هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@m-s-100
-
-
@ASMA-MORADI سلام.
خوبم شما خوبید؟
درس میخوندم دیگه ترکیدم دووم نیاوردم دامنم از دست برفت شیطان گولم زد اومدم سر لبتاب دیدم آخرین بازدید توی گوگل کروم آلا بوده 1آبان. -
خیلی مهمه که آدم هر چیزی رو چه جوری تموم می کنه... متاسفانه پایان هر چیزی مهم ترین خاطره رو به جا می ذاره! مثل مسابقه های تنیسم میمونه یکی میگفت همیشه گیم آخره که میاد تو ذهنم! یا حتی پوینت آخر! اون پوینتی که من رو برنده یا بازنده ی بازی کرد! همیشه سعی می کنم بی توجه به اینکه چه قدر سخت دارم می برم یا می بازم، آخرین گیم هام بهترین بازیم باشن! جوری که وقتی بهشون فکر می کنم از غرور لبخند بزنم! دوستی ها و روابط آدم ها هم همینجوریه... اگر کسی مسیرشو داره از دوستی جدا می کنه، باید با احترام این کارو بکنه، با لبخند... لحظه ی آخر وقتی داری عقب عقب نگاه می کنی و دور می شی، همون تصویریه که ازت به جا می مونه! می تونه لبخند باشه یا اخم! حیفه که آدم چند سال دوستی و یک کوله بار خاطره ی خوب رو با یه بغل عصبانیت خراب کنه! حیفه که تصویر یه دوستی قشنگ با سیاهی یه جمله خط خطی بشه! خاطرات هم حتی لیاقت احترام رو دارند! ولی اینکه چه قدر خاطراتمون مورد احترام باشن به برخورد نهایی خودمون بستگی داره...
-
نمی دونم یه سری حرف انگار گوله شده و گیر کرده تو گلوم! بارها و بار ها چیز های مختلف تایپ کردم و باز پاک کردم! نمی دونم چی ولی یه چیزی هست که دلم می خواد بگم! اما نمیشه لحظه ها همینه هر لحظه یه حس یه نگرانی یه دغدغه بعضیاشون تجربشم برا ادم جالبه....
-
@ASMA-MORADI عالیه من وقتی ببینم بقیه هم سن و سالام خوش و خرمند بیشتر خوشحالم...
عالیه من وقتی میبینم هم سن وسالام خوشحالند منم خوشحالم.