تعویض مدرسه برای معلم
-
سلام به نظر شما بنده مدرسه خود را بدلیل معلمان خود تغییر بدهم یا خیر؟؟
با تشکر از شما
-
سلام بنظرم تغییر بدی بهتره
-
با تشکر از شما
Habib Karimi
بیتر توضیح بده....... -
با تشکر از شما
Habib Karimi
من یه پیشنهادی دارم!
راستش منم اصلا از معلمای مدرسم راضی نیستم. (البته نه همشون! ولی دقیقا دو تا درس اصلی!!!) ولی حاضر نیستم مدرسم رو عوض کنم. چون شما کمِ کم، 1 سال رو تو همون مدرسه گذروندین و روش های تدریس هر معلم و امتحان ها و نکاتی که ازتون می خوان، دستتون اومده. ولی اگر برید یه مدرسه ی دیگه، تا به شرایط عادت کنید و روش های معلم های جدید دستتون بیاد، خیلی سخت میشه و زمان بَره.
بنابراین پیشنهاد من اینه که تا اونجایی که می تونید و با هر کدوم از معلم های آلا راحت ترید، با اون ها پیش برید و سعی کنید الان یکم پیش خوانی کنید با همین ویدئو ها(و اگر دوازدهم هستید، فیلم های نظام قدیم رو ببینید! می تونید مباحث مشترک نظام قدیم و جدید رو با پی دی اف های کتاب ها مشخص کنید و همون ها رو ببینید.) و اگر فکر می کنید باز هم تو درسی مشکل دارید و نمی تونید خوب پیش برید، کلاس اموزشگاهی (با کسب اطلاعات از دانش آموزان خوب محل زندگیتون) بگیرید و یا از دوستانتون که توی اون درسی که شما مشکل دارید، خوب و قوی کار می کنن، کمک بگیرین.ببخشید طولانی شد...
حرف های من فقط در حد پیشنهاده و بس!
موفق باشید -
با تشکر از شما
Habib Karimi در تعویض مدرسه برای معلم گفته است:
با تشکر از شما
مدرسه خود را بدلیل مدرسه نرفتن تغییر بدهید...
-
Habib Karimi در تعویض مدرسه برای معلم گفته است:
با تشکر از شما
مدرسه خود را بدلیل مدرسه نرفتن تغییر بدهید...
_Mohammad_reza_
یعنی چی؟ -
_Mohammad_reza_
یعنی چی؟chakame ینی همین خونه موندن و درس خوندن خیلی بهتره..!
-
chakame ینی همین خونه موندن و درس خوندن خیلی بهتره..!
_Mohammad_reza_ آخه این که خونه بمونن و بخونن، واقعا بستگی به فرد داره.
چون خیلیا بدون برنامه و فشار که اصولا تو زمان مدرسه بیشتره، درس نمی خونن.
یعنی بی برنامه میشن و انگیزشون کم میشه.
و خب خیلیا هم اینجوریی نیستن...
اینم روشیه.
ولی شخصا، نظرم اینه که مدرسه رفتن نظم و برنامه میده به کارها و به هر حال چقدر هم که معلم بد باشه، یه ذهنیت کلی از هر درسی به شما میدن که قطعا با خوندن خودتون تو خونه خیلی خیلی فرق می کنه! -
_Mohammad_reza_ آخه این که خونه بمونن و بخونن، واقعا بستگی به فرد داره.
چون خیلیا بدون برنامه و فشار که اصولا تو زمان مدرسه بیشتره، درس نمی خونن.
یعنی بی برنامه میشن و انگیزشون کم میشه.
و خب خیلیا هم اینجوریی نیستن...
اینم روشیه.
ولی شخصا، نظرم اینه که مدرسه رفتن نظم و برنامه میده به کارها و به هر حال چقدر هم که معلم بد باشه، یه ذهنیت کلی از هر درسی به شما میدن که قطعا با خوندن خودتون تو خونه خیلی خیلی فرق می کنه!chakame در تعویض مدرسه برای معلم گفته است:
ولی شخصا، نظرم اینه که مدرسه رفتن نظم و برنامه میده به کارها و به هر حال چقدر هم که معلم بد باشه، یه ذهنیت کلی از هر درسی به شما میدن که قطعا با خوندن خودتون تو خونه خیلی خیلی فرق می کنه!
مدرسه رفتن فقط باعث خستگی میشه و خستگی هم باعث میشه وسط فیلمای آلاء خوابت ببره |:
-
chakame در تعویض مدرسه برای معلم گفته است:
ولی شخصا، نظرم اینه که مدرسه رفتن نظم و برنامه میده به کارها و به هر حال چقدر هم که معلم بد باشه، یه ذهنیت کلی از هر درسی به شما میدن که قطعا با خوندن خودتون تو خونه خیلی خیلی فرق می کنه!
مدرسه رفتن فقط باعث خستگی میشه و خستگی هم باعث میشه وسط فیلمای آلاء خوابت ببره |:
_Mohammad_reza_ در تعویض مدرسه برای معلم گفته است:
مدرسه اینقدر ها هم بد نیستا!
خب میشه از زنگ هایی که بهره نمی بری، یعنی نمی تونی با معلمش ارتباط برقرار کنی و...، بشینی و تست بزنی(هر درسی و یا مبحثی!) و بعدا بیای فیلم های آلا رو ببینی که همون مبحثی که معلمت درس می داد رو، درس میده.
ولی مدرسه هم خستگی نداره! قرار نیست کُشتی بگیریم که!
نهایتا بعد از برگشتن به خونه، میشه 1 ساعتی استراحت کرد! -
_Mohammad_reza_ در تعویض مدرسه برای معلم گفته است:
مدرسه اینقدر ها هم بد نیستا!
خب میشه از زنگ هایی که بهره نمی بری، یعنی نمی تونی با معلمش ارتباط برقرار کنی و...، بشینی و تست بزنی(هر درسی و یا مبحثی!) و بعدا بیای فیلم های آلا رو ببینی که همون مبحثی که معلمت درس می داد رو، درس میده.
ولی مدرسه هم خستگی نداره! قرار نیست کُشتی بگیریم که!
نهایتا بعد از برگشتن به خونه، میشه 1 ساعتی استراحت کرد!chakame
من روزایی که مدرسه میرفتم
تا ساعت 7 میخوابیدم
بعدشم درس نمیخوندم /:
واسه همین یا مدرسه نمیرفتم
یا اگه میرفتم فقط سر کلاسایی بودم که خوابم نمیگرفت سر کلاس /:اشخاص متفاوتن دیگه !
ولی در کل مدرسه رفتن بهتر از مدرسه نرفتنه