Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
@Najafzadeh چ سوالای خفنی فک کنم همه رو اشتبا جواب دادم
9- اینو حل نکردم. ب دست نیومد ینی ولی با رسم شکلش میتونه بشه 48 درسته یا غلط؟
10- اینو با همون فرمول سرعت تصویر به جسم= بزرگنمایی به توان2 باید به دست آورد؟ 8؟
11- برای این من تصویر ایکس مساوی با4 رو، رویِ منفی چار سوم به دست اوردم ،yهم1. شدگزینه4
12- 2/5 سانتی متر، دور .
غلطن بگین دوباره حل کنم. البته یه مقدارم راهنمایی کنین -
@zedtwo
منظورم از سرعت اینه که درسته بعضی از سوالات وقت گیر همیشه میدن ....ولی مثلا باید همین سوال 11 ای که فرستادم رو بتونید بعد از خوندن سوال در 3 ثانیه حل کنید .....یعنی زود به ذهنتون برسه که چون از مبدا باید تصویر بگذره پس گزینه ی 1و3 حذف میشوند.....حالا برای این که به جواب برسین باید بگین اینه محدب تصویر مجازی و مستقم پس یه تصویر کلی بکشین میبینین شیب خط باید منفی باشه پس میشه گ4 ....کل این فرایند با خوندن سوال باید بیشتر از 20 ثانیه طول نکشه .... -
@Najafzadeh ینی خدایی درست جواب دادم؟ همشو؟ من قبلا فیزیک 1 سوالم نمیتونستم حل کنما؛خصوصا آینه.
این سوالا همش جدید بود به جز اون آخری که مشابهش رو حل کرده بودم قبلا.
اگه سوال9 رو اینطوری بگیم ک جسم تو فاصله کانونیه تو حالت دومم باز تو فاصله کانونیه. پسf باید از 18 بزرگتر باشه، خیلی ضایه س؟ یادرسته؟ فرمولی یه ذره سخت میشد -
@گل-یاس
سلام
وقتی سوال میگوید از نقطه ای جسمی را با سرعت مثلا 4 پرتاب میکنیم و با سرعت 2 برمیگردد یعنی جسم حرکت کرده روی سطح بالا رفته ولی چون نیروی های اتلافی مخالف حرکت وجود دارند دیگر با سرعت 4 برنگشته به نقطه ی پرتاب و با سرعت کمتری به نقطه ی پرتاب برگشته
موفق باشید -
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
سلام آقای نجف زاده جواب این سوالی که پرسیدم2 میشه؟
اگه نمیشه میشه حل کنید؟ خیلی ممنونم ازتونسلام 1 متر میشه بله
اتفاقا سوال خوبیه و یکی از دانش اموزانم پرسیده بود این سوال رو تازگی
جوابشو میزارم ولی خودتون فکر کنید در موردش
بعد نگاه کنید جواب رو -
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
سلام احساس میکنم این سوال اشتباه چاپی داره...
ینی چ باتندی 4بالا پرتاب میکنیم بعدش درنقطه ی پرتاب 2 میشه؟؟
خب اگه منظورش Aباشه که بایدسرعت 0بشه...
منظور سوالو متوجه نشدم...اگه کسی میدونه ممنون میشم بگهسوالی خوبی هستش
-
سلام آقای نجف زاده وبقیه.وقت شمابخیر
تواین سوالی که بایدازرابطه ی X=1/2a(2t_1)+V0 که معادله ای برای شتاب ثابت هستش بریم تاجابجایی ثانیه 2روحساب کنیم...حالا ازکجاباید دونست که این سوال حرکت باشتاب ثابته؟؟چون هیچ حرفی ازش نزده
ممنون ازتون که وقت ارزشمندتونو صرف سوالات ماها میکنید