چه کنم؟؟؟
-
سلام دوستان
بنده کنکوری۹۷تجربی بودم. و آزمون خوبی ندادم و رتبه شد ۴۰هزار...فقط وفقطم بخاطر کم کاری و مشکلات شخصی نتونستم خوب درس بخونم.الانم خانواده و دوستان میگن بمون پشت کنکور ولی من علاقه ای به پشت کنکور موندن ندارم. و میخوام برم دانشگاه و در کنارش یه شغل آزادی رو شروع کنم.اونایی که تجربه پشت کنکور موندن رو دارن کمکم کنند لطفاً...این حسی که الان دارم بنظرتون مقطعیه یا منطقی؟؟؟!!!
انگیزه لازم برا درس ندارم و احساس میکنم بمونم افسردگی میگیرم.همینطور که الآنم حس خوبی ندارم. چه کنم؟برم یا بمونم؟؟اگه برم رشته های حسابداری و روانشناسی و تربیت بدنی و و... باید بخونم.اونم آزاد یا غیر انتفاعی... -
-
سلام دوستان
بنده کنکوری۹۷تجربی بودم. و آزمون خوبی ندادم و رتبه شد ۴۰هزار...فقط وفقطم بخاطر کم کاری و مشکلات شخصی نتونستم خوب درس بخونم.الانم خانواده و دوستان میگن بمون پشت کنکور ولی من علاقه ای به پشت کنکور موندن ندارم. و میخوام برم دانشگاه و در کنارش یه شغل آزادی رو شروع کنم.اونایی که تجربه پشت کنکور موندن رو دارن کمکم کنند لطفاً...این حسی که الان دارم بنظرتون مقطعیه یا منطقی؟؟؟!!!
انگیزه لازم برا درس ندارم و احساس میکنم بمونم افسردگی میگیرم.همینطور که الآنم حس خوبی ندارم. چه کنم؟برم یا بمونم؟؟اگه برم رشته های حسابداری و روانشناسی و تربیت بدنی و و... باید بخونم.اونم آزاد یا غیر انتفاعی... -
به نظرم اگه تصمیم بگیرید که وارد دانشگاه بشید ممکنه تو دانشگاه اون حس رضایت از درس خوندن و رشتتون نداشته باشید. و پشیمون بشید از اینکه چرا الان ادامه ندادید و واسه کنکور سال بعد منتظر نموندید. من اگه جای شما بودم این حس انگیزه رو توی خودم به وجود می اوردم و تمام تلاشم رو میکردم . چون به آینده ی شغلیم و جایگاهی که قراره بعدا درش قرار بگیرم فکر میکردم. البته بهتره به یه مشاور خوب مراجعه کنید چون اون ها از زیر و بم ها بیشتر آگاه اند.یک روز به خودتون وقت بدید . کل اون روز رو به خودتون و آیندتون فکر کنید . ببینید واقعا شرایطتون چیه. اونموقع میتونید یه تصمیم منطقی بگیرید.
-
اولا اینکه شغل ازاد ب این اسونی ها نیست...بازار ببینید متوجه میشین
-
سلام به نظر من اصلا پشت کنکور نمون همین کاری رو که خودت نوشتی انجام بده برو دانشگاه و در کنارش کار کن
هم داری درس میخونی هم یه شغلی میاد توی بازوت...وقتی وارد بازار کار بشی اون موقع بهتر هم میتونی تصمیم بگیری...
من خودم پشت کنکور موندم تا چشم باز کردم کنکور بعدی رسید و باز موندم تا الان که چند تا کنکور گذشت و هنوز موندم خخخخ -
shima31 چرا بچه مردم رو میترسونی اصلا اینجوری نیست خدا کنه خود طرف اهل کار کردن باشه
من خودم هم فیلم بردار مراسم هستم هم نصاب دوربین مدار بسته هم تعمیر و مونتاژ کار کامپیوتر هم دامدار و ....
الان هم دارم درس میخونم به خدا خیلی از ترسهای ما بیخودی هستش بزن تو دل کار بابا -
بالاخره هرکی صلاح خودشو بهتر میدونه ولی به نظرم ارزششو داره چند سال پشت کنکور بمونی ولی نری سمت شغل آزاد
دوست عزیزی که گفتی تو کار سیستم و دوربین مداربسته هستی
چون از کارت رسر رشته دارم میگم . با این وضع بحران فکر می کنی کاری که داری میکنی چقدر ثبات داره ؟ آیا مطمئنی 10 سال دیگه این کارا تقاضا داشته باشه ؟
الان کار دوربین مدار بسته کم کم داره اشباع میشه چون یه بچه هم دو روز پیش نصاب کار کنه کامل استاد میشه
این یعنی امنیت شغلی
چرا همه طالبه پزشکی و پیرا پزشکی ان ؟
به خاطر درامد بالا؟ اصلا به هیچ وجه
چون بازار کارش گستردس . اینده مشخصی داره
الان خیلی شغل ها هستن در امد خوبی دارن ولی با این وضع مملکت به یه تب بندن
مثل ساخت و ساز ؟ کی فکرشو میکرد اینقدر بخوابه ؟ الان از ده تا بساز بفروش 7 تاش بیکار دس دو دست گذاشته -
چیزی های رو که نوشتی قبول دارم بازار ثبات الان نداره ادم باید همیشه در حال تغییر باشه متناسب با شرایط محیط تغییر کنه اگه بخواد به قول شما چند سال پشت کنکور بمونه تا چشم به هم بزنه سنش رفته بالا....
رشته های پزشکی خوبه منتها قبول شدن توی انها کار هر کسی نیست... -
@amirkonkuri97
حسابداری بازار فوق العاده ای داره هر روز توی روزنامه همشهری تقریبا ۲ صفحه مر بوط به استخدام حسابدار است ولی قطعا به پای رشته های پزشکی نمی رسه
به نظرم اگر شرایطش رو داری دوباره کنکور بده
من کارشناسی حسابداری دارم با ۱۰ سال سابقه کار ولی الان افسوس می خورم چرا از اول رشته های پزشکی رو انتخاب نکردم
موفق باشی -
@amirkonkuri97
حسابداری بازار فوق العاده ای داره هر روز توی روزنامه همشهری تقریبا ۲ صفحه مر بوط به استخدام حسابدار است ولی قطعا به پای رشته های پزشکی نمی رسه
به نظرم اگر شرایطش رو داری دوباره کنکور بده
من کارشناسی حسابداری دارم با ۱۰ سال سابقه کار ولی الان افسوس می خورم چرا از اول رشته های پزشکی رو انتخاب نکردم
موفق باشیملیکا سلام یه روز یه بنده خداایی داشت کنار ساحل با یه ظرف ماست بازی میکرد یکی میره ازش میپرسه چکار میکنی میگه بنده خدا میگه دارم دوغ درست میکنم میگه چطوری میگه دارم از این سطل کوچیک ماست بر میدارم میریزم توی دریا ... میگن اخه با مقدار ماست کم مگه میشه تمام دریا رو دوغ درست کرد بنده خدا میگه فکرشو بکن که اگه بشه چی میشه...
قبولی در رشته پزشکی هم همینجوریه به خودمون میگیم اگه قبول بشم چی میشه اما.... -
به نظرم اگه تصمیم بگیرید که وارد دانشگاه بشید ممکنه تو دانشگاه اون حس رضایت از درس خوندن و رشتتون نداشته باشید. و پشیمون بشید از اینکه چرا الان ادامه ندادید و واسه کنکور سال بعد منتظر نموندید. من اگه جای شما بودم این حس انگیزه رو توی خودم به وجود می اوردم و تمام تلاشم رو میکردم . چون به آینده ی شغلیم و جایگاهی که قراره بعدا درش قرار بگیرم فکر میکردم. البته بهتره به یه مشاور خوب مراجعه کنید چون اون ها از زیر و بم ها بیشتر آگاه اند.یک روز به خودتون وقت بدید . کل اون روز رو به خودتون و آیندتون فکر کنید . ببینید واقعا شرایطتون چیه. اونموقع میتونید یه تصمیم منطقی بگیرید.
@azadeh-jamali سلام ممنون بابت پاسخگویی.از هر مشاوری پرسیدم؛تصمیم رو پای خودم گذاشتن.ولی میگن با اینکه اولین سال بود خیلیم بد نبود...ولی من خودم شرایطو خودمومیدونم؛میدونم که از ۷روز هفته سه روزش خونمون کلاس قرآنه...و کلا مکان مطالعه خوبی ندارم...کتابخونه هم برام دورِ و خسته کننده...از یه طرفی دوست دارم روانشناسی بخونم ولی میترسم وسط راه پشیمون بشم...نمیدونم چ کنم!
-
بالاخره هرکی صلاح خودشو بهتر میدونه ولی به نظرم ارزششو داره چند سال پشت کنکور بمونی ولی نری سمت شغل آزاد
دوست عزیزی که گفتی تو کار سیستم و دوربین مداربسته هستی
چون از کارت رسر رشته دارم میگم . با این وضع بحران فکر می کنی کاری که داری میکنی چقدر ثبات داره ؟ آیا مطمئنی 10 سال دیگه این کارا تقاضا داشته باشه ؟
الان کار دوربین مدار بسته کم کم داره اشباع میشه چون یه بچه هم دو روز پیش نصاب کار کنه کامل استاد میشه
این یعنی امنیت شغلی
چرا همه طالبه پزشکی و پیرا پزشکی ان ؟
به خاطر درامد بالا؟ اصلا به هیچ وجه
چون بازار کارش گستردس . اینده مشخصی داره
الان خیلی شغل ها هستن در امد خوبی دارن ولی با این وضع مملکت به یه تب بندن
مثل ساخت و ساز ؟ کی فکرشو میکرد اینقدر بخوابه ؟ الان از ده تا بساز بفروش 7 تاش بیکار دس دو دست گذاشتهnajafiali78 حرفتون کاملا درسته...ولی پشت کنکور موندن امسال قصه نا مشخصی داره...از تاثیر معدل و دو نظامه بودن و...سال به سال رتبه ها دسخوش تغییرات غیر قابل پیش بینی میشه...و واقعا پشت کنکور موندنم الان سخت شده
-
اول سوالمون موندن یا نموندن پشت کنکور بود سال بعد سوالمون درس خوندن یا نخوندن میشه.کلا تو سرازیری عجیبی هستیم.
-
najafiali78 حرفتون کاملا درسته...ولی پشت کنکور موندن امسال قصه نا مشخصی داره...از تاثیر معدل و دو نظامه بودن و...سال به سال رتبه ها دسخوش تغییرات غیر قابل پیش بینی میشه...و واقعا پشت کنکور موندنم الان سخت شده
@amirkonkuri97 ممنون که نظرمو خوندین
به دلایلی دوس ندارم تو جمع پشت کنکوری ها از تاثیر معدل بگم
چون الان احتمال لغوش بسیار بالاس
بعد این که واقعا روحیه رو بدجور خراب میکنه
زیاد از دو کنکور بودن نترسین درسته شاید به راحتی امسال نباشه ولی بدون شک پیروز میدان کنکوری های نظام قدیمن اینو همه قبول دارن -
@amirkonkuri97 ممنون که نظرمو خوندین
به دلایلی دوس ندارم تو جمع پشت کنکوری ها از تاثیر معدل بگم
چون الان احتمال لغوش بسیار بالاس
بعد این که واقعا روحیه رو بدجور خراب میکنه
زیاد از دو کنکور بودن نترسین درسته شاید به راحتی امسال نباشه ولی بدون شک پیروز میدان کنکوری های نظام قدیمن اینو همه قبول دارنnajafiali78 دارین تحریکم میکنید بمونما
ولی بنظرتون اگه پرستاری آزاد قبول شدم برم؟؟