Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
ممنون میشم حل کنید.
نمودار مکان زمان متحرکی ک باشتاب ثابت روی محورX حرکت میکند،مطابق شکل است.سرعت متحرک درلحظه ای که متحرک ازمبدا مکان عبور کرده است چند m/s است؟؟!
-
@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
گلوله ای به جرم 800 گرم به کمک دو نخ بدون جرم با طول 25 سانتی متر به میله قائمی وصله. وقتی دستگاه با سرعت زاویه ای 10 رادیان بر ثانیه میچرخه دو نخ کشیده میشن... نیروی کشش نخ بالایی؟
5
8
10
15سلام در دانشگاه هستم
جواب رو در گزینه ها ندیدم چک کنید صورت سوالتان و گزینه هارا
باید جسم در راستای محور y ها ساکن بماند از این جا یک رابطه میاوریم
و یک رابطه از محاسبه نیروی مرکز گرا داریم
بعد با حل دو معادله دو مجهولی هر دو نیروی کششی طناب بالایی و پایینی را میتوان پیدا کرد
-
سلام دوستان کسی فیلمایه حرکت دایره ایه استاد طلوعی رو داره ؟؟؟؟؟
-
گل یاس1999 در غول فیزیک باش گفته است:
ممنون میشم حل کنید.
نمودار مکان زمان متحرکی ک باشتاب ثابت روی محورX حرکت میکند،مطابق شکل است.سرعت متحرک درلحظه ای که متحرک ازمبدا مکان عبور کرده است چند m/s است؟؟!
سلام
بهتر است محور زمان را قسمت های منفی نمودار امتداد ندهید
سرعت اولیه را 0 میگیریم زیرا شیب مماس بر نمودار در نقطه ی تی مساوی 0 برابر 0 می باشد
بقیه حل هم کامل نوشته شده است
موفق باشید -
sadegh1234 نمیدونید ؟؟؟؟؟؟؟؟
sadegh1234 در غول فیزیک باش گفته است:
سلام دوستان کسی فیلمایه حرکت دایره ایه استاد طلوعی رو داره ؟؟؟؟؟
-
سلام.وقت بخیر. درکتاب گاج نقره ای نوشته ک برآیند بردارها اگه هم جهت باشن مقدارmax هستش اندازش واگه خلاف جهت باشن مقدارشminهست. وگفته ک اینجا برایندشون هم جهت باشن جمع میشن وخلاف جهت کم..(وبرای تفریق هم خلاف اینایی ک گفتم)
مگه اینا کلابرای بردارهانیستش؟؟ پس چراتوی مسائل حرکت مثلا وقتی ک 2ماشین به سمت هم حرکت میکنند سرعت هارو باهم جمع میکنیم؟ مگه طبق اون نکته ای ک کتاب گفته مگه نبایدکم بشه؟؟
ینی چی این بردارها؟؟این توضیحات کتاب خیلی گنگ هستش..! میشه کااامل تشریح کنید؟ممنون@njzamin 15434046977551173139812.jpg
-
@mohaddese-p-o-i آره میدونم حرکت نسبیه وبایدباهم جمع بشن اونجا. ولی توی فصل اندازه گیری گفته کهمه بردارها(ن صرفا نیرو)
خب سرعت هم بردارهستش دیگه که اگه درخلاف جهت هم باشن طبق اون نکته برآیندشون بایدتفریق بشه..
نمیدونمتو درک این موضوع کلا مشکل دارم.! -
%(#8906a3)[سلام]
خوبین دوستای %(#8906a3)[درسخونم]؟ (ببینین بیشتر بحث کنینتو تایپکمون حتی بیشتر از همیشه )
ببینین دوستان سعی کنین کمتر تکنیک یا کلا هرچی رو حفظ کنین (البته خب همیشه نمیشه فقط مفهومی خوند والبته که به سطح دانش اموزم بستگی داره (من دو تا انسان مثل منو شما میشناسم که اصلیتا همشهریم هستند وبا رتبه ی 1 کنکور سراسری از اون جدا شدند من با اونا در مورد کنکور هم عقیدم مخصوصا در مورد فیزیک (اگه کسی بخواد من فایل مصاحبشونو میزارم) اون عقیده اینه که استادی که مفهومی درس بگه هزاران برابر بهتر از استادیه به خاطر سیاست های مالی و سود برای خودش دوست داره تکنیکی درس بگه تا بیشترین افراد ممکنه سمت خودش جذب کنه با تکنیک و فرمولاش )
از %(#8906a3)[کادر الا] همان طوری که دارم میبینم و منو %(#8906a3)[خوشحال] میکنن میخوام واقعا قدردانی کنم(به نظر من کارشون در زمینه کنکور بهترینه و به نطرم در اینده نه چندان دور خواهیم دید بیشتر از نصف تک رقمی ها اقرار خواهند کرد که تدریسی از الا بهتر وجود ندارد (من مطمعنم بعد از چند سال الا بهترین مکانی خواهد بود برای درسخون ها اگه ما کمکش کنیم به رغم دشمناش که اونا فقط از بچه های کمتجربه پول میگیرن و اخرشم دانش اموز ما که وقتشم بیشتر تلف شده بعد از کلی هزینه میفهمه هزینه زیاد باعث نمیشه وضعیتش بهتر بشه و قضیه اصلی تلاش خودشه)
کادر الا پر قدرت به مسیرتون ادامه بدین منم خوشحالم که اکنون این جا دارم به عنوان یه فرد کوچیک اشکالات کوچیکی رو درس %(#8906a3)[فیزیک] بر طرف میکنم
کادر الا همین روند رو حفظ کنین لطفا خواهش میکنم همون طوری که خودتون شروع کردید و منم میبینم استادایی رو بیشتر بیارین که مفهومو به بچه ها یاد بدن
دست اقای شامی زاده رو میبوسم که اینده من رو عوض کردند (علاقه مندی من به رشته کامپیوتر توسط تدریس مفهومی درس گسسته ایشون بود و بقیه عمرم در یادم خواهد موند چرا به رشته ای رفتم که بقیه عمرم تحت تاثیر اونه )واقعا ممنونمخوب من تشریح میکنم اشکالتونو به زبان ساده و با استفاده از مثال های روز مره و قابل تصور در ذهن:
وقتی ماشینی با سرعت a و ماشینی با سرعت b به هم نزدیک میشن میدونیم جهت بردار سرعتامخالفن! ولی سرعت نسبیشون نسبت به همدیگه باید دارای جمع باشه (a+b) !
// برای مطالعه:((((و انگاری یکی وایساتاده و اون یکی با سرعت a+b به اولی داره نزدیک میشه ))))
خوب این یه مثال بود با جوابش ولی
اینا رو ما از کجا فهمیدیم؟
جواب: طبیعت اینو به ما میگه اینو(((فیزیک علم اندازه گیری است(پس ما میریم ببینیم که توی طبیعت چی میگذره ))))حالا یه مثال دیگه از سرعت نسبی با هم برسی کنیم(فرمول حفظ نکنیم و بفهمیم کافیه)
مثال بعدی:
اگر سرعتی که موتور قایقی در اب راکد ایجاد میکند برابر a باشد و سرعت خود ابی که توی رودخونه ی ما وجود داره b باشه حالا
اگر جهت a و b در خلاف جهت هم باشن این دفعه دیگه سرعت نسبی ما دارای علامت + نیست و بسته به این که سرعت a بیشتره یا b قدرت هم دیگه رو تضعیف میکنن(اندازشون از هم کم میکنیم) !
پس دیدین که توی فیزیک میشه مفهوم بلد بود ولی تکنیک بلد نبود و تست هارو درست زد! ولی نمیشه که مفهومو نمفهمیم ولی تکنیک حفظ کنیم و تست هارو هم بتونیم درست بزنیم!!%(#8906a3)[غول فیزیک باشید]
امین نجف زاده