Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
@zahra-m1999 در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده برای حالت یک زاویه بین پرتو تابش وباز تابش آینه دو رو Xگرفتم وتمام زاویه ها رو برحسب xبه دست اوردم که با جایگذاری 50درست هم بودن
اما 50از کجا پیدا میشه ??نه اون 50 را نمیگم
شما با توجه به پرتوی ورودی میتونین متمم زاویه تابش یا باز تابش از ایینه 1 و در حالت 1 رو پیدا کنینبله. متوجه شدم
اما برام سوال بود پنجاه رو چطور به دست میارهاصلا مشکلی نیست که سوال براتون پیش میاد و خیلی هم خوبه که سوال پیش میاد
الان شما در بدست اوردن کدوم 50 درجه مشکل دارین؟ -
@نجف-زاده
حالت اول _زاویه بین پرتو تابش وبازتابش _آینه شماره دو
فکر کنم تو قسمتی که مشخص کردم اومده دو تا زوایه رو متقابل به راس گرفته و زاویه بین پرتو بازتاب واینه یک در حالت اول شده پنجاه وچون پرتو بازتاب آینه دو با آینه یک موازی زاویه بین پرتو بازتاب و تابش اینه دو هم پنجاه به دست اومده
-
@نجف-زاده
حالت اول _زاویه بین پرتو تابش وبازتابش _آینه شماره دو
فکر کنم تو قسمتی که مشخص کردم اومده دو تا زوایه رو متقابل به راس گرفته و زاویه بین پرتو بازتاب واینه یک در حالت اول شده پنجاه وچون پرتو بازتاب آینه دو با آینه یک موازی زاویه بین پرتو بازتاب و تابش اینه دو هم پنجاه به دست اومده
بله درسته با این روش هم 50 رو میتونید به دست بیارید و با توجه به قضیه خطوط موازی و مورب 50 درجه دیگه موجود در سوال رو هم میتونید به دست بیارید -
@zahra-m1999 >
بله. متوجه شدم
اما برام سوال بود پنجاه رو چطور به دست میارهبا اجازه ی همیار
یکی این راهه که همون اول گفتم
راه دیگه هم قضیه ی عبور یه خط از دو خط موازیه.
وقتی زاویه ی بین پرتوی بازتاب از اینه ی 1 با اینه میشه 50، اون یکی زاویه هم میشه 50.
-
A.K در غول فیزیک باش گفته است:
@zahra-m1999 >
بله. متوجه شدم
اما برام سوال بود پنجاه رو چطور به دست میارهبا اجازه ی همیار
یکی این راهه که همون اول گفتم
راه دیگه هم قضیه ی عبور یه خط از دو خط موازیه.
وقتی زاویه ی بین پرتوی بازتاب از اینه ی 1 با اینه میشه 50، اون یکی زاویه هم میشه 50.
مشکل پیدا کردن ۵۰بود که با شکل اول حل شد
خط عمود بر اینه ۱وپرتوبازتاب اینه ۲رسم میشه یه مثلث داریم با زوایه های ۴۰و۹۰و ۵۰معروف : )
مرسی -
@نجف-زاده
سلام آقای نجف زاده
بین دو مورد زیر شما کدوم یکی رو پیشنهاد میدین؟- کانون آبی + سه سطحی + یک قدم تا صد گاج
- گاج (کامل) + سه سطحی
سپاسگزار(:
-
@_azar_
سلام وقت به خیر
شما نظام قدیم هستین یا جدید؟
سطح فیزیک شما خوب اگه باشه فقط با خوندن یک قدم تا 100 میشه از گاج گذشت و سمت نشر الگو یا خیلی سبز رفت
ولی اگه دقیقا میخواهین از بین یکی از دو گزینه ای که خودتون اراعه کردین راهنمایی کنم
3 سطحی رو در هر گزینه میبینم که کتاب خیلی خوبیه(ولی برای اولین منبع پیشنهاد نمیشه چون سطحش خوبه)
گاج رو هم اگه میخواهین بخونین و از نشر الگو و خیلی سبز استفاده نکنید بهتره به سطح خودتون نگاه کنید چون یک قدم تا 100 گاج خودش سوالات خوبی رو در اختیار شما میزاره که اگه سطحتون خوب باشه لازم نیست همه ی سوالات گاج رو حل کنین
من خودم در سال پشت کنکوریم وقتی که به گاج مراجعه میکردم اکثر وقتم به حل یک قدم تا100 می گذشت
شاد و موفق باشید -
@نجف-زاده
ممنونم از پاسختون(:
من نظام قدیمم
سطح درسی فیزیکم به صورت اتومات اگه منظورتونه:| نه بالا نیست
ولی گیراییم خوبه ینی مطلبی رو که بخونم در بدترین حالت ممکن 60-70 میزنم
من ولی مدلم پیشرفت پلکانیه
یهویی برم تست سطح بالا پس میزنم
تازه عم شروع کردم منو با خوتون مقایسه نکنید فعلا خخ
کانونو کلا قبول ندارین پس؟
گاج و سه سطحی بعدش خیلی سبز مثلا اوهوم؟ -
@_azar_
کانون رو بد جوری قبول دارم
حالا در مورد کتاباش بگم که اونا رو هم قبول دارم
کتاب سه سطحی رو موقعی میخوندم که گاج نشر الگو خیلی سبز رو زده بودم و دنبال کتابی جمع جور با سوالات خوب بودم
اون موقع میرفتم سه سطحی رو از خودم ازمون میگرفتم با زمان
در مورد ابی بگم که کتاب خوبیه
ولی سطحش زیاد بالا نیست مثلا کسی که گاج خونده باید به کتابی با سطح بالاتر مثل نشر الگو فکر کنه نه ابی قلمچی
وگر نه اکثر کتابا خوب هستند و سوالات ابی قلمچی شاید استاندارد ترین سوالات باشه
ولی دانش اموزان سخت کوش علاوه بر زدن سوالات استاندارد یا متوسط از منابعی چون موج ازمون و سه سطحی و خوشخوان و ... استفاده میکنند و سعی در کسب لذت با خوندن فیزیک دارند
موفق باشییییید -
میشه فقط بگین 1یا2 ؟
نمیشه بگید ، نگید خخ -
اقایان و خانوم ها هرکی جزوه و تست داره بزاره
-
سلام من هر یک ساعتی که فیزیک میخونم و تست اموزشی میزنم در بهترین حالت 12 تست میزنم یعنی هر تست در 5 دقیقه با جواب
.جواب هر تست فیزیک رو هم بعد از همون تست میخونم تا یادبگیرم و تست رو تحلیل کنم میشه 5 ذفیقه که خیلی زیاده و نمیرسم زیاد تست بزنم
ایا راهی هست کمکم م کنید؟ -
یعنی چه تحلیل مساله