هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Lovely
اخه میگفت من نگفتم من شما
رو خیلی دوس دارم(البته جای خواهرنداشتش)
منم باهاش دعواکردم -
@ASMA-MORADI
چرا زود ناراحت شدی . شاید یادش نبوده دوباره زنگ بزن خودتو معرفی کن و یادش بیار چرا انقدر هممون زود دلسرد میشیم؟
دوباره زنگ بزن -
@m-s-100 پی ام دادم باو ....روم اثن نمیشم زنگ بزنم ......
یادم رفت نباس انتظاری از کسی داشته باشم -
ایهام همش یه کاسه؟ حیف اون آش داغ خوشمزه نیست بزار بخارش بزنه توی صورتت بوش کن ببین چه حالی داره کشکو بمک واییی چ خوشمزه...
نیش شل عادتت بشه و البته دل خوش@m-s-100
ای بابا هی اش اش نکنین
ادم دلش میخواد -
@ASMA-MORADI چرا خودمونو از شنیدن صدای عزیزامون محروم میکنیم زنگ بزن صدا بشنو و صداتو به گوشش برسون...
-
@m-s-100 میترسم ....پارسال خیلی تلاش کرد ادمم کنه درسامو بخونم ....ولی نخوندم ی جورایی شرمندشم ....
@ASMA-MORADI
ناراحت نباش حضوری برو
ببینش فک کنم اینطوری بهتره -
@m-s-100 میترسم ....پارسال خیلی تلاش کرد ادمم کنه درسامو بخونم ....ولی نخوندم ی جورایی شرمندشم ....
-
ایهام همش یه کاسه؟ حیف اون آش داغ خوشمزه نیست بزار بخارش بزنه توی صورتت بوش کن ببین چه حالی داره کشکو بمک واییی چ خوشمزه...
نیش شل عادتت بشه و البته دل خوش@m-s-100 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نیش شل عادتت بشه و البته دل خوشدادا یجور فضا سازی کردی خودمم هوس آش کردم
خوب باس بگم که چون اینجا بودم کلا یخ کرده بود بخار مخار نداشکلا سردش خوشمزه تربود،دومی رو ریختم یه قاشق خوردم نچسبید بهم ولش کردم
کشکم محرومم ازش،هععععی
مرسی نیش شمام شل باشه انشالله -
@m-s-100
اوههه چه مودب ناراحت نشدم -
@m-s-100 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نیش شل عادتت بشه و البته دل خوشدادا یجور فضا سازی کردی خودمم هوس آش کردم
خوب باس بگم که چون اینجا بودم کلا یخ کرده بود بخار مخار نداشکلا سردش خوشمزه تربود،دومی رو ریختم یه قاشق خوردم نچسبید بهم ولش کردم
کشکم محرومم ازش،هععععی
مرسی نیش شمام شل باشه انشاللهایهام غذا فقط قورمه سبزی:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: