غول فیزیک باش
-
ریاضی نیس رشتت ک در جریان باشی داداچ:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
delaram7897 فیزیکشو که مطمئن بودم تقریبن:)))
ولی بقیشو در جریان نیستم متاسفانه -
@mohammad-666
فیزیک فیزیک لوله های صوتی -
-
معادله اثر دوپلر خواسممم -
@mohammad-666 در غول فیزیک باش گفته است:
dan-l سلام
صددرصد با افزایش مقاومت جریان کل کاهش پیدا می کنه و با کاهش مقاومت جریان کل افزایش.
اما در مورد ولتاژ بستگی به مقاومت درونی باتری داره اگه مقاومت درونی باتری صفر باشه با کاهش یا افزایش مقاومت خارجی ولتاژ دوسر باتری تغییر نمیکنه چون همیشه برابر با نیرو محرکه باتری می مونه_ولی اگر مقاومت درونی وجود داشته باشه افزایش مقاومت خارجی باعث افزایش ولتاژدوسر باتری میشه و کاهش مقاومت خارجی باعث کاهش ولتاژدوسر باتری میشه.دستت درد نکنه داداش عالی
-
dan-l سلام
صددرصد با افزایش مقاومت جریان کل کاهش پیدا می کنه و با کاهش مقاومت جریان کل افزایش.
اما در مورد ولتاژ بستگی به مقاومت درونی باتری داره اگه مقاومت درونی باتری صفر باشه با کاهش یا افزایش مقاومت خارجی ولتاژ دوسر باتری تغییر نمیکنه چون همیشه برابر با نیرو محرکه باتری می مونه_ولی اگر مقاومت درونی وجود داشته باشه افزایش مقاومت خارجی باعث افزایش ولتاژدوسر باتری میشه و کاهش مقاومت خارجی باعث کاهش ولتاژدوسر باتری میشه. -
سلام توی مدار هایی با مقاومت متغیر میشه گفت که اگه مقاومت خارجی تو مدار کاهش پیدا کنه و جریان افزایش پیدا میکنه و ولتاژ هم کاهش پیدا میکنه و برعکس؟ این برعکس بودن جریان و ولتاژ برام سواله....
یعنی میشه گفت اگر مقاومت افزایش پیدا کنه جریان کم میشه و ولتاژ بیشتر میشه؟
-
سلام برا اثر دوپلر کسی راه حلی سراغ داره ک زودتر بتونم تست بزنم معادله کتاب خیلی زمان بره ممنون میشم زودتر ج بدین
-
@Mobham در غول فیزیک باش گفته است:
mriaw خب الان چیکارکنیم؟؟؟
من درسنامه ی گاجو خوندم درسنامه ی اینم گذاشتم کنارش سعی کردم مفهومو درک کنم،با گاج راحت تر تونستم جواب بدم تو هم دو ساعت وقت بزار خوب بخونش ببین چی میشه
-
@Mobham منم اینطوری شده بودم گیج شدم بعضیارو نمیتونستم حل کنم پاسخنامه رو میدیدم یه جور دیگه حل کرده بود،تصمیم گرفتم بشینم درسنامه رو بخونم یه کم متوجه شدم ولی استرسم گرفته بودم بازم نمیتونستم بعضیارو حل کنم واسه همینه که از فیزیک میترسم
-
میشه اینو با روش عادی حل کنین؟ مرسی
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء -
هیچکی جواب نداد؟؟؟؟
-
سلام دوستان...ی سوال داشتم
من کل نوسان رو باروشای استاد طلوعی یاد گرفتم....
ولی ی مشکل دارم
اونم اینه که بعضی از سوالارو نمیتونم حل کنم یا غلط حل میکنم وچون نمیتونم از پاسخ تشریحی استفاده کنم(چون روش فرق داره)بدتر باعث گیج شدنم میشه
میخواستم ببینم چیکاربایدکنم؟
ممنون میشم جواب بدید -
dan-l لقمه رو نپیچون . شما ولتاژ ولت سنج رو میخوای پس :
- به بجای اینکه قانون ولتاژ رو برای شاخه ای که مولد هست بنویسی بیا برای شاخه بالایی بنویس که هیچی توش نیست و راحتتره . ( الان به نظر شما اختلاف پتانسیل دو سر مقاومتی که اتصال کوتاه شده چقدر است ؟ حتما میگید صفر . حالا اینجا ولت سنجی داریم که اتصال کوتاه شده پس اینجا هم صفر رونشون میده و هیچ فرقی نمیکنه
- حالا اگر هم لقمه رو بخوای بپیچونی ما میدونین که جمع اختلاف پتانسیل در مدار صفر است و بنابراین مقدار E-ri حتما صفر است
پست 410 از 1269