Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
سلام دوستان براتون تحلیل فیزیک ازمون قلمچی امروز رو خواهم گذاشت
سوالات نظام جدید در وب وجود دارد
فقط
دوستانی که سوالات فیزیک نظام قدیم رو دارند بهم بفرستند که شرمنده ی نظام قدیمی ها نباشیم
با تشکر
نجف زاده -
فیزیک قلمچی 20 مهر📌
دوازدهم تجربی
رشته : تجربی
درس : فیزیک
تحلیلگر : امین نجف زاده مدرس
فیزیک کنکور و المپیاد ✔
تست های ساده ️
161️164️167️171️172️173️176️177️178️179️188️191
️تست های دشوار ️
165️170️190️198️199
تست های چالشی مثبت و دلیل
169-سوال مفهوم خوبی را دنبال میکند چون وقتی از نمودار مکان زمان نمودار مسافت زمان را استخراج میکنیم قسمتی از تابع مکان زمان که به سمت پایین تمایل پیدا میکند را به طرف بالا میچرخانیم
زیرا همیشه با گذشت زمان مسافت طی شده توسط متحرک یا ثابت می ماند یا افزایش پیدا میکند که این مفهوم در سوال بعدی هم مورد استفاده قرار گرفته170- نکته ی سوال 169 در این سوال هم استفاده شده ولی در این جا بعد ریاضی به طور دیگری مورد توجه قرار گرفته
190-نکته ی سوال در این است که در لحظه ی داده شده مجموع حجم مایع موجود در دوظرف برابر حجمی است که یک ظرف را کامل پر میکند
199-طراح مثل همیشه علاقه بسیاری به فصل کار انرژی دارد چون نیرو میتواند منجر به انجام کار شود پس منتظر طرح سوالات ترکیبی کار انرژی در مباحثی دیگری که در انها انواع نیرو را داریم باشید مانند نیروی مغناطیسی و...
تست های چالشی منفی و دلیل
در این آزمون تست چالشی منفی نداشتیم.
[غـولـــــ_فیزیکــــــــ_باشـــــــ]
سخن آخر تحلیلگر درباره این آزمون و ازمون بعدی :
یک ازمون با سوالات خوبی رو پشت سر گذاشتیم هر چند که سوالات از بودجه بندی بسیار مختصری بود و طراح در گزینش برخی سوالات از ایده های تکراری استفاده کرده بود
امیدوارم روحیه خود را حفظ کنید و در نظر داشته باشید که فقط عملکرد شما در روز کنکور مورد ملاک قرار خواهد گرفتکانال تلگرام استاد:
-
فیزیک قلمچی 20 مهر📌
دوازدهم ریاضی
رشته : ریاضی
درس : فیزیک
تحلیلگر : امین نجف زاده مدرس
فیزیک کنکور و المپیاد ✔
تست های ساده ️
154️161️162️164️175️182️183
️تست های دشوار ️
153️178️199
تست های چالشی مثبت و دلیل
153-در این سوال بدون هیچ گونه حلی میتوانیم یک گزینه را فقط با استفاده از این نکته که تندی متوسط همواره بزرگتر یا مساوی با سرعت متوسط هستش حذف گزینه کنیم پس پی سوم جواب این سوال نخواهد بود/ برای حل این سوال ابتدا زاویه ای که گلوله منحرف میشود را پیدا میکنیم که برابر دو پی سوم رادیان خواهد بود سپس طول بردار جا به جایی و نهایتا شعاع دایره را یافته و با مسافتی که گلوله می پیماید (یک سوم از یک دایره) میتوان تندی متوسط را محاسبه نمود
178-خلاف ظاهر ترسناک این سوال راحتیست که برای حل از رابطه کار و انرژی بهره برده و از ارتفاع عمودی برای تغییرات انرژی گرانشی استفاده میکنیم
199-در این سوال دامی مشاهده میشود بسیاری از دانش اموزان به اشتباه چگالی سطحی هر دو حالت را برابر می یابند در حالی که سطح خارجی حالت دو بیشتر بوده و تمام بار به کره دیگر انتقال نمی یابد(برخلاف حالت1)
تست های چالشی منفی و دلیل
در این آزمون تست چالشی منفی نداشتیم.
[غـولـــــ_فیزیکــــــــ_باشـــــــ]
سخن آخر تحلیلگر درباره این آزمون و ازمون بعدی :
یک ازمون با سوالات خوبی رو پشت سر گذاشتیم هر چند که سوالات از بودجه بندی بسیار مختصری بود و طراح در گزینش برخی سوالات از ایده های تکراری استفاده کرده بود
امیدوارم روحیه خود را حفظ کنید و در نظر داشته باشید که فقط عملکرد شما در روز کنکور مورد ملاک قرار خواهد گرفتکانال تلگرام استاد:
@
-
سلام 2 فصل حرکت شناسی و دینامیک تو تجربی الان ارزششو دارن که بخونیم؟ و چنتا هرکدوم سوال داره؟
-
@نجف-زاده
فیزیک المپیاد هم تدریس میکنید؟ -
@zahra-m1999 در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده
سلام ، ادرس کانالتون ندیدم ،لطف می کنید بفرستید
ازمون نظام قدیم تحلیل می کنید ؟!
میشه سوالاتی که اشکال داشتم ازتون بپرسم اینجا!؟سلام نه ادرس کانال لازم نیست
من هر چی در کانالم بزارم سعی میکنم همین جا هم بزارم و برعکس
این ازمون یکمی دیر به سوالات نظام قدیم دسترسی پیدا کردم
و هنوز هیچ جایی تحلیل ازمون نظام قدیم رو انجام ندادم چون 1 روز گذشته بود
حالا هم اگه فقط یک نفر براش مفید باشه تحلیل ازمون نظام قدیم تجربی
تحلیلش رو با تاخیر انجام میدم و منتشر میکنم
با تشکر
امین نجف زاده -
ahmadreza_salehi در غول فیزیک باش گفته است:
سلام 2 فصل حرکت شناسی و دینامیک تو تجربی الان ارزششو دارن که بخونیم؟ و چنتا هرکدوم سوال داره؟
سلام
حتما ارزش خوندن را داره
تعداد سوالات متغیر هستش!نظام جدید اگه باشین مشخص نیست چه طوری سوال بیاد(ولی باز هم زیاد با نظام قدیم متفاوت نخواهد بود) ولی اگه نظام قدیم باشین با توجه به سال های گذشته میشه حدودا فهمید که معمولا در کل از مبحث سینماتیک و دینامیک 5یا 6 سوال می اید
موفق باشید -
@نجف-زاده
سلام ودرود
مثلا اگه فصلی حرکت شناسی اگر کتابی 300 تست داشته باشه
طی 1هفته یا2 هفته کلا باید تموم بشه؟؟
میشه راهنمایی بفرمایین. -
@نجف-زاده
سلام ودرود
مثلا اگه فصلی حرکت شناسی اگر کتابی 300 تست داشته باشه
طی 1هفته یا2 هفته کلا باید تموم بشه؟؟
میشه راهنمایی بفرمایین.نه
شما تصور کنین برای مبحث حرکت شناسی n عدد تست دارید
شما با توجه به سطح خودتون بعد از زدن متوالی تعدادی تست در ان روز متوجه خواهید شد که به تسلط نسبی رسیدید پس لازم نیست همه ی تستا ها را در همان روز بزنید چون بعضی از تست ها فقط اعداد و ارقام را تغییر میدهند
کمی تست همیشه برای روز های اینده و برای مرور نگه دارید
موفق باشید -
@نجف-زاده سوالم اینه که مثلا 300 تست ظرف 2 هفته مضربی باید تموم شه؟؟ یعنی کل تست های اون بحث کتاب
-
@نجف-زاده سوالم اینه که مثلا 300 تست ظرف 2 هفته مضربی باید تموم شه؟؟ یعنی کل تست های اون بحث کتاب
اگه تموم کنید بهتر است
چون برای منبع های دیگه هم میتونید وقت بزارید
ولی بعد از کل تلاش هاتون
مثلا روز قبل امتحان نباید خودتون رو سرزنش کنید که چرا 300 عدد تست داشتم ولی فقط 250 عدد را حل کردم -
@نجف-زاده صحیح
ممنون -
darya.momtaz در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده
فیزیک المپیاد هم تدریس میکنید؟سلام
به تازگی و در فضای مجازی خیر ادامه نمیدم المپیاد رو
و سعی میکنم کل تمرکزم روی کنکور بچه ها معطوف باشه