Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
@Najafzadeh در غول فیزیک باش گفته است:
@Najafzadeh در غول فیزیک باش گفته است:
#حرکت شناسی #المپیاد 96 مرحله1
چقد ترسناکه قیافش
دمت گرم -
@fateme_mlh
مرسی -
خب دوستان سلامی به وسعت و لطافت فیزیک
دوست دارم بقیه مسیر رو هم کنارتون باشم
(حداکثر زمانی که برام میمونه بعد از دانشگاه)
نظریات و پیشنهاداتون رو بهم بگید در مورد بقیه ی مسیر چه کاری انجام بدم بهتره و چه کارایی رو دیگه انجام ندم(اجرا نکنم! )
...
برنامه ای که به ذهنم میرسه اینه که :
1)با ازمون قلمچی جلو برم چون بیشترین تعداد بچه های الا به قلمچی میرن....
2)4 شنبه قبل ازمون براتون سوال طرح یا جمع اوری کنم.... ولی نمیدونم استاندارد باشه یا سخت... بسته به درخواست های شما خواهد داشت که منتظرنظراتتون هستم
3) بعد ازمون هم تحلیلی براتون از ازمون میخوام انجام بدم چون پاسخ رو خود قلمچی میده و همون پاسخ کافیه برای فهمیدن جواب
.......
.......
.......
بچه ها علاوه بر نظرات اختیاریتون در مورد موارد بالا
رشته و نظام و پایه تحصیلیتون رو حتما بگید
چون باید
ببینم بیشتر برای کدوم پایه وقت بزارم
شاد و سرزنده باشید
نجف زاده@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@zahra-m1999
revival
-HeLiUm
@گل-یاس
yasamanbanu
و
@هر کسی که قبول کرده فیزیک رو به عنوان دوستش و قراره با علاقه بخونه -
سلام چنتا سوال از حرکت شناسی دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
تست1:متحرکی با سرعت ثابت 4m/s.s مسیر دایره ای را در مدت 6s به طور کامل طی میکند. شتاب متوسط این متحرک در مدتی که کمان 120 درجه را طی میکند برابر چند متر بر مجذور ثانیه است؟ -
تست2- معادله ی مکان-زمان متحرکی که بر خط راست روی محور x حرکت می کند در SI به صورت 4-x=t3-5t2+8t می باشد متحرک از لحظه ی t=0 به بعد چندبار از مبدا مکان عبور می کند؟
کنار t اگه عدد مینویسم منظورم توانه (t به توان 3...)
دوتا سوال دیگم چون شکل دارن بعدا عکس سوالو میفرستم
-
@نجف-زاده
از تعهد شما برای کمک به دوستان انجمن آلا ممنونم آقای نجف زاده
-
تشکررر از مهر و لطفتوون تحلیل آزمون به شدت موردنیازهه نظام قدیم تجربی
-
@نجف-زاده
سلام
رفع اشکال که می کنید خیلی خوبه
ممنونم
-
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
سلام
کمی از زحمات الا رو باید جبران کنیم
این جا برای درسخوناست .. ازم هی هی نپرسین که نشرالگو یکمی بهتره یا خیلی سبز ... زیاد فرق نمیکنه هردوشون عالین .... خوب این جا اشکالاتتونو در سطح کنکور و المپیاد مرحله 1 برطرف میکنم ... اگه از دانش اموزی خوشم بیاد ممکنه بعد تابستون باهاش کارایی داشته باشم که بالای 95 بزنه ... فعلا شروع کنید ببینیم چه قدر فیزیک بلدید ... تا میتونید درس بخونید ... فیزیکم زیاد بخونید و وقتی به 80 رسیدید از موج ازمون و خوشخوان و سه سطحی استفاده کنید سوال سخت بپرسید برای منم جالب باشه که از استادام بپرسم اگه یه وقت بلد نشدممیشه من از الان به جمعتون اضافه شم؟