Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
سپاس...ولی خب ما تا پرتوهای بازتابو نکشیم از کجا بفهمیم که به هر اینه 1 بار برخورد میکنه یا 2 بار ؟؟ من فک میکردم این نکته تستی برای این هست که دیگه پرتئهای بازتابو نکشیم ووقتمون گرفته نشه ..راهی نیست که بدون کشیدن پرتوها بفهمیم یک برخورد میکنه یا بیشتر ؟؟
-
revival در غول فیزیک باش گفته است:
سلام برشما غولهای محترم
عاقا این سوال رو باید چطور حل کرداگر دو بردار مساوی ک با یکدیگر زاویه ی آلفا میسازند،حاصلضرب برآیند و تفاضل آنها 6 باشد،حاصلجمع اعدادی ک بردارها میتوانند داشته باشند چند است؟
(اعداد تفاضل و برایند این بردارها،اعدای صحیح هستند)سلام بر برادر علی
سوالتونو در گروه اساتید فیزیک کنکور کشور مطرح گردم
جواب ثابتی به دست نیاوردیم؟!
از کدوم کتاب بود؟پاسخشو میتونی بزاری؟ -
b64h47 در غول فیزیک باش گفته است:
سپاس...ولی خب ما تا پرتوهای بازتابو نکشیم از کجا بفهمیم که به هر اینه 1 بار برخورد میکنه یا 2 بار ؟؟ من فک میکردم این نکته تستی برای این هست که دیگه پرتئهای بازتابو نکشیم ووقتمون گرفته نشه ..راهی نیست که بدون کشیدن پرتوها بفهمیم یک برخورد میکنه یا بیشتر ؟؟
سلام
شما زاویه بین دو اینه رو دارید
اگه در سوال متمم زاویه تابش رو داشته باشید
میتونید ذهنی زاویه بازتاب از اینه پیدا کنید (یا برعکس)
اگه اوایل حل سوالتون باشه
و دستتون سریع نباشه مثلث رو رسم کنید
ولی در اواخر پروسه کنکور قراره خیلی از روابط فقط در ذهنتون انجام بشه
موفق باشید -
@marylotfi در غول فیزیک باش گفته است:
revival من دوتا معادله مثلثاتی باهاش ساختم. با همون فرمولای مخصوص بردارهای مساوی ولی تو حلش موندم
اره
دقیقا ما هم معادله مثلثاتی میسازیم
و چند حالت حدس میزنیم
ولی بعدش از خودم پرسیدم از کجا میدونی باز هم جواب نداریم؟ -
-
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
خوب
اگه گزینه نداشته باشه سوال
باید حالت های معروف رو مد نظر قرار بدیم
مثلا یکی از دبیران حالت زیر رو پیشنهاد دادند
ولی
باز هم میتونیم جواب داشته باشیماین غلطه اگ زاویه بین۹۰ درجه باشه،و طبق مسئله اضلاع برابرن،یه مربع میدع ک باید تفاضل و برایند یکی شه،یعنی همینکه تو رفتی،رادیکال سه.. درحالیکه گفته عددها صحیحن...!
-
اگ مسئله کمی اطلاعات میداد به جواب میشد رسیداز این...
حواسم نبود الان اونو باید میشنوشتم تتا دوم کوچیکتر از ۹۰ و..نه خود تتا
اون لوزی هم کشیدم فقط برای زاویه ی حاده میشه،۲حالت دیگیش مجهول میمونه،ک خوشبختانه رد گزینه میشنمگه سوال گزینه داده؟برای رد گزینه میگم
-
@نجف-زاده
نه ،منظورم اینه واقعا دوحالت که زاویشون بزرگتر از ۹۰ رو نمیشه به دست اورد،حتما باید رد بشن وگرنه راهی نی...
(البته این فکر ماس،تا شنبه ببینم چی میشه جوابش)علی من خیلی رک بگم
برای تفریح خوبه
ولی توی کنکور سوال پیچ در پیچ نمیدن مثل گسسته که باید زیاد حدس بزنی
من بازم فکر میکنم
از استاتید دانشگاهمم میپرسم
خبری بشه بهت میگم