انتخاب رشته
-
سلام، من رتبم در سهمیه منطقه2، ۶۳۰۰۰ شده و رتبه ی کشوری من ۱۴۷۰۰۰ شده، میخواستم بدونم چقدر شانس که رشته های زیست شناسی سلولی مولکولی، شیمی محض و کاربردی، میکروبیولوژی، بازرسی گوشت روزانه دولتی قبول بشم؟
شانس قبولی من توی هر رشته رو جداگانه اگه بگیید ممنون میشم. -
سلام، من رتبم در سهمیه منطقه2، ۶۳۰۰۰ شده و رتبه ی کشوری من ۱۴۷۰۰۰ شده، میخواستم بدونم چقدر شانس که رشته های زیست شناسی سلولی مولکولی، شیمی محض و کاربردی، میکروبیولوژی، بازرسی گوشت روزانه دولتی قبول بشم؟
شانس قبولی من توی هر رشته رو جداگانه اگه بگیید ممنون میشم.amirhussain در انتخاب رشته گفته است:
شانس قبولی من توی هر رشته رو جداگانه اگه بگیید ممنون میشم.2را بفرست به 3000013 وفردا ساعت 10/5شبکه1 تلویزیون راببین
-
شانس قبولی من توی هر رشته رو جداگانه اگه بگیید ممنون میشم.amirhussain سلام زیست شناسی رو با سوابق تحصیلی استانتون رو بزنید 60%احتمال داره قبول شین
دوستم بدتر از اینا بود قبول شد زمین -
amirhussain سلام زیست شناسی رو با سوابق تحصیلی استانتون رو بزنید 60%احتمال داره قبول شین
دوستم بدتر از اینا بود قبول شد زمین