لطفا راهنمایی کنید
-
حتما نظرمو میگم که شاید مفید باشه
ولی الان باید برم به کلاس
بچه ها بیان کمک کنن مثل اقا معین و اقا محمد
منم نظرمو میگم
ولی اونا هم بخوان کمک کنن قدم اول نعیین سطحه
ایا میتونین زیست بخونین؟؟ من خودم تجربی بودم ولی خون میدیدم حالم بد میشد رفتم ریاضی این جور چیزا خیلی مهمهکتاب زیست و سوالاشو نگاه کنین .... یا دوست دارین با محاسبات سرو کله بزنین؟ یا دوست دارین مثل زیست تو عمق مفوم برین؟توی زیستی که من یک سال خوندم ممکنه 1 سطر از کتاب یا یک شکل از کتاب فقط 60 تا سوال بشه ازش طرح کرد
سوالای کنکورم نگاه کنین -
حتما نظرمو میگم که شاید مفید باشه
ولی الان باید برم به کلاس
بچه ها بیان کمک کنن مثل اقا معین و اقا محمد
منم نظرمو میگم
ولی اونا هم بخوان کمک کنن قدم اول نعیین سطحه
ایا میتونین زیست بخونین؟؟ من خودم تجربی بودم ولی خون میدیدم حالم بد میشد رفتم ریاضی این جور چیزا خیلی مهمهکتاب زیست و سوالاشو نگاه کنین .... یا دوست دارین با محاسبات سرو کله بزنین؟ یا دوست دارین مثل زیست تو عمق مفوم برین؟توی زیستی که من یک سال خوندم ممکنه 1 سطر از کتاب یا یک شکل از کتاب فقط 60 تا سوال بشه ازش طرح کرد
سوالای کنکورم نگاه کنین@njzamin وفتی ب چیزی علاقه داشته باشی باید تموم سختیاشو با جون و دل بپزیری. منم ب این جمله خیلی اعتقاد دارم پس مطمئنم ک تموم سعیمو میکنم
-
[من تابستون سال گذشته اساسا هيچي نخوندم و ترازم ٥١٠٠ بود علاوه بر اين سال اول و دوم رو با معدل ١٦ تموم كردم:) ]
اینپیام moein (یکی از رتبه برتر های پارسال)
میتونند کمکتون کنندmoein میشه راهنماییم کنید
-
منم رشته دبیرستانم ریاضی بود سال اول کنکور ریاضی دادم اما انتخاب رشته نکردم دوباره کنکور تجربی دادم و الان دانشجو مدیریت بازرگانیم،دوس دارم دوباره کنکور بدم و به ارزوم برسم اما خانوادم نمیذارن انصراف بدم....
-
منم رشته دبیرستانم ریاضی بود سال اول کنکور ریاضی دادم اما انتخاب رشته نکردم دوباره کنکور تجربی دادم و الان دانشجو مدیریت بازرگانیم،دوس دارم دوباره کنکور بدم و به ارزوم برسم اما خانوادم نمیذارن انصراف بدم....
tiara انصراف نده.حیف وقت و عمره
-
من از همون ابتدا به رشته تجربی علاقه زیادی داشتم .اما بنا ب دلایلی مثل ظرفیتی شدن کلاس ها و دیر مراجعه کردن نتئنستم موفق ب ثبت نام در رشته تجربی بشم.سال دوم اقدام ب تغییر رشته کردم نمره قبولی اوردم اما با پارتی بازی ی نفر دیگه رو جای من گرفتن. ب هر حال گذشته ها دیگه مهم نیست .میخوام ببینم با راهنمایی شما شانس موفقیت دارم با ن؟
delaram7897 در لطفا راهنمایی کنید گفته است:
من از همون ابتدا به رشته تجربی علاقه زیادی داشتم .اما بنا ب دلایلی مثل ظرفیتی شدن کلاس ها و دیر مراجعه کردن نتئنستم موفق ب ثبت نام در رشته تجربی بشم.سال دوم اقدام ب تغییر رشته کردم نمره قبولی اوردم اما با پارتی بازی ی نفر دیگه رو جای من گرفتن. ب هر حال گذشته ها دیگه مهم نیست .میخوام ببینم با راهنمایی شما شانس موفقیت دارم با ن؟
زمانتون هم خیلی مناسبه چرا ک نشه عاخه؟
-
فک کنم ایشون خیلی بتونن بهتون کمک کنن البته اگه آنلاین باشن
VictorKeke -
هیچ کس کمک نکرد
بهم
-
هیچ کس کمک نکرد
بهم
delaram7897 یه جورایی منم خودمو شبیه شما میدونم با این تفاوت که از اول رشتم تجربی بوده و الان منتظرم که نتایج بیاد مطمعنم رشته ی مورد علاقم قبول نمیشم ولی خونوادم به خصوص داداشام اصرار دارن که باید حتما برم دانشگاه حتی اگه بدترین رشته قبول شدم ولی من نمیخوام بعدا وقتی کسی رو میبینم که توی اون رشته ی مورد علاقه ی من مشغول به کار ه حسرتشو بخورم به نظرم این حسرت باعث تباهی زندگیم میشه میخوام هر جوری شده راضیشون کنم تا دوباره بخونم توام سعی کن خانوادتو راضی کنی اگه واقعا به خودت ایمان داری و فک میکنی بدون فوت وقت میتونی به رشته ی مورد علاقت برسی