Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
تشکررر از مهر و لطفتوون تحلیل آزمون به شدت موردنیازهه نظام قدیم تجربی
-
@نجف-زاده
سلام
رفع اشکال که می کنید خیلی خوبه
ممنونم
-
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
سلام
کمی از زحمات الا رو باید جبران کنیم
این جا برای درسخوناست .. ازم هی هی نپرسین که نشرالگو یکمی بهتره یا خیلی سبز ... زیاد فرق نمیکنه هردوشون عالین .... خوب این جا اشکالاتتونو در سطح کنکور و المپیاد مرحله 1 برطرف میکنم ... اگه از دانش اموزی خوشم بیاد ممکنه بعد تابستون باهاش کارایی داشته باشم که بالای 95 بزنه ... فعلا شروع کنید ببینیم چه قدر فیزیک بلدید ... تا میتونید درس بخونید ... فیزیکم زیاد بخونید و وقتی به 80 رسیدید از موج ازمون و خوشخوان و سه سطحی استفاده کنید سوال سخت بپرسید برای منم جالب باشه که از استادام بپرسم اگه یه وقت بلد نشدممیشه من از الان به جمعتون اضافه شم؟
-
@فاطمه23 در غول فیزیک باش گفته است:
ب شدت با فیزیک مشکل دارم دلیل اصلی معلم و کتاب نشرالگو چ کنم؟؟؟ البته از وقتی تدریس استاد کازریانو دیدم یکم علاقه پیدا کردم
سلام
خیلی سبزم برای دوستی با فیزیک خوبه چوم میخواد مفهوم رو به زبان ساده بگه تا خواننده تا جایی که ممکنه با فیزیک بیشتر ارتباط برقرار کنه
یه نگاهی بکنید
باید شروع کنید دیگه
با تنفر همه چی سر جای قبلی میمونه و درست نمیشه
تغییر سخته قبول میکنم
ولی بعضی وقتا بعدم ادم میفهمه اون قدری هم که انتظارشو داشت کاری سخت نبودهاین که از یکی از اساتید الا نگاه کردید و کمی خوشتون اومد فکر کنم به خاطر اینه که مفهومو گفتند و شما دیدین که دوست دارین
یادتون باشه فیزیک همون چیزایی که توی زندگی معمولی میبینیم
فیزیک علم اندازه گیری
و
ما چیز هایی که درکشون رو میکنیم رو اندازه میگیریم
موفق باشید
امین نجف زاده -
Heroes_Hunter در غول فیزیک باش گفته است:
سلام چنتا سوال از حرکت شناسی دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
تست1:متحرکی با سرعت ثابت 4m/s.s مسیر دایره ای را در مدت 6s به طور کامل طی میکند. شتاب متوسط این متحرک در مدتی که کمان 120 درجه را طی میکند برابر چند متر بر مجذور ثانیه است؟سلام
-
@نجف-زاده
سلام
سرعت حرکت قائم جسمو بدن(15)
زاویه پرتو و زمین (37)
سرعت حرکت سایه رو بخوان
مشکلی در فهم سوال و جواب ندارم!
فقط اگه از اول مثلث قرمزه رو بکشیم همیشه جواب نمیده؟
اینجا که میشه به همون بسنده کرد:/
ممنون:) -
تست2- معادله ی مکان-زمان متحرکی که بر خط راست روی محور x حرکت می کند در SI به صورت 4-x=t3-5t2+8t می باشد متحرک از لحظه ی t=0 به بعد چندبار از مبدا مکان عبور می کند؟
کنار t اگه عدد مینویسم منظورم توانه (t به توان 3...)
دوتا سوال دیگم چون شکل دارن بعدا عکس سوالو میفرستم
-
@nasrin79 در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
سلام
کمی از زحمات الا رو باید جبران کنیم
این جا برای درسخوناست .. ازم هی هی نپرسین که نشرالگو یکمی بهتره یا خیلی سبز ... زیاد فرق نمیکنه هردوشون عالین .... خوب این جا اشکالاتتونو در سطح کنکور و المپیاد مرحله 1 برطرف میکنم ... اگه از دانش اموزی خوشم بیاد ممکنه بعد تابستون باهاش کارایی داشته باشم که بالای 95 بزنه ... فعلا شروع کنید ببینیم چه قدر فیزیک بلدید ... تا میتونید درس بخونید ... فیزیکم زیاد بخونید و وقتی به 80 رسیدید از موج ازمون و خوشخوان و سه سطحی استفاده کنید سوال سخت بپرسید برای منم جالب باشه که از استادام بپرسم اگه یه وقت بلد نشدممیشه من از الان به جمعتون اضافه شم؟
حتما
-
@پاییز در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده
سلام
سرعت حرکت قائم جسمو بدن(15)
زاویه پرتو و زمین (37)
سرعت حرکت سایه رو بخوان
مشکلی در فهم سوال و جواب ندارم!
فقط اگه از اول مثلث قرمزه رو بکشیم همیشه جواب نمیده؟
اینجا که میشه به همون بسنده کرد:/
ممنون:)معلومه که جواب میده
استادتون بیشتر کشیدن که حتما متوجه بشید..
ممکنه در اواخر کنکور اصلا بدون قلم تست بزنید(اگه خیلی زیاد مهارت داشته باشید و اکثر کتابا رو بخونید) -
@نجف-زاده چه شعف زایدالوصفی در من به وجود اومد با جمله ی آخرتون
تلاشمو میکنم به چنین دستاوردی برسم
ممنونم(: -
@نجف-زاده خیلی ممنونم از پاسختون و این لطفی که در حق ما دانش آموزا انجام میدید واقعا کار بسیار بزرگ و ارزشمند و تحسین برانگیزیه بسیار متشکرم
-
@نجف-زاده خیلی ممنونم از پاسختون و این لطفی که در حق ما دانش آموزا انجام میدید واقعا کار بسیار بزرگ و ارزشمند و تحسین برانگیزیه بسیار متشکرم
قابلی نداره
فقط درصدای خوبی در ازمون هاتون بزنید
یا حداقل سوالاتشون رو پیدا کنید و حل کنید