواست های داخل صفه.
@خیرین-کوچک-دریا-دل و حامیان آلاء ( کسانی که از روز اول تاسیس آلاء تا لحظه ثبت درخواست به آلاء کمک کردند ) به محض ارسال درخواست در صف خودرو قرار می گیرند.
دیگر در خواست ها در صف ارابه قرار می گیرند.
هر کس هنگام ثبت درخواست و یا بعد از آن می تواند کد شتاب دهنده وارد کند و صف خود را ارتقاء دهد.
مثلا کدی ویژه بچه های فعال انجمن آلاء منتشر خواهد شد که صف بررسی را یک درجه ارتقاء میدهد.
یعنی از ارابه به خودرو و از خودرو به هواپیما ارتقاء می دهد.
همچنین کد شتاب دهنده هواپیما هم به چندین نفر اهدا خواهد شد که جزئیاتش رو بعدا اعلام می کنیم. اگر ایده ای برای اهدای عادلانه تر و بهتر این کدهای شتاب دهنده دارید همینجا بنویسید که بررسی کنیم.
هر کس اون کد رو داشته باشه هر صفی که باشه به صف شاتل منتقل میشه.
راستی فارغ التحصیلان آلاء هم می توانند درخواست اینترنت رایگان بدهند.
منتظر خبرهای بعدی باشید.
----ویرایش 1: توضیح شماره 1 به ابهامات و سوالات ----
پاسخ به سوالات و ابهامات آلایی ها در قالب یک فایل صوتی:
https://t.me/alaa_sanatisharif/6325
گویا متنی که نوشتم کلا یه پیام دیگه منتقل کرد، برای همین لازم بود یه ویس بذارم و کامل توضیح بدم
کسانی که تلگرام ندارند،
این فایل ogg:
alaa_internet_aboozarkhani_fard_sohrab.ogg
اینم فایل mp3:
alaa_internet_aboozarkhani_fard_sohrab.mp3
که می تونند دانلود کنند و گوش کنند.
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام به دوستان آلایی
0_1535875619799_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۶۵۶.png
0_1535875639321_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۷۱۱.png
0_1535875667753_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۷۳۶.png
0_1535875684640_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۷۵۲.png
0_1535875698673_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۸۰۵.png
0_1535875743973_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۸۱۶.png
دانلود فایل pdfراهنما 👇
0_1535876745234_rahnamaye_sabtename_asiatech.pdf
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @ناظم @خیرین-کوچک-دریا-دلدریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها
-
بهنام قانع پور منم منطقع محرومم نمیدونم نت رایگانش چطوریه
-
farzaneirani در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
بهنام قانع پور منم منطقع محرومم نمیدونم نت رایگانش چطوریه
فقط مال شرکت آسیاتکه.آسیاتک هست اونجا؟
-
farzaneirani در [دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها](/post/47ن
-
hossein40304030 سلام دوست عزیزم منم موافقم... چون من خودم توانایی خرید اینترنتو دارم ولی خیلی ها ندارند
-
سلام الان با من تماس گرفتن ک کد تخفیف رو وارد نکردم و اینا گفتن که زود تر اقدام کنم ولی ما تو خونمون از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنیم که سرعتش خیلی کمه زودم تموم میشه که برای اینترنت رایگان اقدام کردم میخواستم بدونم اگه برم تو کد تخفیف رو توی سایت آسیا تک بزنم مشکلی برای اینترنت اصلی به وجود نمیاد چون تغییر سرویس به آسیا تک مشکله برام
-
-
ثامن در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
سلام .من تو موبایلم از نرم افزار همراه من برا خریدن اینترنت استفاده میکنم .من چجوری موقعی که میخوام از فیلما الا دانلود کنم از اینترنت رایگان استفاده کنم ؟؟؟؟
سلام، اینترنت رایگان فعلا برای مشترکین آسیاتک هست.
-
mohammadhassan ممنونم