بودجه بندی
-
سلام.
من 36 سالمه و یه پسر 8 ساله و دختر 1.5 ساله دارم . دوازده ساله کارمند بیمارستانم و علوم آزمایشگاهی رو در کاردانی و کارشناسی دانشگاه روزانه خوندم و الان تو امل زندگی میکنم . هیچ وقت این جایگاه راضیم نمیکنه و باید بتونم پزشکی یا داروسازی قبول شم. برای کنکور 97 با توجه به بچه کوچیک و کار بیمارستان و خونه داری فقط روزی یکی دو ساعت درس خوندم و تونستم سال دوم و سوم رو بخونم و درصدای کنکورم اینجوری شد:
فارسی : 50.7% عربی 46.7% فقط ترجمه زدم ، دین و زندگی 56% ، زمین 17.4% ، زیست 38.7% ، شیمی 8.1% فیزیک 7.8% . ریاضی و زبان هم که صفر.:
با توجه به اینکه سهمیه 25% فرزند ایثارگری دارم و اگه تا 10-15 هزار بیارم میتونم پزشکی یا دارو سازی مازندران رو قبول بشم میخوان بدونم اگه پیش دانشگاهی رو هم کامل بخونم میتونم به این رتبه برسم یا نه و اینکه برای حداقل 30% زدن ریاضی و فیزیک کدوم مباحث رو بخونم که مطمئنا به این درصد برسم؟اگر امکان داره جوابمو به ایمیلم بفرستین و سوالم توسایت نشون داده نشه. ممنونم
-
سلام
خوش اومدین به آلا
سوالاتی که توی انجمن پرسیده میشن توسط آلایی ها (دانش آموزان و دانش جویان ) پاسخ داده میشه همینجا
مشاوره فردی به اون صورت (ایمیل ) که گفتین نداریم
برای مشاوره با مشاوران آلا می تونید از سایت www.sanatisharif.ir قسمت سوال مشاوره ای اقدام کنید برای این منظور می تونید یک فایل صوتی تهیه کرده و در سایت آپلود کنید تا مشاوران جواب بدن