هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@فاطمه23 بعدا از سبک نوشتنش میتونی بفهمی کیه. کلماتی که استفاده میکنیم امضای ما هستن. برو درستو بخون بچه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@فاطمه23 آفرین. غلام همت آنم که زیر چرخ کبود، ز هر چه اکانت فیک زدن هست آزاد است:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@فاطمه23 حضرت علی فرمودن. استاد قمشه ای برای تایید اکثر حرفاشون از آیات و احادیث استفاده میکنن
-
glad در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
موضوع بعد؛فرض کن با هزار پارتی و.. بردنت پیش قدرتمندترین مقام کشور و میگن ی چیزی بخواه ،چی میخواهی؟!
ی لحظه گوشیتو برعکس کن بعش فک کن بعد بیا پایین...پنج شیش دیقه فک کردم به وضع کدوم نهاد اعتراض کنم
بعدش داشتم واسه آموزش عالی پیشنهادامو لیست میکردم
خب بگید فاز چیه اشتبا نزنیمچرا دنبال اونطور شخصی هستی وقتی قدرتمند تر از او بی واسطه منتظر توعه؟!مهربانترین و بخشنده ترین!
ای بابا
مرسی -
glad در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
موضوع بعد؛فرض کن با هزار پارتی و.. بردنت پیش قدرتمندترین مقام کشور و میگن ی چیزی بخواه ،چی میخواهی؟!
ی لحظه گوشیتو برعکس کن بعش فک کن بعد بیا پایین...پنج شیش دیقه فک کردم به وضع کدوم نهاد اعتراض کنم
بعدش داشتم واسه آموزش عالی پیشنهادامو لیست میکردم
خب بگید فاز چیه اشتبا نزنیمچرا دنبال اونطور شخصی هستی وقتی قدرتمند تر از او بی واسطه منتظر توعه؟!مهربانترین و بخشنده ترین!
ای بابا
مرسی -
@فاطمه23
ارایه ی ؛تضاد،جناس ناقص افزایشی،تناسب،طبق یکی از کنکورهای سراسری قبل میلاد تشبیه مضمر هم داره
مفهوم؛ قلدری حکومت -
آنچه انسانی را والا میسازد نه شدّتِ احساس هایِ والا، که مدّتِ آنهاست.
(#نیچه، #فراسوی_نیک_و_بد، قطعه 72 گزینگویه ها و میانپردهها)
-
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
امرو همینو به یه نفر گفتم
نمیدونستم نیچه گفتدش
من از کاظم قلم چی شنیدم
اون از نیچه شنیده بودم