هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ASMA-MORADI عالیه من وقتی ببینم بقیه هم سن و سالام خوش و خرمند بیشتر خوشحالم...
عالیه من وقتی میبینم هم سن وسالام خوشحالند منم خوشحالم. -
صوفی نیست اینجا صفایی
نداره -
نمی دونم یه سری حرف انگار گوله شده و گیر کرده تو گلوم! بارها و بار ها چیز های مختلف تایپ کردم و باز پاک کردم! نمی دونم چی ولی یه چیزی هست که دلم می خواد بگم! اما نمیشه لحظه ها همینه هر لحظه یه حس یه نگرانی یه دغدغه بعضیاشون تجربشم برا ادم جالبه....
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمی دونم یه سری حرف انگار گوله شده و گیر کرده تو گلوم! بارها و بار ها چیز های مختلف تایپ کردم و باز پاک کردم! نمی دونم چی ولی یه چیزی هست که دلم می خواد بگم! اما نمیشه لحظه ها همینه هر لحظه یه حس یه نگرانی یه دغدغه بعضیاشون تجربشم برا ادم جالبه....
میتونی بگیو خودتو خالی کنی،اینجا تودلیه،کسی قضاوت نمیشه
-
کاش زود تر زمستون بشده و حسابی سرد... عاشق اینم که تمام شب برف بباره و من صبح بیدار شم و پرده های پنجره رو کنار بکشم و برای چند دقیقه سفیدی بی ریای برف رو تنفس کنم!وقتی نه ردپایی روش مونده و نه جای چرخ ماشینی...این روزا یه حال غریبی دارم. یه جور آشفتگی جالب. اما خیلی ساکت که هر لحظه بیشتر تو خودم فرو میرم...
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati عزیزه من چطوذه؟
الکی مثلا ما حال و اخوال نکردیمممنون عشق
جانم .توخوبی؟
-
کاش زود تر زمستون بشده و حسابی سرد... عاشق اینم که تمام شب برف بباره و من صبح بیدار شم و پرده های پنجره رو کنار بکشم و برای چند دقیقه سفیدی بی ریای برف رو تنفس کنم!وقتی نه ردپایی روش مونده و نه جای چرخ ماشینی...این روزا یه حال غریبی دارم. یه جور آشفتگی جالب. اما خیلی ساکت که هر لحظه بیشتر تو خودم فرو میرم...
-
@miss-besharati شما را چه شد ای مهربانو .
آن جوکی بود که من فقط قصد مزاح داشتمی و اگر شما را ناراحت کردمی بنده را به بزرگی خود عفو کنید.من منظوری نداشتمی.
حالا بخند@m-s-100 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati شما را چه شد ای مهربانو .
آن جوکی بود که من فقط قصد مزاح داشتمی و اگر شما را ناراحت کردمی بنده را به بزرگی خود عفو کنید.من منظوری نداشتمی.
حالا بخندمن خوبم اماا....
نه -
@Lovely
اره حتما داره فیلم
میبینه -
اغا مشاعره کردیم ... جوکم میلاد خان زحمتشو کشید ... یه کاره دیگه انجام بدیم
-
@m-s-100 ببخشید سلام
اووو شکست نفسی،
یه دوست داشتم کلا به خیلی میگف،ای همهیاد اون افتادم،از بی معرفتای روزگاره،اه اعصابم خورد شد