ترمیم معدل.
-
سلام.میشه بهم بگید این قضیه ترمیم معدل چیه .صحت داره یا نه.باید ازکجا شروع کرد.و اینکه کی باید شروع کرد. باید به کجا رجوع کرد اصلا.
ممنونومیشم هرچ زود تر برام ایمیل کنید جوابتون رو. -
سلام.میشه بهم بگید این قضیه ترمیم معدل چیه .صحت داره یا نه.باید ازکجا شروع کرد.و اینکه کی باید شروع کرد. باید به کجا رجوع کرد اصلا.
ممنونومیشم هرچ زود تر برام ایمیل کنید جوابتون رو.فاطمه منفردی2 در ترمیم معدل. گفته است:
ممنونومیشم هرچ زود تر برام ایمیل کنید جوابتون رو.سلام
همین جا جوابت را میدم
فعلا صبر کن نظام قدیمی؟ -
ممنونومیشم هرچ زود تر برام ایمیل کنید جوابتون رو.فاطمه منفردی2
امتحاناتش دی ماهه
هنوز صبر کن تکلیف مشخص شه بعد -
فاطمه منفردی2
امتحاناتش دی ماهه
هنوز صبر کن تکلیف مشخص شه بعدnajafiali78 در ترمیم معدل. گفته است:
فاطمه منفردی2
امتحاناتش دی ماهه
هنوز صبر کن تکلیف مشخص شه بعداین دوستمون تازه اومده از انجمن سر در نمیاره فکر کنم میگه به ایمیلم جواب بدید.
-
najafiali78 در ترمیم معدل. گفته است:
فاطمه منفردی2
امتحاناتش دی ماهه
هنوز صبر کن تکلیف مشخص شه بعداین دوستمون تازه اومده از انجمن سر در نمیاره فکر کنم میگه به ایمیلم جواب بدید.
@miladsaeedi
خب همه اولش اینطورین . راهنمایی کنیم بهتره -
@miladsaeedi
خب همه اولش اینطورین . راهنمایی کنیم بهترهnajafiali78 در ترمیم معدل. گفته است:
@miladsaeedi
خب همه اولش اینطورین . راهنمایی کنیم بهترهمیدونم اگه نبودم رفتم بهش بگو فعلا پولشو نریزه تو جیب آموزش پرورش.
-
@miladsaeedi
خب همه اولش اینطورین . راهنمایی کنیم بهترهمیدونم اگه نبودم رفتم بهش بگو فعلا پولشو نریزه تو جیب آموزش پرورش.
@miladsaeedi
اره این بهترین کاره
هر چه دانش اموزا اگاه بشن نرن ثبت نام کنن به لغو قانون هم کمک کردن -
@miladsaeedi
اره این بهترین کاره
هر چه دانش اموزا اگاه بشن نرن ثبت نام کنن به لغو قانون هم کمک کردنnajafiali78 در ترمیم معدل. گفته است:
@miladsaeedi
اره این بهترین کاره
هر چه دانش اموزا اگاه بشن نرن ثبت نام کنن به لغو قانون هم کمک کردنآره ولی نگرانم مشاوره بیخود بهش بدن بره ثبت نام کنه قانون تو این هفته لغو میشه احتمال زیاد پولش هدر بره...
-
@miladsaeedi
اره این بهترین کاره
هر چه دانش اموزا اگاه بشن نرن ثبت نام کنن به لغو قانون هم کمک کردنآره ولی نگرانم مشاوره بیخود بهش بدن بره ثبت نام کنه قانون تو این هفته لغو میشه احتمال زیاد پولش هدر بره...
@miladsaeedi
قضیه این قانون چیه؟ -
@miladsaeedi
اینقدر با اطمینان نگو
داریم تلاش می کنیم امیدواریم لغو بشه همین