هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dan-l در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و چه بیرحمن ادم ها
ناگهان دلش میگیرددل همه گرفته می باشد روانشناس جان :face_savouring_delicious_food:
درست میگین
ولی از یه جای بعد اون دل دیگه دل نمیشه و به خودت میای میبینی فقط زنده ای حتی تو بهترین شرایط زندگی ک باشی -
@m__sadra__b صدراجان من با هیچکس چت نمیکنم
منظوری نداشتم(:
یه دبیر داشتیم با وجود علاقه ی زیادی که بهم داشت،
یه روز فقط 4-5 دیقه دیر کردم رام نداد
گفت تو رو راه بدم تا عمر دارم باس قانونمو زیر پا بذارم
گفت بخوای میام خونتون درسو میدم ولی رات نمیدم
متوجهی؟(: -
@marylotfi مبتکران گفته در "واکنش های هسته ای" یا در مورد "مواد پرتوزا" اتم ها ممکن است تجزیه شوند. این دوتا باهم فرق دارن؟
-
@زمستان دقیق مطمئن نیستم ولی توی پدیده پرتوزایی ماده پرتوزا با کاهش جرم همراه هست که برای واکنش هسته ای این جمله رو نگفته کتاب.
-
درست میگین
ولی از یه جای بعد اون دل دیگه دل نمیشه و به خودت میای میبینی فقط زنده ای حتی تو بهترین شرایط زندگی ک باشی
فاطمه...فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درست میگین
ولی از یه جای بعد اون دل دیگه دل نمیشه و به خودت میای میبینی فقط زنده ای حتی تو بهترین شرایط زندگی ک باشی
فاطمه...گاهی اوقات نبودن یه دوست یا حتی حرف یه دوست ناراحتت میکنه لازم نیست حتما پای یه جنس دیگه در میون باشه
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درست میگین
فاطمه...گاهی اوقات نبودن یه دوست یا حتی حرف یه دوست ناراحتت میکنه لازم نیست حتما پای یه جنس دیگه در میون باشه
-
@زمستان دقیق مطمئن نیستم ولی توی پدیده پرتوزایی ماده پرتوزا با کاهش جرم همراه هست که برای واکنش هسته ای این جمله رو نگفته کتاب.
@marylotfi برای واکنش های هسته ای غیر اینه ک باید ماده پرتوزا باشه؟؟؟؟
برا همین از اورانیم هم استفاده میشه
زمستون جان
گمونم بری فصل اخرفیزیک چهارمم بخونی روزنامه وار خوبه -
زمستون جان
گمونم بری فصل اخرفیزیک چهارمم بخونی روزنامه وار خوبهفاطمه ـ بوشهر الان میخواستم بگم من پیش کلا مد نرفتم
در حد فیزیک اتمی شنیدم فقط -
زمستون جان
گمونم بری فصل اخرفیزیک چهارمم بخونی روزنامه وار خوبهفاطمه ـ بوشهر گفتم که ، ماده پرتوزا به عنوان سوخت استفاده میشه. توی این واکنش انرژی زیادی هم تولید میشه
-
@زمستان یادم نمیاد توی فیزیک بود یا شیمی ولی تبدیل پولوتونیوم برای این واکنش هست. همینطور اورانیوم 235
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درست میگین
فااطمه میفهمم
-
فاطمه ـ بوشهر الان میخواستم بگم من پیش کلا مد نرفتم
در حد فیزیک اتمی شنیدم فقط@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه ـ بوشهر الان میخواستم بگم من پیش کلا مد نرفتم
در حد فیزیک اتمی شنیدم فقطفیزیک فصل اخرشو بخون حفظیاتیاشو در حد رو خوانی بخون
-
@زمستان اگه فصل یک شیمی دوم هستی بیشتر روی خارج شدن آلفا و بتا وقتتو بزار. ماده پرتوزا رو فقط درحد این بدون که ماری کوری نامگذاریش کرده. اصل کار روی این بحث مربوط به فیزیک میشه