فاصله از کنکور
-
من 10 سال از اخرین کنکورم میگذره دارم دوباره میخونم. الان برای مبحث ریاضی دارم فیلمای استاد امینی رو میبینم . سوال اولم : من باید بعد از هر مبحث مثلا مبحث احتمال برم تستای مربوط به اون رو بزنم یا اینکه بعد از هز کلیپ.
سوال بعدیم اینه که باید از ریاضی پایه شروع کنم یا ریاضی صفر تا صد استاد امینی کافیه ؟ -
mansourh سلام، بستگی داره. مثلا اگه میبینید یه سرفصلی رو توی فیلم کامل توضیح میدن و توی کتاب تست ازش تست وجود داره همون موقع بزنید. برای مثال توی یه فیلم قوانین ضرب و جمع رو میگن شما چند تا تست میتونید بزنید تا به تسلط نسبی تو اون مبحث کوچیک برسید. فقط در حدی که یاد بگیرید اون رو نه بیشتر.
ریاضی صفر تا صد استاد امینی رو ببینید چون ریاضی مباحث زیادی داره و این مباحث توی کتاب های دبیرستان پخش شده. اما ایشون همه رو یه جا درس میدن. -
mansourh سلام، بستگی داره. مثلا اگه میبینید یه سرفصلی رو توی فیلم کامل توضیح میدن و توی کتاب تست ازش تست وجود داره همون موقع بزنید. برای مثال توی یه فیلم قوانین ضرب و جمع رو میگن شما چند تا تست میتونید بزنید تا به تسلط نسبی تو اون مبحث کوچیک برسید. فقط در حدی که یاد بگیرید اون رو نه بیشتر.
ریاضی صفر تا صد استاد امینی رو ببینید چون ریاضی مباحث زیادی داره و این مباحث توی کتاب های دبیرستان پخش شده. اما ایشون همه رو یه جا درس میدن.mohammadhassan thank's a lot
:smiling_face_with_smiling_eyes: -
من 10 سال از اخرین کنکورم میگذره دارم دوباره میخونم. الان برای مبحث ریاضی دارم فیلمای استاد امینی رو میبینم . سوال اولم : من باید بعد از هر مبحث مثلا مبحث احتمال برم تستای مربوط به اون رو بزنم یا اینکه بعد از هز کلیپ.
سوال بعدیم اینه که باید از ریاضی پایه شروع کنم یا ریاضی صفر تا صد استاد امینی کافیه ؟ -
ب نظر من :
یه فیلم حالا هر شخصی ( خودم اقای امینی راد رو خیلی قبول دارم ) ببینید
بعد همزمان با دیدن جزوع نویسی کنید ( اگه وقتشو ندارید من جزوات اقای امینی رو تو تاپیکم لینکشو گذاشتم )
بعد که یک مبحث مثل احتمال کامل تموم شد
یبار دیگه جزوه رو مرور کنید
بعد برید سر وقت تستاش
بعد از تموم کردن تست ها نکاتی ک خودتون متوجه شدید و به نظرتون کاربردیه ته جزوه اضافه کنید -
ب نظر من :
یه فیلم حالا هر شخصی ( خودم اقای امینی راد رو خیلی قبول دارم ) ببینید
بعد همزمان با دیدن جزوع نویسی کنید ( اگه وقتشو ندارید من جزوات اقای امینی رو تو تاپیکم لینکشو گذاشتم )
بعد که یک مبحث مثل احتمال کامل تموم شد
یبار دیگه جزوه رو مرور کنید
بعد برید سر وقت تستاش
بعد از تموم کردن تست ها نکاتی ک خودتون متوجه شدید و به نظرتون کاربردیه ته جزوه اضافه کنید