Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
-
-
Virus در غول فیزیک باش گفته است:
دکتر علی ف در غول فیزیک باش گفته است:
درسته
واقعا ندارید تو نظام جدید؟تو کتاب مون نیست اما هم اقای کازرانیان هم اقای طلوعی توی کلیپ های یازدهم گفتن
-
به سان خورشید اوهوم
بعیده چیزی ک تو کتاب اشاره نشده باشه بیاد -
دکتر علی ف اونقدرم سخت نیس
بلد باشید ضرر نمیکنید -
-
دکتر علی ف همچنین دوست عزیز
-
سلام دوستان ی سوال از فیزیک پیش دارم لطفاراهنمایی کنید اگه روی برگه بنویسید ممنون میشم
جسمی به جرم ۲۰ گرم به انتهای فنری بسته شده و در حالت تعادل قرار دارد .اگر این جسم را ۵ سانتی متر به سمت راست کشیده و رها کنیم این نوسانگر به فواصل زمانی ۵/. ثانیه از محل تعادلش عبور میکند انرژی مکانیکی چند ژول است ( پی به توان ۲ تقریبا ۱۰)
اون قسمتی که گفته به فواصل زمانی منظورش چیه؟؟؟ -
Mahbobeh Zare در غول فیزیک باش گفته است:
سلام دوستان ی سوال از فیزیک پیش دارم لطفاراهنمایی کنید اگه روی برگه بنویسید ممنون میشم
جسمی به جرم ۲۰ گرم به انتهای فنری بسته شده و در حالت تعادل قرار دارد .اگر این جسم را ۵ سانتی متر به سمت راست کشیده و رها کنیم این نوسانگر به فواصل زمانی ۵/. ثانیه از محل تعادلش عبور میکند انرژی مکانیکی چند ژول است ( پی به توان ۲ تقریبا ۱۰)
اون قسمتی که گفته به فواصل زمانی منظورش چیه؟؟؟یعنی از زمانی که میخواد از نقطه بازگشت به مبدا برسه، انقدر زمان صرف میشه
-
اون قسمتی که گفته به فواصل زمانی منظورش چیه؟؟؟ -
به سان خورشید سلام ممنونم دوست عزیز ولی جوابشو گفته ۱۰ به توان منفی ۳ میشه
-
احتمالا یه جاییش رو سوتی دادم
-
اهان متوجه شدم اشکال کجاست.
نیم ثانیه ای کع داده، مدت زمانی ست که طول میکشه تا از یک نقطه بازگشتی به نقطه بازگشتی دیگه بره. -
اینطوری بوده.
متاسفانه اشتباه برداشت کردم ببخشید -
به سان خورشید و اینکه لطفا ی توضیح درمورد T بدید واینکه منفی ۳ و منفی ۲ مگه باهم جمع نمیشه؟؟
-
به سان خورشید خب ۲۵ و ۴ چی میشه؟؟
-
Mahbobeh Zare یعنی T رو باید ۱ بگیریم