هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
نمیدونم من فقط اینطور هستم یا شماهم اینطوری هستید الان؟
مثلا یه عکس کوچیک میبینم توی کامپیوتر و همزمان اون رو به 2 شکل یا 3 شکل میبینم.
مثلا یه پروفایل دیدم 3 جور میشه بررسیش کرد. این عکس پروفایل ها که مثلا میبینم و کوچیک هستن دو سه حالت میتونم براشون تعریف کنم
یعنی مثلا یه عکس رو هم کفش میبینم هم سنگ میبینم هم یه چیز دیگه
-
بعده یه مدت میری پروفایل فیسبوکت ... اونی که دختر بود باهاش حرف میزدی شده پسر اونی که پسر بود شده دختر
خوبه خودم و سایت فیسبوک ثابت موندهاین خندم برای این بود که وقتی بحث فیسبوک میشه اولین چیزی که یادم میاد این بود که من و دوستام یه گروه زده بودیم به اسم دهه هفتادیا... همینطوری گروه رو زدیم ولی هیچ کدوم چکش نکردم ببینیم چه خبره. بعده نمیدونم یه سال یا دو سال برگشتم دیدم کلی notification اومده ...رفتم دیدم بلهههههههه
اون گروه اصلا یادم نبود که هست یا نیست... دیدم نوشته 118k عضو. اولین کاری که کردم اینه که یه پست عادی زدم بعد پینش کردم
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
گاها برای زورگویی میومدم هشدار میدادم که فلانی قوانین رو رعایت کنین. ولی کسی رو بن نکردم.
چند تا گروه زده بودیم... همشون الان انگار زلزله 10 ریشتر اومده سکوت مطلق :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خیلی خاطره خوبی بود اون موقع
الان؟ کنکور#دل نوشته
-
بعده یه مدت میری پروفایل فیسبوکت ... اونی که دختر بود باهاش حرف میزدی شده پسر اونی که پسر بود شده دختر
خوبه خودم و سایت فیسبوک ثابت موندهاین خندم برای این بود که وقتی بحث فیسبوک میشه اولین چیزی که یادم میاد این بود که من و دوستام یه گروه زده بودیم به اسم دهه هفتادیا... همینطوری گروه رو زدیم ولی هیچ کدوم چکش نکردم ببینیم چه خبره. بعده نمیدونم یه سال یا دو سال برگشتم دیدم کلی notification اومده ...رفتم دیدم بلهههههههه
اون گروه اصلا یادم نبود که هست یا نیست... دیدم نوشته 118k عضو. اولین کاری که کردم اینه که یه پست عادی زدم بعد پینش کردم
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
گاها برای زورگویی میومدم هشدار میدادم که فلانی قوانین رو رعایت کنین. ولی کسی رو بن نکردم.
چند تا گروه زده بودیم... همشون الان انگار زلزله 10 ریشتر اومده سکوت مطلق :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خیلی خاطره خوبی بود اون موقع
الان؟ کنکور#دل نوشته
-
@خدانگهدار رفت
اکالیپتوس رفت ...
--
قبلا ساعتی 6 تا صفحه پیام میومد ...
یه روز نبودم کلا 3 صفحه تودلی -- -
@خدانگهدار رفت
اکالیپتوس رفت ...
--
یه روز نبودم کلا 3 صفحه تودلی --@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@خدانگهدار رفت
اکالیپتوس رفت ...
--
یه روز نبودم کلا 3 صفحه تودلی --صدرا خب اسپم بیشتر بده تا صفحه پر بشه.
:face_savouring_delicious_food: -
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi
یه چیز جدید به فکرم رسیدش و میخوام از این به بعد اجراش کنم(هرچند قبلا هم اجرا میشد)
دکتر طراح کنکور کی بودی تو؟
زود تند سریع سوالای کنکور 98 رو بذار اینجا
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یا بذار اون تایپیگی گه خودت گفتی
-
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@خدانگهدار رفت
اکالیپتوس رفت ...
--
یه روز نبودم کلا 3 صفحه تودلی --صدرا خب اسپم بیشتر بده تا صفحه پر بشه.
:face_savouring_delicious_food:dan-l تو دلی که اسپم ندارع ....(:
مگه اینکه دله من اسپم باشه کلا(: -
-
-
https://forum.alaatv.com/topic/882/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون/1328
چقد خوب بوده اون قدیمترا
پر از حس خوب