Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
یک موج عرضی در جهت منفی x در حال انتشاره . معادله ی حرکت ذره ای از محیط که در مکان x=50cm قرار داره به صورت : دو صدم سینوس 5 پی تی منهای پی چهارم است.
در لحظه ی t=1\15 ثانیه ذره ای که در مکان ایکس مساوی صفر قرار دارد در چند سانتی متری مبدا خود قرار میگیرد؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@همیار
Shame
هر کاری میکنم بدون فرمول نمیتونم حلش کنم . -
@shining-way در غول فیزیک باش گفته است:
Elimoon طول لوله از یه تشدید تا تشدید بعدی به اندازه لاندا دوم افزایش پیدا میکنه. تو شکلم همینه دیگه ... بین تشدید اول و دوم نصف طول موج اختلافه. همین طور بین دوم و سوم ... و سوم و چهارم..
درست گفتی و خودمم میدونم ... یه بار دیگه جواب و متن توضیحات شو بخون متوجه میشی چرا سردرگم شدم ... به اخرین تشدید لاندا دوم اضافه شده در حالی که تو متن نوشتن لانداچهارم .... دیشبم سوال از خود مولف جزوه پرسیدم توضیح دادن و گفتن لانداچهارم برای حالت خاصی هست که لوله هنگام بیرون اومدن کامل از آب استفاده میشه ! ( برای بررسی اینکه در اخر کار بازهم تشدید رخ میده یا نه !؟ )
-
سلام دوستان اگه ممکنه این سوال رو حل کنین ممنون میشم. کتاب تست من فرمول اختراع کرده برای یه سوال
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار
-
@Amir-Bernousi در غول فیزیک باش گفته است:
اینطوریه؟
بله داداش جواب درسته ولی اون قسمت رو متوجه نشدم : v=1,5 I و v=1.5 *2/3 I
-
dan-l
ولتاژ مقاومت 1.5 اهمی تو دو حالته دیگه
تو حالت اول که مقاومت دوم نیست تو مدار، کل جریان تولید شده از مقاومت 1.5 اهمی میگذره
تو حالت دوم جریان باید بین دو مقاومت تقسیم شده، چون مقاومت دومی 2 برابر مقاومت اولی هست، پس جریانی که ازش عبور میکنه نصف جریانیه که از مقاومت اولی میگذره -
@shining-way @Amir-Bernousi @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار غول های عزیز :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اگه امکانش هست اینو حل کنین ممنون میشم
-
جریان کجارو خواسته؟
-
جریان کجارو خواسته؟
میگه وقتی بازه رو ای یک بگیریم و وقتی بسته هست ای دو بگیریم
-
dan-l جریان کجا خب؟ کدوم مقاومت
مقایسه جریان کل رو میخواد تو مدار وقتی کلید بازه و وقتی کلید بسته هست.
وقتی بازه ای یک و وقتی بسته هست ای دو
-
من اینطوری بدس اوردم