هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@زمستان کجاش واقعا؟
یه کلمه دیشب گفتیـــ ... قرار بود معنیش بگی ... چی بود؟ -
مبتکران:
طیف به مجموعه ای از نورهای تک رنگ گفته میشود که به صورت نوارهای پهن یا باریک و یا خطوط دور یا نزدیک به هم, پس از عبور تابش الکترومغناطیسی از یک منشور, در یک طیف سنج قابل مشاهده و عکس برداریست. -
یه سوال...
مدارس میتونن برا خودشون قانون بزارن؟
مثلا بجای اینکه زیر 12 بندازن زیر 17 بندازن؟ -
@marylotfi فرق دارن اینا باهم؟O_O
-
@marylotfi فرق دارن اینا باهم؟O_O
-
@زمستان کجاش واقعا؟
یه کلمه دیشب گفتیـــ ... قرار بود معنیش بگی ... چی بود؟ -
یه سوال...
مدارس میتونن برا خودشون قانون بزارن؟
مثلا بجای اینکه زیر 12 بندازن زیر 17 بندازن؟ -
@marylotfi تاحالا کلمه طیف بین رو نشنیده بودم اصلا ...(:
-
@m__sadra__b ینی بهره مند
منظورم این بود نذاشتی دوباره سقوط کنم(:
پس طیف سنج با طیف سنج جرمی فرق داره و همون طیف بینه
دمت گرم@زمستان معلوم شد مثل هم نیست البته
خواهش میکنم در هر صورت(: -
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@زمستان تفاوت طیف سنج و طیف بین توی تعداد خطوط ایجاد شده است
چی؟:///
-
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء
آلا یه گروه سر تا مثبت و روشنِ تو این تاریک کده کنکور و بی عدالتی، داره مقاومت میکنه و حتی گاهی هم تهاجم به غول هایی که سالها دانش آموزای بی دفاع و مظلوم رو مکیدن و هی ریشه جنبوندن...
اما دو تا موضوع پیش میاد یکی شخصی و یکی هم مربوط به آلا ...
چیزی که هست اینه که تمام خدماتی که آلا ارائه میده از جمله همین انجمن نیاز به پول داره (پول سرور و کدنویسی و ...) پولی که به این آسونیا بدست نمیاد .. خب تا اینجا یه بستر فراهم شده برا ارتباط همه کسایی که از یه دوست درسخون یا یه معلم بی بهره هستن تا سوالاتشون مطرح بشه و پاسخ بگیره و حتی بعضی حرفای آلا زده بشه و بخشی از هزینه مالی(هر چند اندک) برای زنده موندن آلا تامین بشه ...
پس با همه اینها به نظر میاد که انجمن آلا باید در جهت تامین عدالت آموزشی پیش بره .. اما چیزی که دیده میشه داره خلافش رو ثابت میکنه، اینکه تایپیکهای غیر درسی همیشه در صدر اعلانها هستن و در واقع یه بستر چت فراهم شده برای کسایی که حتی به تلگرام دسترسی ندارن و یا حتی بعضا نمیشناسن تلگرامو!
یکی از عقده هاش میگه یکی از آرزوهاش یکی از عشقش یکی از فلسفه ... و با وجود همه اینها جالب تر قابلیت لایک کردن و چت خصوصی و ... داره ضررهای انجمن رو بیشتر از سودش میکنه. یاد چ آیه ای میوفتید؟(این رو با توجه به اینکه خود اسم "آلا" اقتباسی از یه آیه قرآنه میگم(چ آیه ای؟)
من صادقانه و عاشقانه آلا رو دوست دارم اما این باعث نمیشه که اشکالاتش رو تو گوشش داد نزنم.
مسئله شخصی اینه که آلا ذاتا پاکه و در ذهن تداعی میشه که هر کس اینجاست هم از جنس آلاست! و خیلی مشکلات پیش میاد. این رو استدلال نمیکنم اما از بزرگان انجمن چند تا نقل قولی میزنمjoy:
یه تعدادی هستند که یه جوری مظلوم نمایی میکنند
میگی این یه برّه است اصلا خیلی خوبه
ولی همیشه هفت خط ترین گرگ ها لباس برّه می پوشند
شناختن آدما واقعا زمان بر هست ولی هر بار که کسی رو میشناسی
پخته تر میشی و دفعه بعدی شناختن یه همچین جنس **** برات آسون تره
مثل قضیه پادتن میمونه دیگه دفعه اول خیلی طول میکشه ولی اون سلول خاطره باعث میشه دفعه بعدی خیلی سریعتر و شدید تر واکنش نشون بده بدن
مخاطبی نداره جملاتم فقط تجربه و تصیحت بود که چون کارساز نیست و هیچکسی عبرت نمیگیره منم مفت گفتمش وگرنه 5 تومنی خرج داشت : )
پ.ن1:از مزایای انجمن فقط آشنایی با چند نفر انسان خوب .
پ.ن2:از معایب انجمن یه طومار میشه نوشت و اتفاقا یکی از آلایی ها هم گفت بدبختی ها از وقتی وارد انجمن شدم شروع شد.واقعا راست گفته.حداقل برای منم همینطور بوده
پ.ن3:اگه کسی/شرکتی/سایتی/گروهی/و... کار خوبی کرد فوری تبدیل به بت نشه و تعصب خالی روش نداشته باشیم و چشممون به عیب هاش بسته نشه.
پ.ن4:انجمن دیگه انجمن قدیمی نیست.خیلی عوض شده شایدم عوضی شده (از راه هدف اصلیش دور شده)
پ.ن5:محیطی که توش فعالیت میکنی و با آدماش در ارتباطی تعیین میکنه که چی بشی و چه نشی.یک قافله به یک مقصد میرسد.اگه مقصدت متفاوته .باید قافله رو عوض کنی
.
.
@Amir.bernosi:
متاسفانه حرفای ایشون پاک شده!
ولی مضمون این بود که از اینجا فرار کنید اینجا دیگ جای موندن نیست !
.
.
SenatOr:
دردیست در دلم که زِ دیوار بگذرد!
میگفت به هیچکس اعتماد نکن!حرفتو به هیچکس نزن،فقط بیا به خودم بگو،اگه کسی تو راهِ مدرسه مزاحمت شد،اگه حس کردی یه حرفایی تو دلته و میخوای برای یک نفر تعریفشون کنی،اگه حرفی شنیدی...بیا به خودم بگو...
همهیِ حرفامو میگفتم بهش،گاهی حتی فکر میکردم یکی از دوستایِ هم سنمه!خیلی از حرفایی که بقیه به دوستاشون میگفتن و مادراشون روحشون از اون حرفا خبر نداشت رو،من فقط به مادرم میگفتم.هیچوقت هیچ کدوم از حرفام رو به روم نیاورد،نرفت پشتسرم حرف بزنه،برام حرف نساخت،از اعتمادم سوءاستفاده نکرد...منم هیچوقت از اعتماد بهش پشیمون نشدم(:
یه مدتی حرف زدنامون کم شد،مثل قبل نبودیم...چرا؟چون منِ احمق حرفامو بهجایِ اینکه به اون بگم به دوست(!)های مجازیم میگفتم...در ظاهر کمکم میکردن،باهام مهربون بودن،برام استیکر قلبهای رنگیرنگی میفرستادن فک میکردم خیلی دوسم دارن...اما،اما همینا از حرفایی که بهشون گفته بودم حین دلخوری به عنوان سلاح استفاده میکردن،برام حرف ساختن،پشت سرم حرف زدن،از اعتمادم سوءاستفاده کردن...و من میخوام بگم از اعتماد بهشون خیلی پشیمونم(:
بعضی موقع فقط دلمون میخواد یه حرفی برای گفتن داشته باشیم،یه حرفایی برای شنیدن...اینه که هر چی به گوشِمون میرسه رو باور میکنیم،خودمون یه خرعبلاتی رو بهش اضافه و گزینه ی Send رو انتخاب میکنیم...بدون اینکه به عواقب کارمون،به دلِ اونی که داریم براش حرف در میاریم،به اونی که اون بالا داره کارهامون رو میبینه؛فکر کنیم!
خیلی حرفا شنیدم،گریه کردم،قلبمو به درد آوردن،ولی سکوت کردم...گفتم من مسئولِ ذهنِ مریض،بددل و شکاک بقیه نیستم!پس خودمو درگیر نکنمالان فهمیدم که نه،فایده نداره...بسه گریه،بسه زجر،بسه سکوت،باید گفت:))
خنده هامون،شوخی ها،حرفای خوبخوب،هیچوقت یادم نمیره،هیچکدومتون فراموش نمیشین،دلم براتون تنگ میشه:))
فعالیتم با انتشار این پست برایِ همیشه تویِ این انجمن به پایان میرسه(: این اکانت،و اکانتِ @Dr-Saraaa مال من بودن،اگه حرفام ناراحتتون کرد،یا دلتون رو شکستم،یا هر چی...حلالم کنید.
پ.ن1:گاهی باید دور شد از حرف هایی که موجباتِ درماندگیِ روح را فراهم میکنند.
پ.ن2:مثلِ زخمی که سُمباده بکشند رویَش اعصابَم درد میکند.
پ.ن3:وقتی یک کامیون غَم یکهویی میریزد توی دلَت.
پ.ن4:ما واقعا با هم چه کردیم؟!
پ.ن5:اَمان از قضاوت.
برای همتـــون از تهِ دلم آرزویِ موفقیت میکنم،این عکس رو میذارم که غمِ پست رو بشوره ببره:)
خدانگهدارتون
.
.
بهاره:
گاهی باید رفت
و اندکی پیش از گشودن دری برای رفتن،
دست دوست را بوسید؛
وگفت :
«مراقب دل ها باشید!
حلالیت نمیخوام، فقط شاد باشین و دلی رو نشکونین
خداحافظ
.
.
@یه زمانی آلایی:
هیچی بابا ....
من میرم....
این حجم از بی ادبی ونفهمی برام غیرقابل تحمله!خدانگهدار
.
.
revival:
ی پروفایل ک دیگ چک نمیشه!،فقط ازمون ی مشت کلمه ی سوخته میمونه ک چندتا نگاه سراسیمه از روش دویده...با خنده هایی ک لابه لای پستا گم شدن،با بغض های شبای کنکور ک اینجا دفن شدن،با تموم اعصاب خوردیایی ک خالی شدن،با ادمایی ک چندماه دیگ فراموش میکنن،با ی مشت خاطره : )
با اگاه سازیایی ک الان دارن میان و هیچوقت دیده نمیشن،با لایک های این پست ک اونام دیده نمیشن
میخوای بدوی بری ی زندگی جدید رو بسازی...نمیدونی موفق میشی یا نه
ظاهرا بازم نمیشه متن رو تموم کنم...پس همینجا تمومش میکنم,چندثانیه بیشتر وقت نیست،ب امید موفقیت : )
.
.
و خیلی خیلی دیگه از این سبک حرفها ! که همه به نتیجه رسیدن انجمن به شکلی ک الان هست مفید واقع نشده .(حالا هر چه استدلال کنید که هر کس اختیار داره و فلان دارید خودتون رو فقط راضی میکنید برا تغییر نکردن و تعصب نسبت به آلا)
امیدوارم که همه چی خوب شه .
از همه کسایی که بهشون توهین کردم بی ادبی کردم یا هر چیز کوچیکی عذر میخوام امیدوارم ببخشند
این باشه آخرین پستم
دیگه تقریبا هیچی برا موندن باقی نمونده میرم و امیدوارم یه روزی بتونم به آلا کمک کنم.
در پناه حق
پ ن: [تا وقتی ذهن های جامد تو سرمونه هیچی جریان پیدا نمیکنه]
پ پ ن: شرمنده خیلیا
پ پ پ ن: دیگ حتی آدرس انجمن هم توی نوار سرچ نمیزنم
پ پ پ پ ن: این پیام اگه تاثیری نداشته باشه حداقل رفتن من یکم مثبته
ب ن: موفقیت -
@marylotfi زمان شما؟!(:
یازدهمیا مدرسه میگن پارسال زیر میانگین مدرسه مینداختن بچه ها رو
مثلا با 18.5 عربی رو میوفتادن -
@زمستان تفاوت طیف سنج و طیف بین توی تعداد خطوط ایجاد شده است
چی؟:///
-
@زمستان توی طیف سنج برای هر ایزوتوپ یه خط جداگانه مشخص میشه چون وابسته به جرمه.
توی طیف بین برای ایزوتوپای مختلف یه عنصر فقط یه نوع طیف ظاهر میشه چون طیف بین نوع عنصر رو مشخص میکنه و کاری به جرم نداره@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
توی طیف بین برای ایزوتوپای مختلف یه عنصر فقط یه نوع طیف ظاهر میشه چون طیف بین نوع عنصر رو مشخص میکنه و کاری به جرم ندارهالان طیف سنج همون طیف سنج جرمیه؟
-
توی طیف بین برای ایزوتوپای مختلف یه عنصر فقط یه نوع طیف ظاهر میشه چون طیف بین نوع عنصر رو مشخص میکنه و کاری به جرم ندارهالان طیف سنج همون طیف سنج جرمیه؟
@زمستان طیفسنجی جرمی (به انگلیسی: Mass Spectroscopy، MS) یکی از روشهای طیفسنجی است که شامل جداسازی یونهای یک یا چند اتمی بر پایهٔ نسبت جرم به بار (m/z) و اندازهگیری m/z و فراوانی یونها در فاز گازی است.[۱] به عبارت دقیقتر طیفسنجی جرمی به بررسی نسبت جرم به بار مولکولها با استفاده از میدانهای الکتریکی و مغناطیسی میپردازد.
-
@زمستان یفسنج (به انگلیسی: spectrometer) ابزاری است که برای اندازهگیری خصوصیات نور بر پایهٔ تجزیه طیف الکترومغناطیسی کاربرد دارد. معمولاً در طیفسنجی کاربرد دارد تا به کمک آن مصالح را تشخیص دهند.[۱] بیشتر اندازهگیریها اعداد شدت نور هستند ولی درمواردی وضعیت قطبش (موجها) نیز اندازهگیری میشود. متغییرهای مستقل معمولاً طول موج نور یا یک واحد متناسب با انرژی فوتون است به عنوان مثال عدد موج یا الکترونولت که ارتباط دوطرفه با طول موج دارد. کوانتومتر دستگاه طیفسنجی نشری است که در آنالیز فلزات در ریختهگری و متالوژی و صنایع و معادن کاربرد دارد. نسل جدید دتکتورهای پیشرفته CMOS هستند که توانایی آنالیز غیر فلزاتی مانند کربن و گوگرد و فسفر و برخی دیگر از غیر فلزات را داراست و نیز از دقت بالاتری نسبت به دتکتورهای قدیمیتر pt و ccd برخوردار است.
-
@زمستان طیفسنجی جرمی (به انگلیسی: Mass Spectroscopy، MS) یکی از روشهای طیفسنجی است که شامل جداسازی یونهای یک یا چند اتمی بر پایهٔ نسبت جرم به بار (m/z) و اندازهگیری m/z و فراوانی یونها در فاز گازی است.[۱] به عبارت دقیقتر طیفسنجی جرمی به بررسی نسبت جرم به بار مولکولها با استفاده از میدانهای الکتریکی و مغناطیسی میپردازد.
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@زمستان یفسنج (به انگلیسی: spectrometer) ابزاری است که برای اندازهگیری خصوصیات نور بر پایهٔ تجزیه طیف الکترومغناطیسی کاربرد دارد. معمولاً در طیفسنجی کاربرد دارد تا به کمک آن مصالح را تشخیص دهند.[۱] بیشتر اندازهگیریها اعداد شدت نور هستند ولی درمواردی وضعیت قطبش (موجها) نیز اندازهگیری میشود. متغییرهای مستقل معمولاً طول موج نور یا یک واحد متناسب با انرژی فوتون است به عنوان مثال عدد موج یا الکترونولت که ارتباط دوطرفه با طول موج دارد. کوانتومتر دستگاه طیفسنجی نشری است که در آنالیز فلزات در ریختهگری و متالوژی و صنایع و معادن کاربرد دارد. نسل جدید دتکتورهای پیشرفته CMOS هستند که توانایی آنالیز غیر فلزاتی مانند کربن و گوگرد و فسفر و برخی دیگر از غیر فلزات را داراست و نیز از دقت بالاتری نسبت به دتکتورهای قدیمیتر pt و ccd برخوردار است.
فرق دارن؟