هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ᴍ-ᴀ-ʜ-ᴅ-ɪ نه یه دفتر برداشتم از خودم سوال میپرسمو جواب میدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اتفاق:چیزی که یهو اتفاق میوفته مثل پیدا کردن یه پول توی خیابون
فرایند:چیزی که تدریجیه مثل یه ماه کار کردن و اخرش یه حقوقی گرفتن
فرایند ذره ذره است مثل دوستی روباه و شازده کوچولو -
@ᴍ-ᴀ-ʜ-ᴅ-ɪ نه یه دفتر برداشتم از خودم سوال میپرسمو جواب میدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اتفاق:چیزی که یهو اتفاق میوفته مثل پیدا کردن یه پول توی خیابون
فرایند:چیزی که تدریجیه مثل یه ماه کار کردن و اخرش یه حقوقی گرفتن
فرایند ذره ذره است مثل دوستی روباه و شازده کوچولو -
@Syner
خب بنظرم رفاقت اول یه اتفاقه بعدش یه فرایند (یعنی لازمه فرایندش یه اتفاقه)
مثلا اینکه من تو رو تو انجمن میبینم (اتفاق) کم کم تو رو میشناسم و رفیق میشیم با هم (فرایند) -
@Syner
اگه بخوایم ریز بشیم شاید بشه گفت رفاقت درجه صمیمتش بیشتره (اینم قراردادیه بنظرم باز) -
@ᴍ-ᴀ-ʜ-ᴅ-ɪ ولی به نظرم ممکنه رفاقتی باشه که حتی صمیمیتش کمتر باشه فک کنم رفاقت رو نمیشه گفت چیه ولی میشه فهمید کی رفیقه و کی دوست
-
@ᴍ-ᴀ-ʜ-ᴅ-ɪ ولی به نظرم ممکنه رفاقتی باشه که حتی صمیمیتش کمتر باشه فک کنم رفاقت رو نمیشه گفت چیه ولی میشه فهمید کی رفیقه و کی دوست
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
باید دقیق تعریف کرد معنی دوست و رفیقو بعد راجع بهش صحبت کرد
-
باید دقیق تعریف کرد معنی دوست و رفیقو بعد راجع بهش صحبت کرد
-
@ᴍ-ᴀ-ʜ-ᴅ-ɪ مشکل اینکه تو این مسائل انتزاعی تعریف خاصی وجود نداره باید با صحبت تعریف پیدا کرد
بالاخره فرض کن میخوای ی کتاب راجع به تفاوت دوست و رفیق بنویسی یا باید بتونی یه تعریف نسبی ازشون کنی یا مثال بزنی ک قابل تمایز باشن