غول فیزیک باش
-
Laynad خب اگه کارنیروی وزن رو ازشماخواست میشه همون گفته ی شماینی منفی
ولی سوال تغییرات انرژی پتانسیل روخواسته -
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
سلام اساتید محترم لطفا این سوالو باتوضیح کامل نحوه حل ومحاسبات حل کنند. ممنون میشم
توضیحات توی کاغذ کافیه ولی اگه متوجه نشدید بپرسید -
سلام اساتید محترم لطفا این سوالو باتوضیح کامل نحوه حل ومحاسبات حل کنند. ممنون میشم
Laynad در غول فیزیک باش گفته است:
سلام. اصطکاک این مسئله جوابش چی میشه؟
میگیم انرژی در طول مسیر به دلیل اصطکاک تلف میشه پس اگه انرژی مجموعه رو در نقطه aمنهای انرژی مجموعه در نقطه ی c بکنیم همون گرمایی که تولید میشه رو میده که کار نیروی اصطکاکه..... نوشتم فقط جواب اخرو خودتون حساب کنید فقط محاسباته -
@njzamin
اینجارو متوجه نشدم؟؟
چرااینجوری جمع شد؟ اصصن چیی شد؟؟اون جا هایی که جمع هستش مربوط به مقدار انرژی در نقطه ی Bهستش... کاملا واضحه..بازم متوجه نمیشید؟
-
سلام. اصطکاک این مسئله جوابش چی میشه؟
میگیم انرژی در طول مسیر به دلیل اصطکاک تلف میشه پس اگه انرژی مجموعه رو در نقطه aمنهای انرژی مجموعه در نقطه ی c بکنیم همون گرمایی که تولید میشه رو میده که کار نیروی اصطکاکه..... نوشتم فقط جواب اخرو خودتون حساب کنید فقط محاسباته -
@njzamin خیلی خیلی ممنون از شما برای وقتی که میزارید و سوالات مارو حل میکنید. در واقع بهتره بگم سوالات من و @گل-یاس این چند روزه فقط ما داریم سوال میپرسیم.
-
Laynad
نه خیلی خوبه به جای وقت گذروندن در جا های دیگه حداقل شما درس میخونین.... فقط درس زیاد بخونین... وقتی کسی سخت میپرسه من بیشتر خوشحال میشم -
@njzamin
اینجارو متوجه نشدم؟؟
چرااینجوری جمع شد؟ اصصن چیی شد؟؟اون جا هایی که جمع هستش مربوط به مقدار انرژی در نقطه ی Bهستش... کاملا واضحه..بازم متوجه نمیشید؟
-
@njzamin خیلی خیلی ممنون از شما برای وقتی که میزارید و سوالات مارو حل میکنید. در واقع بهتره بگم سوالات من و @گل-یاس این چند روزه فقط ما داریم سوال میپرسیم.
-
Laynad
نه خیلی خوبه به جای وقت گذروندن در جا های دیگه حداقل شما درس میخونین.... فقط درس زیاد بخونین... وقتی کسی سخت میپرسه من بیشتر خوشحال میشم -
@njzamin در غول فیزیک باش گفته است:
Laynad
نه خیلی خوبه به جای وقت گذروندن در جا های دیگه حداقل شما درس میخونین.... فقط درس زیاد بخونین... وقتی کسی سخت میپرسه من بیشتر خوشحال میشمدیگه منم جاهای دیگه وقت نمیگذرونم
-
@njzamin شما خودتون فیزیک رو چند درصد زدید؟ الان چه رشته ای میخونید؟
من 81 زدم از مهر دانشجوی کامپیوتر خواهم شد انشالله ولی نتایج نیومده
-
@گل-یاس امسال چندم باید بخونی؟
چراهمه میگن کلاس چندمی؟؟
پشت کنکوری هستم