هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلامم همه دارن میرن چرا؟
سلام
اصل پایستگی انرژی در مورد آلا میگه
هیچ کاربری نمیره ولی از کاربر اصلی به کاربر فیک تبدیل میشه
مطمئن باش یا واقعا میرن و دیگه نمیان یا با فیک برمیگردن ک تجربه نشون داده بیشترشون فیک میزنن -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلامم همه دارن میرن چرا؟
سلام
اصل پایستگی انرژی در مورد آلا میگه
هیچ کاربری نمیره ولی از کاربر اصلی به کاربر فیک تبدیل میشه
مطمئن باش یا واقعا میرن و دیگه نمیان یا با فیک برمیگردن ک تجربه نشون داده بیشترشون فیک میزنن -
@زمستان این همه انرژی گذاشتن روی یه فصل شیمی صحیح نیست. شما میخوای یه باار بخونی ولی عمیق، ولی این عمق درک مطالب با یه بار عمیق خوندن حاصل نمیشه با چندین بار مرور و حل تست امکان پذیره. زودتر فصل رو تموم کنید برید روی حل تست ، هم قسمتهای مهم رو پیدا میکنید هم چند بار مرور با تست انجام میشه.
پ.ن: روی قسمتهایی وقت میزارید که مهم نیست زیاد
پ.ن2: ملاک اصلیتون کتاب درسیتون باشه، حتی اگه توی مقالات علمی خلافش ثابت شده باشه، کنکور از روی کتاب میاد.
پ.ن3: شما میخواید کنکور بدید، ان شاا... دانشگاه روی موضوعی که بهش علاقه دارید تحقیقات علمی مفصل انجام میدید.
پ.ن4: امروز فاز جمع بستن گرفته مونو -
فااطمه سلام(:
یه مشورت میخوام ازت بگیرم ولی ماوسم اذیت میکنه
بعدا بخونش
فرصت کردی لطف میکنی جواب بدی؟
@marylotfi همچنین شما(: -
فااطمه
@marylotfi
چندتا دوره هستن که الان فهمیدم نسبت به اونی که دانلود کردم بهتره. اونی که دارم فقط مزیتش اینه که کامل دانلود شده وگرنه تماشا نکردمش هنو:/ اگه بخوام اون دوره های دیگه رو صف بسازم زمان میبره. تو این مدت هم مودم بیست و چهار ساعته روشنه مدیریت نت سخت تر میشه. دلیل موجهیه که با همون دوره ی دانلود شده کنار بیام؟ اینطوری فکرم آزادتره. اگه دارم عذر غیرموجه میارم جمع کنم این فازارو برم قالشو بکنم دانلودش کنم. خودم حس کردم مهم ففط خوندنه حالا یکم بالا پایین شدن تدریس کن فیکون نمیکنه وضعمو.شما نظرتون چیه؟(: -
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام(:
بعدا بخونش
@marylotfi همچنین شما(:سلام عزیزم
بله حتما با کمال میلفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام(:
بعدا بخونش
@marylotfi همچنین شما(:سلام عزیزم
بله حتما با کمال میلچقد خوبی آخه
-
@marylotfi بله ببخشید شما الان دارین برا کنکور میخونید؟؟اخه تو خود نویس خوندم دانشجو بودین
-
فااطمه
@marylotfi
چندتا دوره هستن که الان فهمیدم نسبت به اونی که دانلود کردم بهتره. اونی که دارم فقط مزیتش اینه که کامل دانلود شده وگرنه تماشا نکردمش هنو:/ اگه بخوام اون دوره های دیگه رو صف بسازم زمان میبره. تو این مدت هم مودم بیست و چهار ساعته روشنه مدیریت نت سخت تر میشه. دلیل موجهیه که با همون دوره ی دانلود شده کنار بیام؟ اینطوری فکرم آزادتره. اگه دارم عذر غیرموجه میارم جمع کنم این فازارو برم قالشو بکنم دانلودش کنم. خودم حس کردم مهم ففط خوندنه حالا یکم بالا پایین شدن تدریس کن فیکون نمیکنه وضعمو.شما نظرتون چیه؟(: -
فااطمه
@marylotfi
چندتا دوره هستن که الان فهمیدم نسبت به اونی که دانلود کردم بهتره. اونی که دارم فقط مزیتش اینه که کامل دانلود شده وگرنه تماشا نکردمش هنو:/ اگه بخوام اون دوره های دیگه رو صف بسازم زمان میبره. تو این مدت هم مودم بیست و چهار ساعته روشنه مدیریت نت سخت تر میشه. دلیل موجهیه که با همون دوره ی دانلود شده کنار بیام؟ اینطوری فکرم آزادتره. اگه دارم عذر غیرموجه میارم جمع کنم این فازارو برم قالشو بکنم دانلودش کنم. خودم حس کردم مهم ففط خوندنه حالا یکم بالا پایین شدن تدریس کن فیکون نمیکنه وضعمو.شما نظرتون چیه؟(:@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
@marylotfi
چندتا دوره هستن که الان فهمیدم نسبت به اونی که دانلود کردم بهتره. اونی که دارم فقط مزیتش اینه که کامل دانلود شده وگرنه تماشا نکردمش هنو:/ اگه بخوام اون دوره های دیگه رو صف بسازم زمان میبره. تو این مدت هم مودم بیست و چهار ساعته روشنه مدیریت نت سخت تر میشه. دلیل موجهیه که با همون دوره ی دانلود شده کنار بیام؟ اینطوری فکرم آزادتره. اگه دارم عذر غیرموجه میارم جمع کنم این فازارو برم قالشو بکنم دانلودش کنم. خودم حس کردم مهم ففط خوندنه حالا یکم بالا پایین شدن تدریس کن فیکون نمیکنه وضعمو.شما نظرتون چیه؟(:ببین اول باید ببینی کدوم دوره کامل تره و توصیحش کمک بیشتری میکنه بهت چون دیگه زمان برای برگشت نداری و اینکه از اول بخوای بیای کل دوره ها رو مجدد ببینی پس جوری بخون ک نیازی به برگشتن و خوندن مجدد اون مبحث نداشته باشه و فقط مرور نیاز باشه برای اینکه ملکه ذهنت شه.
اگ مبحث و نحوه تدریس ها فرقی نمیکنه همون قبلیه رو ببین ولی اگ فک میکنی این جدیدا کامل تره حتما اینارو دانلود کن و تا زمانیکه مباحثش دانلود شه کتابو بخون.
این یه نظر بود