هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خوشگلای الا خداحافظظظ بسی دلمان سبک شد
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
بار اولمه سس تند میخورم
اوهوم
من تو هفته چند ار تکرار میکنممشکل اینجاست من فلفل به مقدار انبوه میزنم
یه بر کلا زبونم یه 20 دقیقه کلا بی ححس شده بود
خداییش باید ترک بنمایم -
به نظر من ادمایی موفق هستن که متواضح ترن غرور برا چی برا کی کجای دنیا تحقیر کردن دیگران برای اینکه ثابت کنی بهتری کاره خوبیه پزشکی که اینقدر غرور داره ی سلام نمیکنه بنظرم ی ادم عقده ای معذرت میخوام که اینو میگم
mhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
به نظر من ادمایی موفق هستن که متواضح ترن غرور برا چی برا کی کجای دنیا تحقیر کردن دیگران برای اینکه ثابت کنی بهتری کاره خوبیه پزشکی که اینقدر غرور داره ی سلام نمیکنه بنظرم ی ادم عقده ای معذرت میخوام که اینو میگم
منم خب مغرور بودم و هنوز به نسبت سنم مثل بقیه همسنام تا حدودی مغرور هستم این اقتضای سنمونه. ولی چیزی که هست یه بار یکی گفت به چیت مغروری ؟ من گفتم فلان فلان. گفت خب من فامیل هام مثلا فوق دکترا میخونن و فلان فلان. یا مثلا بازم فلان فلان.
کلی فکر کردم دیدم راست میگه به چی مغرورم؟ همه مساوی هستیم. یعنی مقصد خاکه
برای چیش باید مغرور بود -
@Marzieh-m مهده هم معده های قدیم
-
-
@Marzieh-m
والله سه تا عمه دارم معدشون سسوله ب منم ارث رسیده البته من توجه نمیکنم هری دم دستم بیاد میخروم
-
@ice-girl
اگه ازمون میرین به نظرم الان مبحثی نخونین@Amir-Bernousi ممنون
-
mhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منم خب مغرور بودم و هنوز به نسبت سنم مثل بقیه همسنام تا حدودی مغرور هستم این اقتضای سنمونه. ولی چیزی که هست یه بار یکی گفت به چیت مغروری ؟ من گفتم فلان فلان. گفت خب من فامیل هام مثلا فوق دکترا میخونن و فلان فلان. یا مثلا بازم فلان فلان.
کلی فکر کردم دیدم راست میگه به چی مغرورم؟ همه مساوی هستیم. یعنی مقصد خاکه
برای چیش باید مغرور بود