English time
-
@elhame-H در English time گفته است:
@A-K بابا شما ترکوندین
من زبان نفر اول بودم عربی نفراخر
درحالی که زبان راحت و دلچسبهکلوز و ریدینگ سخته
-
@A-K بابا شما ترکوندین
من زبان نفر اول بودم عربی نفراخر
درحالی که زبان راحت و دلچسبهمنم مثل شما انگلیسی رو بیشتر دوست دارم. شاید بخاطر کاربردش باشه.
-
@A-K بابا شما ترکوندین
من زبان نفر اول بودم عربی نفراخ
درحالی که زبان راحت و دلچسبهکسی که هیچی انگلیسی حالیش نیست باید چی کار کنه
-
بچه ها ببینید برنامه زبان من یکم متفاوته با ازمونای شما
چیزیه که خودم خوندم و نتیجه گرفتم.ینی غرغرکنیداااا
من قول میدم از صفر صفر به درصد مناسب برسید اما گوش کنید@elhame-H در English time گفته است:
من قول میدم از صفر صفر به درصد مناسب برسید اما گوش کنیدازمون که فقط قواعدو پیش میبره
-
من قول میدم از صفر صفر به درصد مناسب برسید اما گوش کنید@elhame-H در English time گفته است:
من قول میدم از صفر صفر به درصد مناسب برسید اما گوش کنیداگه کمک کنی به خدا کلی دعات می کنم
-
بچه ها باورتونمیشه کلوز و ردینگ فرمول داره تقریبا
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغش@elhame-H در English time گفته است:
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغشهمه جا جواب میده؟
-
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغش@elhame-H در English time گفته است:
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغششما بفرمایید که استارت کار از کجا باشه
-
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغشهمه جا جواب میده؟
-
-
@A-K بله جواب میده اما باید خیلی فول بشید
ببخشید من از کجا شروع کنم
-
گوووش کنید دوستای الایی من🕪🕪
برنامه زبان ما لغته در درجه اول.ینی بطور کامل باید لغات سوم و پیشو بلد باشید.بعد میریم سراغ گرامر چون برای حل سوالای گرامر باید ب احاطه کامل از لغت برسید.
بلید اول بگین چ کتابایی برای لعت دارید و تعداد لغت هردرسو بگین تا تقسیم کنم تو هفته.هدف ما اول یادگیریه.نترسید تا اخر سال ۱۰۰دور میزنیم لغت و گرامرو
گوشیمم داره خاموش میشه.تا نیم ساعت دیگه میام خدمتتون -
برنامه زبان ما لغته در درجه اول.ینی بطور کامل باید لغات سوم و پیشو بلد باشید.بعد میریم سراغ گرامر چون برای حل سوالای گرامر باید ب احاطه کامل از لغت برسید.
بلید اول بگین چ کتابایی برای لعت دارید و تعداد لغت هردرسو بگین تا تقسیم کنم تو هفته.هدف ما اول یادگیریه.نترسید تا اخر سال ۱۰۰دور میزنیم لغت و گرامرو
گوشیمم داره خاموش میشه.تا نیم ساعت دیگه میام خدمتتون@elhame-H در English time گفته است:
بلید اول بگین چ کتابایی برای لعت دارید و تعداد لغت هردرسو بگین تا تقسیم کنم تو هفته.هدف ما اول یادگیریه.نترسید تا اخر سال ۱۰۰دور میزنیم لغت و گرامروکتاب لقمه مهروماه واژگان انگلیسی
-
@elhame-H من سطحم متوسطه امسال 46 زدم سال بعد باید بالای 60 بزنم .برنامه مشخصی برای زبان کنکور داری؟ مثلا کار کردن لغت درجمله یا نکات خاصی در نحوه ترجمه جملات که فکرمیکنی هرکسی بلدنیس
-
@elhame-H من سطحم متوسطه امسال 46 زدم سال بعد باید بالای 60 بزنم .برنامه مشخصی برای زبان کنکور داری؟ مثلا کار کردن لغت درجمله یا نکات خاصی در نحوه ترجمه جملات که فکرمیکنی هرکسی بلدنیس