خــــــــــودنویس
-
هرلحظه فرار از «گذشته»ی وحشیه ایه ک ،آقای «حال»دستتو میگیره میذاره توی دست های خونیِ«آینده»!!!
چرا هرچی این روزا رو کنار میزنم،غروب نمیکنه این وضع؟
پاهایی ک پا به پات نمیان،و پای هرسوال،میبنی ک پایِ یِ مهرِ«نمیشود»باز میشه.
میگن گذشته نیست،حال رو بچسب،پس چرا رهام نمیکنه ؟
مثل ی حیوون وحشی چنان افتاده دنبالم و بهم نزدیکه ک داغیه نفس نفس هاش داره پشت گوشمو میسوزونه...مثله دویدنِ ی بچه ی خسته،روی شیشه ی نازک از ارتفاع هزارمتری،با کفش های سُربی!با پشت سر از کفدارهای بالدار!چرا این کوه پناهگاه نداره؟تا کی پرتگاه!
-
انمیشین؛نحوه ی اشنایی من و عشقم ( @نوشابه )
عاقا با صدا گوشش بدید یساعت تنظیمش کردم
http://uupload.ir/view/wyfc_my_cartoon_153.mp4/
حجم؛نزدیک۴ مگ
(ادامه دارد)
-
این ی درد عمیقه ک چنان درگیر معده ت میکنن ک مغزت رو از یاد میبری...
یعنی صبح ک پاشی باید اول قیمتا رو چک کنی،سوخت مغزت ک مطمئن شدی تا اخر شب میرسه،بعد بررسی ب مانور مغزت.
منظورم اینه تو الان برو بیرون ب یکی بگو این آسفالت کوچمون چرا انقدر خرابه،بیان درستش کنن!
باهات هم صدا نمیشه و با لحن مسخره ب کناریش میگ؛نگاه این احمق،مردم دارن از گرسنگی میمیرن این فکر آسفالته!
هر روز توقع خواسته هات رو میارن پایین با ی چالش ثابت،و اگ بخوای بگی من دزدگیری رو دیدم ک دست دزد رو گرفت نه مچشو!میگیرنت مییذارنت توی دزدگیر میدنت تحویل رسانه!منظورم اینه این ی درد عمیق تره ک آلا باید امثال این پست رو حذف کنه تا گیر بهش ندن! -
آتشفشان کوه دماوند فعال شد...
نه کمی برو قبلتر؛
تلگرام فیلتر شد...همینجا نگه دار،یک دقیقه کم خبر جابجا کن،کم تاثیر بگیر ،ی دقیقه فک کن پشتش چیه...
همه بازی خوردیم!چندماه پیش وقتی تازه داشت نوسانات قیمت دلار شروع میشد،و کشید بالا ههی،اقای ....اومد تلویزیون و گفت قیمت دلار۴۲۰۰،لحظه ای ک داشت اوج اعتراض مردم داشت شروع میشد فرداش اعلام شد؛
تلگرام فیلتر شد!!
ملت شووووت شدن،دیگ هیچکی کاری نداشت،دلار چیه، همه داشتن دنبال فیلترشکن میگشتن،وای کانالامون،دوستای مجازیمون و...
طرف میومد با خوشی میگفت؛هه ببین چی پیدا کردم،این فیلترشکن رو نگاه هنوز نتونستن ببندنش،هه دورشون زدم!نه اسکول،تو رو دور زدن،دوتاش رو بازگذاشتن تا دائم فکرتو مشغول کنن،بعدش میبندنش و تو باز بری سراغ یکی دیگ،اگ همشو ببندن ک چکاری کردن
تو فیلترشکنتو روشن کنی،مخابرات همه چیش رو میدونه،کاری نداره واسشون قطع کردنش.
اگ هدفشون بستن کل تل بود بعد این ماجرا کمی اروم شد چرا تلگرام طلایی و هاتگرام رو معرفی کردن...
طرف اومده میگه؛هه فک کردن احمقم بیام اینو نصب کنم ،پیام هام رو ببین
احمق ک هستی،خود نسخه اصلی تلگرامتم وقتی تیک اول رو میخوره پیام ارسال میشه،پیامت توی ۴ نقطه کشور کپی میشه،نیازی ب اینکار نداشتن
همه بازی خوردن،سرگرم شدن،از اون طرف اومدن سروش رو معرفی کردن و چنان سرعتشو اوردن پایین...
ببین این ی حرف چرتع ک میگ نمیتونستیم برسونیمش،کاربر زیاد هجوم اورد بستر نبود و...
روبیکا یک ماهه با اون حجم از رسانه و اون بخش شبکه تعاملیش تا ۴۰میلیون بدون کندی سرعت اوردنش بالا بعد الان....
فک نکن این اوضاع نابسامان ب ضرر دولتع،نه همین چندماه دولت چند برابر پولدارتر شده،اون چ قبل این گرونیای و چ الان نفت رو ۷۰دلار حدودا میده میره،حالا ارزش پول داخلی اومده پایین ،همون ی دلار رو میذاره کنار معادش چندبرابر پول چاپ میکنه...وگرنه جمع کردن این اوضاع نابسامان کار یک ساعته!!!! -
اگر به خانهی من آمدی
برای من ای مهربان
چراغ بیاور
و یک دریچه که از آن
به ازدحام کوچهی خوشبختی بنگرم ... -
#هنری -
به تمامی شاعران شهر مشکوکم!
از اشعارشان پیداست که همگی به تو نظر دارند...! :))#عکس_نوشته
پ.ن: عکس و متن مال من نیستن!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: فقط من درستش کردم!
متن برای شخصی به اسم پرهام ابراهیمیه!
پ.ن2: اولین عکس نوشته ایه که درست کردم! لطفا داغونیش رو به روم نیارید! با تچکر فراوان:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: