Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
@ایمورتال
واقعا ممنون ک وقت گذاشتین و جواب دادین ولی خوب مسئله هنوز برای من مبهم هست
در مورد سوال اولم استدلالتون این بود ک چون توی شکل الف نیروی مد نظر F و N افقی ان پس mg رو در نظر نمیگیریم ولی خب مگ میشه این کار رو کرد ؟؟ چون ب هر حال نیروی وزن داره ب جسم وارد میشه و نیروی وزن از نیرو هایی نیس ک بشه ازش صرف نظر کرد ...و در مورد سوال دوم ک گفتین چون نیرو ها غالبا عمودی هستن پس Fcos رو در نظر نمیگیریم ..
مگه اینطور نیس ک برآیند Fsin و Fcos با هم دیگ شده نیروی F ایی ک ب صورت مایل داره ب جسم وارد میشه پس چطوری میگین چون برخلاف مابقی نیرو ها عمودی نیس پس در نظر نمیگیریمش ؟؟و خوب با این استدلال ک غالب نیرو ها از هر طرف ک بودن پس ما هم برا تجزیه و یا برآیند گیری فقط اون نیرو هایی رو در نظر میگیرم ک هم جهت با غالب نیرو ها هستن چطوری استدلال میکنین ک توی این سوال موقع تجزیه Fcos رو در نظر گرفته ن Fsin ؟! (با توجه ب این ک غالب نیرو ها عمودی هستن ... )
-
my name در غول فیزیک باش گفته است:
@ایمورتال
واقعا ممنون ک وقت گذاشتین و جواب دادین ولی خوب مسئله هنوز برای من مبهم هست
در مورد سوال اولم استدلالتون این بود ک چون توی شکل الف نیروی مد نظر F و N افقی ان پس mg رو در نظر نمیگیریم ولی خب مگ میشه این کار رو کرد ؟؟ چون ب هر حال نیروی وزن داره ب جسم وارد میشه و نیروی وزن از نیرو هایی نیس ک بشه ازش صرف نظر کرد ...و در مورد سوال دوم ک گفتین چون نیرو ها غالبا عمودی هستن پس Fcos رو در نظر نمیگیریم ..
مگه اینطور نیس ک برآیند Fsin و Fcos با هم دیگ شده نیروی F ایی ک ب صورت مایل داره ب جسم وارد میشه پس چطوری میگین چون برخلاف مابقی نیرو ها عمودی نیس پس در نظر نمیگیریمش ؟؟و خوب با این استدلال ک غالب نیرو ها از هر طرف ک بودن پس ما هم برا تجزیه و یا برآیند گیری فقط اون نیرو هایی رو در نظر میگیرم ک هم جهت با غالب نیرو ها هستن چطوری استدلال میکنین ک توی این سوال موقع تجزیه Fcos رو در نظر گرفته ن Fsin ؟! (با توجه ب این ک غالب نیرو ها عمودی هستن ... )
@ایمورتال
امیدوارم از صحبت های من (و یا احیانا لحن من ) ناراحت نشده باشین
قصد من فقط بحث علمی بود و مطرح کردن استدلال ها و برداشت خودم از استدلال های شما -
@ایمورتال در غول فیزیک باش گفته است:
my name
دوست عزیز، تو این سوالی که الان فرستادین گفته جسم حرکت نمیکنه
وقتی بگه جسم حرکت نمیکنه باید برآیند همه نیرو ها صفر باشن ولی تو اون یکی سوالتون خودش گفته فقط نیروی Nمرسی متوجه شدم
من تا حالا برآیند نیرو رو حساب میکردم حواسم نبود مجهولشون نیروی N هست ن برآیند... -
-
-
خواهش میکنم
-
fatemehahmadi در غول فیزیک باش گفته است:
سرعت انتشار موج با
سرعت ذرات محیط انتشار موج چه فرقی داره؟
مفهوم ش رو متوجه نشدم.
ممنون
@همیار
Viruَs -
fatemehahmadi در غول فیزیک باش گفته است:
سرعت انتشار موج با
سرعت ذرات محیط انتشار موج چه فرقی داره؟
مفهوم ش رو متوجه نشدم.
ممنون
@همیار
Viruَsیه طناب در نظر بگیرید که داریم توش موج عرضی ایجاد میکنیم با دستمون
مقدار جابه جایی ای که یه قله تو زمان معینی طی میکنه رو سرعت انتشار موج تو محیط میگن که بستگی به ویژگی های فیزیکی محیط داره ( منظور ویژگی های همون طنابه مثل چگالی جرم واحد طول و..)
ولی یه سرعت ذرات محیط داریم که این به ویژگی های محیط بستگی نداره و به منبع نوسان بستگی داره
(منبع نوسان همون دسته ماست که فرکانس و دامنه داره)
پس ذرات نوسان کننده سرعتشون به منبع نوسان بستگی داره
طبق رابطه V=Aw Cos که واضحه مقداره ثابتی نیست -
سلام
چطوری ممکنه دی الکتریک همزمان ک اختلاف پتانسیل ص های خازن رو پایین میبره ولتاژ قابل تحمل خازن رو بالا ببره ؟!
مگ اینطوری نی ک با بالا رفتن ولتاژ قابل تحمل اختلاف پتانسیل ص ها هم بالا میره ؟!@همیار
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
Virus -
mohammad666666 در غول فیزیک باش گفته است:
my name سلام
با توجه به رابطه q=cv
چون بار ثابت هستش: با کاهش ولتاز ظرفیت زیاد میشه تا بار ثابت بمونه
کاهش ولتاز با افزایش ظرفیت جبران میشهسلام ممنون ک ج دادین
ولی سوال من این نبود
منم با شما موافقم
ولی
سوال من اینه چطوری ممکنه همزمان با اینکه اختلاف ولتاژ کاهش پیدا میکنع ولی ولتاژ قابل تحمل افزایش پیدا میکنه ؟؟!!