کنکور 98
-
من کاردانی ای تی دارم و میخام کنکور98تجربی شرکت کنم از عیدم دارم کتابای نظام قدیمو میخونم ولی تو مشاوره های اقای امینی شنیدم میگن بهتر ک کتابای نظام جدیدرو بخونیم الان نمیدونم باید چیکارکنم زمانمم داره میره اگه میشه کمکم کنید دانش-آموزان-آلاء
-
اگر از عید تا حالا درس هارو خیلی بردی جلو لازم نیست بخوای خودت رو سردرگم کنی که باز برگردی کتابای جدید رو بخونی...زیاد فرقی نداره من خودمم فارغ التحصیلم نظام قدیم دارم میخونم کلی دواطلب نظام قدیم تو 98 هستند...تو هم یکیش!
-
اگر از عید تا حالا درس هارو خیلی بردی جلو لازم نیست بخوای خودت رو سردرگم کنی که باز برگردی کتابای جدید رو بخونی...زیاد فرقی نداره من خودمم فارغ التحصیلم نظام قدیم دارم میخونم کلی دواطلب نظام قدیم تو 98 هستند...تو هم یکیش!
kalantari _98 تقریبا کتابای سال دوم رو تموم کردم و سوم رو میخام شروع کنم .اخه چون اقای امینی گفتن سهمیه نظام جدید بیشتر از نظام قدیماس واس کنکور 98 واس همین دو دل شدم
-
kalantari _98 تقریبا کتابای سال دوم رو تموم کردم و سوم رو میخام شروع کنم .اخه چون اقای امینی گفتن سهمیه نظام جدید بیشتر از نظام قدیماس واس کنکور 98 واس همین دو دل شدم
-
مطمئنید اقای امینی گفتن سهمیه نظام جدیدا بیشتره؟؟
فکر نمیکنم همچین چیزی صحت داشته باشه
چون اقای هامون سبطی هم گفتن این موضوع فقط شایعه هست.
و هر دو نظام با توجه به رتبه هاشون میرن و سهمیه برای هر دو نطام یکسانه!
فکر میکنم حق با دکتر سبطی باشه -
مطمئنید اقای امینی گفتن سهمیه نظام جدیدا بیشتره؟؟
فکر نمیکنم همچین چیزی صحت داشته باشه
چون اقای هامون سبطی هم گفتن این موضوع فقط شایعه هست.
و هر دو نظام با توجه به رتبه هاشون میرن و سهمیه برای هر دو نطام یکسانه!
فکر میکنم حق با دکتر سبطی باشهkalantari _98
پس همین نظام قدیموادامه میدم ممنون کمکم کردین![متن جایگزین](![آدرس عکس]