عاشقان ارباب ...!!!
-
-
-
من یه نظر سنجی توی پیجم گذاشتم نزدیک ۶۰ درصد از محرم برای شادی و لذت بردن استفاده میکنن و بقیه حس و حالشون غم و عزاداری یا غم و لذت بود:)
یکم خوشبین شدم ک داریم به سمت جلو حرکت میکنیم@mafi_mz در عاشقان ارباب ...!!! گفته است:
من یه نظر سنجی توی پیجم گذاشتم نزدیک ۶۰ درصد از محرم برای شادی و لذت بردن استفاده میکنن و بقیه حس و حالشون غم و عزاداری یا غم و لذت بود:)
یکم خوشبین شدم ک داریم به سمت جلو حرکت میکنیم
60 درصد چند نفر یه جامع اماری کوچیک رو حساب نکن ..60 درصد چند نفر ؟؟ خوبه 80 میلیون جمعیت هاا
در ضمن این چیزا هست که ادما غربال میکنه خوب و بد رو جدا میکنه میگه در اخر زمان حفظ دین مثل اتیش در دست هست همه که اینجوری نبودن از اول از یه جایی به بعد راه گم شد راه کج شد درسته اصل قیام امام حسین رو درک نمیکنیم و نکردیم ولی عزاداری هم خیلی خوبه همونطور که میگی کسی که عزداری میکنه و اشک میریزه ملزوم این نیست که شعیه ی واقعی باشه یا خیلی با ایما ن باشه و انواع گریه داریم که خیلی گریه ها احساسین خیلی گریه برا مصیبت امام حسین است ولی گریه های دیگه هم داریم که از ایمان بالای اون ادم میتونه باش و عظمت امام حسین رو تا نسبتی درک کنه البته خیلی کمممم وگرنه عظمت امام حسین برا ما قابل درک نیست .....
و اینکه برای اشکی که برا امام حسین ریخت میشه خیلییییی با ارزش هست و خیلیا هستن که با همین گریه ها تو یه محرم تو یه شب مسیر زندگیشون عوض شد پس بهتر واقعا بین باشیم و درست فک کنیم ... -
@mafi_mz در عاشقان ارباب ...!!! گفته است:
یکم خوشبین شدم ک داریم به سمت جلو حرکت میکنیم
60 درصد چند نفر یه جامع اماری کوچیک رو حساب نکن ..60 درصد چند نفر ؟؟ خوبه 80 میلیون جمعیت هاا
در ضمن این چیزا هست که ادما غربال میکنه خوب و بد رو جدا میکنه میگه در اخر زمان حفظ دین مثل اتیش در دست هست همه که اینجوری نبودن از اول از یه جایی به بعد راه گم شد راه کج شد درسته اصل قیام امام حسین رو درک نمیکنیم و نکردیم ولی عزاداری هم خیلی خوبه همونطور که میگی کسی که عزداری میکنه و اشک میریزه ملزوم این نیست که شعیه ی واقعی باشه یا خیلی با ایما ن باشه و انواع گریه داریم که خیلی گریه ها احساسین خیلی گریه برا مصیبت امام حسین است ولی گریه های دیگه هم داریم که از ایمان بالای اون ادم میتونه باش و عظمت امام حسین رو تا نسبتی درک کنه البته خیلی کمممم وگرنه عظمت امام حسین برا ما قابل درک نیست .....
و اینکه برای اشکی که برا امام حسین ریخت میشه خیلییییی با ارزش هست و خیلیا هستن که با همین گریه ها تو یه محرم تو یه شب مسیر زندگیشون عوض شد پس بهتر واقعا بین باشیم و درست فک کنیم ...rose77
خیلی افراد بودن ک از این دنیا رفتن و شخصیت والا تری از حسین ابن علی داشتن ولی چرا الان از اونا اینجوری یادی نمیشه؟؟
اگه هدف الگو برداریه ک کلا این مراسما بیهوده و جاهلیت هستن
ممکنه شما بگین ک دلیل این یاد بود، مظلومیت کشته شدن ایشون به همراه خانوادش هستش؛ولی حتی اگه الانم خودش زنده میشد و این عزاداریای ایرانیا رو میدید قطعا متاثر میشد و اه و افسوس میخورد که پیروانش چقد در جاهلیت فرو رفتن و به جای عمل کردن به آرمان هاش میان سینه میزنن. -
rose77
خیلی افراد بودن ک از این دنیا رفتن و شخصیت والا تری از حسین ابن علی داشتن ولی چرا الان از اونا اینجوری یادی نمیشه؟؟
ممکنه شما بگین ک دلیل این یاد بود، مظلومیت کشته شدن ایشون به همراه خانوادش هستش؛ولی حتی اگه الانم خودش زنده میشد و این عزاداریای ایرانیا رو میدید قطعا متاثر میشد و اه و افسوس میخورد که پیروانش چقد در جاهلیت فرو رفتن و به جای عمل کردن به آرمان هاش میان سینه میزنن. -
rose77
ممکنه شما بگین ک دلیل این یاد بود، مظلومیت کشته شدن ایشون به همراه خانوادش هستش؛ولی حتی اگه الانم خودش زنده میشد و این عزاداریای ایرانیا رو میدید قطعا متاثر میشد و اه و افسوس میخورد که پیروانش چقد در جاهلیت فرو رفتن و به جای عمل کردن به آرمان هاش میان سینه میزنن.@mafi_mz خیلی خوب میشد که بیشتر حواست رو جمع کنی که داری در مورد کی این حرفا رو میزنی .
امام حسین یکی از برترین شخصیت ها بود و هست این رو من کسی نیستم که بگم روایت و حدیث های زیادی داریم بهتر به اونا رجوع کنی امام حسین از هر نظر برتر بود ویژگی های بارزی که امام حسین داشت با ایمان بود متواضع و فروتن بودن شجاعت و عدالت و ...... بهتر بیشتر مطالعه کنی ..
اشتباه ما همین که بد فهمیدم
عزداری امام حسین برا مظلومیت اون نبود من نمیگم عزداری هامون بی عیب و نقصه ولی همین عزداریا هاست که اسم امام حسین رو تو دل خلیا زنده نگه میداره شک نکن این عزداری ها نبود خیلی از ما ها یادمون میرفت اونقدر عوامل گمراهی زیاد شده که هر چه تکرار بشه این عزداری ها این مراسمات بهتره بود و هست
و کشته شدن درست نیست و شهید شدن درسته بهتر حرمت امام حسین رو نشکنیم جاهلیت اینه که نمیدونیم از کجا داریم ضربه میخوریم و این افکار رو کی به خوردمون داده خدا میدونه اگه این عزداری ها نبود الان ما تو چه وضعی بودیم
چه شفاه های که گرفته شده چه بلاهای که دور شد چه دلای که خوب شد چه بد های که خوب شد چه ناپاکی های که پاک شد رو این سفره خیلی چیزا هست خیلی چیزا بود فقطچشم باز میخواد که ما نداریم همین ...
.
-
سر پرسي سايکس (خاور شناس انگليسي):
حقيقتا آن شجاعت و دلاوري که اين عده قليل از خود بروز دادند به درجه اي بوده است که در تمام قرون متمادي هر کسي که آن را شنيد بي اختيار زبان به تحسين و آفرين گشود. اين عده مردم دلير غيرتمند، نامي بلند و غير قابل زوال براي خود تا ابد باقي گذاشتند.
@mafi_mz قابل توجه شما خدا کنه خودمون رو برتر از این ادمایی که این حرفا رو زدن ندونیم -
پرفسور ماربين (فيلسوف و خاورشناس آلماني):
من معتقدم که رمز بقا و پيشرفت اسلام و تکامل مسلمانان به خاطر شهيد شدن حســــين و آن رويدادهاي غم انگيز مي باشد و يقين دارم که سياست عاقلانه مسلمانان و اجراي برنامه هاي زندگي ساز آن به واسطه عزاداري حيسني بوده است. مادامي که اين روش و خصلت در ميان مسلمانان وجود دارد هرگز آنها تن به خواري نمي دهند و تحت اسارت کسي نمي روند.
قابل توجه @mafi_mz