کنکور 99 تجربی
-
سلام خسته نباشید
2 سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
1.بنده یازدهم تجربی (دهم به یازدهم) هستم. در این چند هفته مانده به اتمام فصل تابستان چه بکنم که هم در تست قوی بشم و هم مطالب یادم نرود؟
2. بنده روزای زوج به کتابخانه نمیروم (چون برای اقایون نیست)ولی نمیدونم چرا حتی یک کلمه هم نمیتونم بخونم! تمرکزم واقعا در خونه خوب نیست ( نه خاطر اینکه خانه شلوغ است) راهنماییم کنید چه کنم که این مشکل را برطرف کنم؟
(خودم شخصا با برنامه و بودجه کتاب تابستانه گاج دارم درس میخونم و زیست و فیزیک سال یازدهم هم دارم با ویدیو نگاه میکنم . روزای فرد به کتاب خانه میروم ولی روزایی زوج که در خانه هستم نمیتونم بخونم) -
ما اندر خم 97 ماندیم
تو در 99 سیر میکنی آیا؟ -
mohammadhassanreplied to mrma80 on ۱۰ مرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
mrma80 سلام
1- مطلب همیشه یاد آدم میره مگر با مروره که یادش میمونه پس جوابش میشه مرور.
2- بنظر من سعی کنید تو اتاقتون هر چی که حواستون رو پرت میکنه رو حذف کنید. بشینید یه لیستی دربیارید از وسایلی که فکر میکنید حواستونو پرت میکنن. حتی ساعت! میتونید بجاش از کرنومتر تهیه کنید:) کرنومتر اصن یه چیز دیگست.
قاعدتا تو خونه باید بهتر باشه. لباس راحتی تن شماست و مشکلات دیگه ای نیست. کتابخونه رفتن بنظرم اگه نزدیک نباشه فقط انرژی آدم رو میگیره. خلاصه اینکه بگردید دنبال اینکه چرا نمیتونید درس بخونید علتش چیه؟ چیزی حواستونو پرت میکنه؟ وسوسه میشید مثلا برید پای کامپیوتر؟ چی؟ -
mohammadhassanreplied to mrma80 on ۱۰ مرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
mrma80
سعی کنید این اولا کمی هم روی مباحث مشاوره ای که علم پشت سرش باشه تمرکز کنید تا این ها رو یاد بگیرید. بعد با تکیه به علم درست برنامه ریزی کنید و درس بخونید. کنکور جدا از علمی که باید توی درس داشته باشید یه علمی هم توی مشاوره باید داشته باشید. -
mrma80 دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۱۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan این مباحث رو که علم پشت سرش باشه رو کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
-
اوه کووووو تا کنکور 99؟
-
mrma80 توی پی وی خدمتتون عرض کردم.
7/7