Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
چطور فیزیک رو بخونم
-
به نام خدا
سلام بچه ها من یه مشکل بزرگ که هیچ خیلی بزرگ دارم.
من تو مدرسه نمونه دواتی شهید فهمیده قم پایه دوم ریاضی درس می خونم.از بین سه تا نمونه دولتی این بهترین اش هست و هر سال 3 یا 4 نفر شریف خروجی داره 20 نفر هم تهران و امیر و کبیر و...
خلاصه مدرسه خیلی خوبی هست.ولی دبیر فیزیکی داره که امتحاناش خیلی سخته . یعنی آدم نمره اش بین 10 و 12 ثابت می مونه تغییر نمی کنه.این نمره هم در شرایطی به دست اومده که دو دور نشر الگو تست رو زدم،جزوه رو خوندم و نمونه سوالاتش رو کار کردم.ولی نمره بالا 15 نمیشه بیاری.6ساله کسی ازش 20 نگرفته.امتحانات ترم هم نزدیکه.تو هیچ درسی(نه ریاضی نه شیمی) این قدر مشکل ندارم که تو این درس دارم.اگه نتونم ازش نمره بالای 18 بگیرم کارنامه ام معدلش کلی می آد پایین.
اگه بتونید کمک کنید خیلی ممنون میشم. -
سلام دوست عزیز !
به نظر من شما صدتا کتابم که بخونی بازم بی فایدس ، چون اولن جزوه ای که خودش میگه رو چرا نمیخونی؟ هر معلمی خارج از جزوه و کتاب نمیتونه چیزی بیاره ، میتونه سوالو بپیچونه اما خارج از کتاب اصلا حق نداره پس چرا وقتت رو با کتاب خیلی سبز خیلی قرمز و ابی و اینا میگذرونی؟ شما یه دور کامل کتاب رو بخون بعدش برو جزوه خودش و هرچی تست و نمونه سوال گفته بخون و حل و تمرین کن ، مثال های دیگه واسه خودت بزن بچرخ تو نت سوالات فیزیک رو پیدا کن و بخون
ما سال دوم یه معلم فیزیک داشتیم مگه کسی میشد ازین نمره بگیره اشکمونو در اورد ما هم هی برو این کتابو بخون و اون یکی در حالی که جزوه خودش اگه کسی کامل میخوند و متوجه میشد راحت بیست میشد اینو الان که دارم خودم میخونم بهت میگم ، مثلا معلم فیزیک پیشمون سخت گیر بود فوق العاده سوالاشو وقتی میاورد گریه میکردیم باور کن میگفت میخواین جزوه باز کنین کتاب یا هرچی ازادین اما باید جواب بدین ... خودمونو میکشتیم اما میشدیم 2 ، 5 دیگه خوب خوبمون 10 بود ... حالا خودش میومد حل میکرد اگه از نصف خط این بیشتر نوشت ما یه صفحه پر میکردیم این میومد نصف خط میگفت اینه جوابش ، حالا میگفت شماها نمیخونین دنبال اینین که هی نمونه سوال و فلان سوال و اینارو حل کنین در صورتی که اگه کتاب + جزومو میخوندین و بعد نمونه سوال حل میکردین الان این مشکل رو نداشتین
مسئله بعدی متوجه نشدن درسه ، این مهم ترین مهم ترین مهم ترین مشکلیه که همه دارن ، ما سر کلاس درس رو گوش میدیم و شنگول میریم خونه که اخ جون فیزیک فهمیدم حالا میایم سوال حل کنیم ای بابا این از کدوم روش بود؟ زرتی هم میریم جواب رو نگاه میکنیم آهان این بود خب دیگه یاد گرفتم و اینجوری پیش میریم و موقع امتحان که میشه گریه و زاری میکنیم ....
تا درسی رو خوب متوجه نشدی ازش نگذر ، بعد از ظهر که میای خونه بشین درسی رو که امروز دادن کامل بخون فردا نمونه سوال حل کن خب معلومه که الان که داری میخونی میتونی سواالا رو راحت جواب بدی اما بزار فردا ازش نمونه سوال حل کن اونوقت متوجه میشی کجارو نفهمیدی و سعی میکنی که دراون زمینه بخونی وقوی شی...
در ضمن این باور غلط که نمیشه ازین معلم بیست گرفت رو بریز بیرون چون تا میای میخونی ناخوداگاهت بهت میگه هیچکسی نمیتونه بیست بگیره تو میخوای بگیری؟ اونموقع هم استرس میگیری هم نمیخونی .... اقا هیچکسی نتونسته دلیل نمیشه که تو هم نتونی... تو میتونی
با این باور که من ایندفعه فیزیک رو یادگرفتم و میتونم سوالاتش رو راحت پاسخ بدم برو سر درس فیزیک نه اینکه این معلمه به هیشکی بیست نمیده ..
موفق باشی -
ممنون.راه های خوبی رو نشون دادین که بهش بی توجه بودم . تلاشم رو می کنم حالا دیگه هرچی شد،شد.ممنون از همگی تون
-
@number1;6393 said:
به نام خدا
سلام بچه ها من یه مشکل بزرگ که هیچ خیلی بزرگ دارم.
من تو مدرسه نمونه دواتی شهید فهمیده قم پایه دوم ریاضی درس می خونم.از بین سه تا نمونه دولتی این بهترین اش هست و هر سال 3 یا 4 نفر شریف خروجی داره 20 نفر هم تهران و امیر و کبیر و...
خلاصه مدرسه خیلی خوبی هست.ولی دبیر فیزیکی داره که امتحاناش خیلی سخته . یعنی آدم نمره اش بین 10 و 12 ثابت می مونه تغییر نمی کنه.این نمره هم در شرایطی به دست اومده که دو دور نشر الگو تست رو زدم،جزوه رو خوندم و نمونه سوالاتش رو کار کردم.ولی نمره بالا 15 نمیشه بیاری.6ساله کسی ازش 20 نگرفته.امتحانات ترم هم نزدیکه.تو هیچ درسی(نه ریاضی نه شیمی) این قدر مشکل ندارم که تو این درس دارم.اگه نتونم ازش نمره بالای 18 بگیرم کارنامه ام معدلش کلی می آد پایین.
اگه بتونید کمک کنید خیلی ممنون میشم.استاد خردمند استادتونه؟؟؟