خواهش می کنم همه دوستانی که مخاطب آقای آقاجانی (شیمی) و سایر اساتید شیمی بوده اند و هستند به این سوال جواب بدن
-
آقای آقاجانی 5 دوره آموزشی تو سایت آلا برگذار کردند و به نظرم همه از محتوای خیلی خوبی برخودار هستند.
حالا سوالم اینه که اگه یه نفر شیمیش خیلی خوب نباشه به خصوص پیش دانشگاهی بهتره که از کدوم دوره استفاده کنه ؟
من بین دوره های کلاس کنکور (2) و صفر تاصد تردید دارم .لطفا منو رهنمایی کنید.
اگه توضیحات بیشتری درباره این دو دوره و سایر دوره ها دارید خوشحال میشم که اونها رو بشنوم ...
البته شاید به نظر شما استاد دیگه ای مناسب باشه ... اگه میشه نظرتون رو درباره سایر اساتید هم بیان کنید.
هر قدر نظرات شما طولانی باشه مهم نیست چون می خوام ازتون یاد بگیرم
خیلی ممنون
خیرین-کوچک-دریا-دل
حامیان-آلاء-مشاور
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-جزوات
فارغ-التحصیلان-آلاء
حامیان-آلاء -
آقای آقاجانی 5 دوره آموزشی تو سایت آلا برگذار کردند و به نظرم همه از محتوای خیلی خوبی برخودار هستند.
حالا سوالم اینه که اگه یه نفر شیمیش خیلی خوب نباشه به خصوص پیش دانشگاهی بهتره که از کدوم دوره استفاده کنه ؟
من بین دوره های کلاس کنکور (2) و صفر تاصد تردید دارم .لطفا منو رهنمایی کنید.
اگه توضیحات بیشتری درباره این دو دوره و سایر دوره ها دارید خوشحال میشم که اونها رو بشنوم ...
البته شاید به نظر شما استاد دیگه ای مناسب باشه ... اگه میشه نظرتون رو درباره سایر اساتید هم بیان کنید.
هر قدر نظرات شما طولانی باشه مهم نیست چون می خوام ازتون یاد بگیرم
خیلی ممنون
خیرین-کوچک-دریا-دل
حامیان-آلاء-مشاور
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-جزوات
فارغ-التحصیلان-آلاء
حامیان-آلاء@moein0614 اگه از صفر صفر میخواین شروع کنین صفر تا صد رو ببینید ولی اگه خوندینو نکات کلی و جمع بندی و تستی میخواین کنکورو ببینید
-
@moein0614 اگه از صفر صفر میخواین شروع کنین صفر تا صد رو ببینید ولی اگه خوندینو نکات کلی و جمع بندی و تستی میخواین کنکورو ببینید
mariia
خیلی ممنون -
سلام.صفرتاصد نظم بیشتری داره و وقت کمتری میگیره نسبت به کلاس کنکور. به نظرم صفرتاصد بهتره. اونایی که تدریس نشده رو از کلاس درس ببینید.
@zedtwo
خیلی ممنون
دمت گرم -
mariia
خیلی ممنون@moein0614 خواهش میکنم ..دوستمون درس میگن صفر تا صد نظم بیشتری داری ولی اگه کنکور رو ببینین بیشتر جذبش میشین..
-
@moein0614 خواهش میکنم ..دوستمون درس میگن صفر تا صد نظم بیشتری داری ولی اگه کنکور رو ببینین بیشتر جذبش میشین..
mariia
بله
شما درست می گین خودم هم همین نظرو داشتم -
سلام،من پشت کنکوریم شیمی خیلی ضعیف بودم تاالان پیشرفت خوبی داشتم بااقای آقاجانی انشاالله کنکور بترکونم..
-
سلام،من پشت کنکوریم شیمی خیلی ضعیف بودم تاالان پیشرفت خوبی داشتم بااقای آقاجانی انشاالله کنکور بترکونم..
dr_pari در خواهش می کنم همه دوستانی که مخاطب آقای آقاجانی (شیمی) و سایر اساتید شیمی بوده اند و هستند به این سوال جواب بدن گفته است:
آره ع خیلی خوبه آقاجانی
تست کنکور سراسری هم بزن... -
dr_pari
ان شاءالله
ولی نگفتین از صفر تا صد استفاده کردین یا کلاس کنکور 2 -
dr_pari در خواهش می کنم همه دوستانی که مخاطب آقای آقاجانی (شیمی) و سایر اساتید شیمی بوده اند و هستند به این سوال جواب بدن گفته است:
آره ع خیلی خوبه آقاجانی
تست کنکور سراسری هم بزن...@miladsaeedi
اگه میشه به سوال جواب بده -
@miladsaeedi
اگه میشه به سوال جواب بده@moein0614 در خواهش می کنم همه دوستانی که مخاطب آقای آقاجانی (شیمی) و سایر اساتید شیمی بوده اند و هستند به این سوال جواب بدن گفته است:
@miladsaeedi
اگه میشه به سوال جواب بدهآقاجانی کتابخوانی پیش هم داره .
منم پایم ضعیف بود با آقاجانی جلو اومدم فقط بعد فیلماشو دیدم و سراسری زدمتو کنکور63درصد زدم -
@moein0614 در خواهش می کنم همه دوستانی که مخاطب آقای آقاجانی (شیمی) و سایر اساتید شیمی بوده اند و هستند به این سوال جواب بدن گفته است:
@miladsaeedi
اگه میشه به سوال جواب بدهآقاجانی کتابخوانی پیش هم داره .
منم پایم ضعیف بود با آقاجانی جلو اومدم فقط بعد فیلماشو دیدم و سراسری زدمتو کنکور63درصد زدم@miladsaeedi
ولی منظورم این بود که از کلاس کنکور استفاده کردی یا صفر تا صد -
@miladsaeedi
ولی منظورم این بود که از کلاس کنکور استفاده کردی یا صفر تا صد@moein0614 در خواهش می کنم همه دوستانی که مخاطب آقای آقاجانی (شیمی) و سایر اساتید شیمی بوده اند و هستند به این سوال جواب بدن گفته است:
@miladsaeedi
ولی منظورم این بود که از کلاس کنکور استفاده کردی یا صفر تا صدصفر تاصد جدیدتره ولی ناقصی داره که باید از کلاس کنکور ببینی.
-
@moein0614 در خواهش می کنم همه دوستانی که مخاطب آقای آقاجانی (شیمی) و سایر اساتید شیمی بوده اند و هستند به این سوال جواب بدن گفته است:
@miladsaeedi
ولی منظورم این بود که از کلاس کنکور استفاده کردی یا صفر تا صدصفر تاصد جدیدتره ولی ناقصی داره که باید از کلاس کنکور ببینی.
@miladsaeedi
ممنون
آقایی کردی -
@miladsaeedi
ممنون
آقایی کردی@moein0614 در خواهش می کنم همه دوستانی که مخاطب آقای آقاجانی (شیمی) و سایر اساتید شیمی بوده اند و هستند به این سوال جواب بدن گفته است:
@miladsaeedi
ممنون
آقایی کردیمعین از دستت ناراحتم
-
سلام بنظرم صفر تا صد ایشون بهتر و بروزترهست فقط جاهایی رو ک درس ندادن رو از کلاس ایشون ببینید درضمن امسال اسید و باز جدید ظبط کردن شما ببینین با کدومش حال میکنی همونو ببین من با صفرتاصدش حال میکنم موفق باشی
Ali 1
خیلی ممنون که نظرتو گفتی
ولی ضبط درسته نه ظبط -
صفر تا صدو دیدم پارسال
ولی نقایصشو از کلاس ها دیدم
البته من چون عجله داشتم و صفر تا صد هنو ضبط نشده بود،کلاس هارو میدیدم ک ب ازمون کانون برسم و در اخر هم صفر تاصدو دیده بودم هم کلاسارو!
ولی شما مجبور نیستید همچین کاری کنید.صفرتاصدو ببینید و نقصاشو از کلاسا.مطالب مشابهه.زیاد فرقی ندارن با هم.ولی خب نظم صفرتاصد بیشتره.کیفیتش بیشتره.و جدید تره
درصد شیمی کنکورم هم خیلی با ایشون بهتر شد از کنکور قبلم...
موفق باشید