هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بعدم من یه پشت کنکوریم، رتبه های زیادی تو انجمن هستن
اونا این راهو طی کردن، شاید شبیه شما بوده وضعیتشون -
-
آسمان ِ آبی من خیلی فکر میکنم به همه چی کلی متن کتاب درباره ی هدفم میخونم از تلاش کردن براش میترسم از تست زیست میترسم از کتاب تست من ی مطلبو میفهمم ولی باز فکر میکنم نفهمیدم ی حسایی تو منه اگه اینطوری ادامه بدم در اینده افسرده و حسرت زده که هیچ دیوونه میشم
mhilda اغلب ترس هامون یا مال فکر کردن به گذشته است یا اینده نامعلومی که هنوز نیومده! چیزی که مهمه امروزه...
به نتیجه فک نکنین فقط خودِ خود ِواقعیتونو نشون بدین -
حداقلش این هست که یه بار میتونین درسا رو بخونین و رتبه بهتری به دست بیارین دیگه!
-
-
صوفی هیچی بشین و همینطوری ادامه بده ...
منتظر این جمله ای؟
نمیدونم چت شد یهوو.... -
@Amir-Bernousi حسرتی که تا الان هستو میشه از بین برد؟ شما نمیدونی از چه حسرتی حرف میزنم چرا انتظار دارم جواب بدی
مخم قد نمیدهصوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi حسرتی که تا الان هستو میشه از بین برد؟ شما نمیدونی از چه حسرتی حرف میزنم چرا انتظار دارم جواب بدی
مخم قد نمیدههر انسانی یه حسرتی داره تو زندگیش
حتی رتبه 1 هم بعدا با خودش میگه ای کاش اون سوالو جواب میدادم میشد 100مهم اینه که راهی که طی میکنیم از این به بعد، حسرتی توش باقی نذاریم
-
صوفی هیچی بشین و همینطوری ادامه بده ...
منتظر این جمله ای؟
نمیدونم چت شد یهوو....آسمان ِ آبی یهو؟ :// یهو نبود دوست من یه چن سالی هس
-
mhilda اغلب ترس هامون یا مال فکر کردن به گذشته است یا اینده نامعلومی که هنوز نیومده! چیزی که مهمه امروزه...
به نتیجه فک نکنین فقط خودِ خود ِواقعیتونو نشون بدینآسمان ِ آبی من گذشته ی خوبی داشتم اره مشکلم همینه نمی تونم بپزیرم اشتباه کردم از نو نمی تونم شروع کنم و شکستو بپذیرم من فکر میکنم دیگه دیره خیلی دیره دلم ازین میسوزه که حق ادم گذشته ی من این نیست از 18سالگی تا اخر عمرم باید حسرت ارزوهامو بخورم یسری من بخاطر ی مشکل از درس دور شدم واقعا ناراحتم الان مشکلم حل شده ولی درسم نمی تونم درستش کنم
-
آسمان ِ آبی یهو؟ :// یهو نبود دوست من یه چن سالی هس
صوفی خب دیگه بس نیست این سردرگمی؟
-
آسمان ِ آبی من گذشته ی خوبی داشتم اره مشکلم همینه نمی تونم بپزیرم اشتباه کردم از نو نمی تونم شروع کنم و شکستو بپذیرم من فکر میکنم دیگه دیره خیلی دیره دلم ازین میسوزه که حق ادم گذشته ی من این نیست از 18سالگی تا اخر عمرم باید حسرت ارزوهامو بخورم یسری من بخاطر ی مشکل از درس دور شدم واقعا ناراحتم الان مشکلم حل شده ولی درسم نمی تونم درستش کنم
mhilda الان مشکلتون با زمانه؟
-
من همونم که چن نفر گفتن رو رتبه خوبش حساب باز کردن مگه نه؟
آسمان ِ آبی بگم کی گفت چن روز میری تو خودت
من همونم دیگه قاعدتا هوم؟
یکی این سوالو جواب میده مطمئن شم بیخودی خودمو تحویل نگرفتم؟ -
من همونم که چن نفر گفتن رو رتبه خوبش حساب باز کردن مگه نه؟
آسمان ِ آبی بگم کی گفت چن روز میری تو خودت
من همونم دیگه قاعدتا هوم؟
یکی این سوالو جواب میده مطمئن شم بیخودی خودمو تحویل نگرفتم؟صوفی همون ادم قبلیه رو پیداش کن:)
-
mhilda الان مشکلتون با زمانه؟
آسمان ِ آبی روش خوندنم فراموش کردم کند شدم وسواس دارم هوففف زمانم ی بخشیه
-
صوفی همون ادم قبلیه رو پیداش کن:)
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
از زیر سنگم شده پیداش میکنم
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
از زیر سنگم شده پیداش میکنم