هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خودروی پرنده :|
ترافیک هوایی در اینده :|
شبتون خوش ارواح گرامی :|سوال اینجاست که وقتی سوار تاکسی میشی چطور میشه وقتی به مقصد میرسی؟ راننده میگه بپر پایین؟
توی هوا باشی راننده بگه رسیدیم بپر پایین
یه جوک یادم افتاد... همونی که میگه یارو میره خارج بعد مسافر سوار میکنه بعد به سمت راست تف میکنه
اگه اینکارو رو هوا کنن اونی رو زمینه بخوره به سرش رسما نابود میشه#درسم الان تموم شد این فکرا عادیه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@زمستان اگه اونطوری که میگی پهنا مهم نباشه، آره یکیه
استنباط شخصی بود
بیشتر از این لزومی نداره مکث کنم روش(:
ممنون -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خودروی پرنده :|
ترافیک هوایی در اینده :|
شبتون خوش ارواح گرامی :|سوال اینجاست که وقتی سوار تاکسی میشی چطور میشه وقتی به مقصد میرسی؟ راننده میگه بپر پایین؟
توی هوا باشی راننده بگه رسیدیم بپر پایین
یه جوک یادم افتاد... همونی که میگه یارو میره خارج بعد مسافر سوار میکنه بعد به سمت راست تف میکنه
اگه اینکارو رو هوا کنن اونی رو زمینه بخوره به سرش رسما نابود میشه#درسم الان تموم شد این فکرا عادیه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و چه بیرحمن ادم ها
ناگهان دلش میگیرددل همه گرفته می باشد روانشناس جان :face_savouring_delicious_food:
-
و چه بیرحمن ادم ها
ناگهان دلش میگیرددل همه گرفته می باشد روانشناس جان :face_savouring_delicious_food:
dan-l در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و چه بیرحمن ادم ها
درست میگین
ولی از یه جای بعد اون دل دیگه دل نمیشه و به خودت میای میبینی فقط زنده ای حتی تو بهترین شرایط زندگی ک باشی -
و چه بیرحمن ادم ها
درست میگین
ولی از یه جای بعد اون دل دیگه دل نمیشه و به خودت میای میبینی فقط زنده ای حتی تو بهترین شرایط زندگی ک باشیدرست میگین
ولی از یه جای بعد اون دل دیگه دل نمیشه و به خودت میای میبینی فقط زنده ای حتی تو بهترین شرایط زندگی ک باشی
فاطمه... -
و چه بیرحمن ادم ها
درست میگین
ولی از یه جای بعد اون دل دیگه دل نمیشه و به خودت میای میبینی فقط زنده ای حتی تو بهترین شرایط زندگی ک باشی -
@m__sadra__b صدراجان من با هیچکس چت نمیکنم
منظوری نداشتم(:
یه دبیر داشتیم با وجود علاقه ی زیادی که بهم داشت،
یه روز فقط 4-5 دیقه دیر کردم رام نداد
گفت تو رو راه بدم تا عمر دارم باس قانونمو زیر پا بذارم
گفت بخوای میام خونتون درسو میدم ولی رات نمیدم
متوجهی؟(: -
@marylotfi مبتکران گفته در "واکنش های هسته ای" یا در مورد "مواد پرتوزا" اتم ها ممکن است تجزیه شوند. این دوتا باهم فرق دارن؟