هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Saram در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@marylotfi اخه من کلمات جفتشونو خوب میشناسم
مخصوصا اوشون ک خیلی تابلوئن اصن :|
ولی اینا کلمات ماهوره:(خیلی تابلوئن
عه -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه خیر بود. به فکر وقت تلف کردن بچه ها بود. خودتم فاز بچه ها رو این اوخر دیده بودی. هر کی میخوند اون حرفارو قاطی میکرد.
صلاح خویش خسروان دانند...
حتما خیر بوده ک این همه وقت گذاشتن و حرفهاشونو نوشتن دیگهارزوم اینه یروز برسه این صلاح مملکت رو نگید دیگ
روزی ۸ بار ب استعمال میرسد توسطتتون خود شاعرم دیگ پشیمون کردیدglad در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه خیر بود. به فکر وقت تلف کردن بچه ها بود. خودتم فاز بچه ها رو این اوخر دیده بودی. هر کی میخوند اون حرفارو قاطی میکرد.
حتما خیر بوده ک این همه وقت گذاشتن و حرفهاشونو نوشتن دیگهارزوم اینه یروز برسه این صلاح مملکت رو نگید دیگ
روزی ۸ بار ب استعمال میرسد توسطتتون خود شاعرم دیگ پشیمون کردیدتا جایی ک یادمه در 1سال اخیر ک از تاریخ عضویتتون میگذره البته فک کنم اونم با اکانت قبلی
این بار دومی هست ک این جمله رو تکرار کردم
چطور شده آرزوتونه ک نگم جالبه برام
-
Saram در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
glad اگ پسر باشه نمیگه عینک نزده فلان
دختره :|چرا عکس پروفایلش پسرونس
-
glad در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
روزی ۸ بار ب استعمال میرسد توسطتتون خود شاعرم دیگ پشیمون کردیدتا جایی ک یادمه در 1سال اخیر ک از تاریخ عضویتتون میگذره البته فک کنم اونم با اکانت قبلی
این بار دومی هست ک این جمله رو تکرار کردم
چطور شده آرزوتونه ک نگم جالبه برام
-
Saram خوندمش قبل اینکه پاک کنی. چرا آخه پاک میکنید. ای بابا . نکنید فرزندان من این کارا رو. من ماهورم
الان به خودمم دیگه شک دارم که ماهورم یا نه؟
-
فااطمه
من ۴ ساله آلام
حافظتون یارینمیکنه وگرنه خیلی میگیدسارا درگیر نباش از کاربرای قدیمیه انجمن هستن ایشون تو اون قدیمیا دنبالشون بگرد
ولی شما زیادی برات پررنگ شده جملم چون خیلی کم پیش اومده ک استفاده کنم ازش -
چه خبره واقعا؟
تودلی ترین تودلی دنیا|: یه سال پیش تازه عضو شده بودم، همه میگفتن پارسال انجمن چقدر خوب بود(ینی2سال پیش)
امسال هم همه میگن پارسال انجمن چقدر خوب بود :|
منظورتون از انجمن قدیم، انجمن دوران کرتاسه س؟ :|
خب شاید انجمن خوبه ما مشکل داریم. والاااع
این کاربرها هستند که انجمن را میسازند، هم اکنون نیز 90%کاربرانِ قبلی هستند اما انجمن، بازهم انجمن پارسالها نیست|: چه شده است؟ |: -
چه خبره واقعا؟
تودلی ترین تودلی دنیا|: یه سال پیش تازه عضو شده بودم، همه میگفتن پارسال انجمن چقدر خوب بود(ینی2سال پیش)
این کاربرها هستند که انجمن را میسازند، هم اکنون نیز 90%کاربرانِ قبلی هستند اما انجمن، بازهم انجمن پارسالها نیست|: چه شده است؟ |:@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چه خبره واقعا؟
این کاربرها هستند که انجمن را میسازند، هم اکنون نیز 90%کاربرانِ قبلی هستند اما انجمن، بازهم انجمن پارسالها نیست|: چه شده است؟ |:سلام
مسئله همین است دتر -
چه خبره واقعا؟
این کاربرها هستند که انجمن را میسازند، هم اکنون نیز 90%کاربرانِ قبلی هستند اما انجمن، بازهم انجمن پارسالها نیست|: چه شده است؟ |: -
@marylotfi بدی فضای مجازی همینه
کاش یه دوربینی چیزی وجود داشت رو مرورگر من بفهمم ماهور کیه:/
کشفش میکنم بالاخره/: -
فااطمه
من ۴ ساله آلام
حافظتون یارینمیکنه وگرنه خیلی میگیدسارا درگیر نباش از کاربرای قدیمیه انجمن هستن ایشون تو اون قدیمیا دنبالشون بگرد
ولی شما زیادی برات پررنگ شده جملم چون خیلی کم پیش اومده ک استفاده کنم ازشفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
من ۴ ساله آلام
ولی شما زیادی برات پررنگ شده جملم چون خیلی کم پیش اومده ک استفاده کنم ازشدیگه فهمیدم
ولی خیلی شبیه ب ماهور بودن این سری:/ عجیبه