هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ehsankarami
میخونی المپو یا منصرف شدی؟ -
SenatOr فقط یه جمله:
هر وقت از تو نظر خواستم اون موقع تز بدهو بعدش به صورتش یه لبخند ملیح تحویل میدی
-
ehsankarami
میخونی المپو یا منصرف شدی؟ -
ehsankarami
میخونی المپو یا منصرف شدی؟@زمستان تو برنامم سه ساعت تو هفته دارم. اما خوب گاهی اوقات وقت نمیکنم!! البته امسال منابعش فقط کتب زیست دبیرستانه.
-
@زمستان تو برنامم سه ساعت تو هفته دارم. اما خوب گاهی اوقات وقت نمیکنم!! البته امسال منابعش فقط کتب زیست دبیرستانه.
ehsankarami سه ساعت درهفته؟:/
کمه که:/ -
SenatOr همین آدما وقتی نتیجه گرفتی، خودشونو میزنن به بی خیالی و اصلا انگار نه انگار ازت نتیجه رو هم نمیپرسن.
-
ehsankarami سه ساعت درهفته؟:/
کمه که:/@زمستان میدونم. آخه گفتم که، امسال فقط برای کسب تجربه و اینا شرکت میکنم. از اونجایی که تو تابستون باید دهم و یازدهم رو بخونم و ببندم، یکم هم دوازدهم میخونم و سال بعد با قدرت (!) شرکت میکنم.
-
@زمستان هر وقت یه بچه میاد توی اتاقم میرم بهش زیست یاد میدم. مخصوصا فصل 7 زیست دوم خوب جواب میده. هم خودم یاد میگیرم هم مرور میشه هم اون بچه دیگه نمیاد اتاقم
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وی اتاقم میرم بهش زیست یاد میدم. مخصوصا فصل 7 زیست دوم خوب جواب میده. هم خودم یاد میگیرم هم مرور میشه هم اون بچه دیگه نمیاد اتاقم
واقعا روش خوبیه. منم ازش برای دفع داداشم استفاده میکنم. مثلثات هم که عالی جواب میده!
-
@زمستان هر وقت یه بچه میاد توی اتاقم میرم بهش زیست یاد میدم. مخصوصا فصل 7 زیست دوم خوب جواب میده. هم خودم یاد میگیرم هم مرور میشه هم اون بچه دیگه نمیاد اتاقم
-
SenatOr همین آدما وقتی نتیجه گرفتی، خودشونو میزنن به بی خیالی و اصلا انگار نه انگار ازت نتیجه رو هم نمیپرسن.
-
دادش اینکه چیزی نیست ما هفته اول مدارس فصل 7 را امتخان دادیم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth:
-
@زمستان میدونم. آخه گفتم که، امسال فقط برای کسب تجربه و اینا شرکت میکنم. از اونجایی که تو تابستون باید دهم و یازدهم رو بخونم و ببندم، یکم هم دوازدهم میخونم و سال بعد با قدرت (!) شرکت میکنم.
ehsankarami آفرین(:
من اگه لایک کردم چون علاف بودم تا دیروز
دیگه از این حرکتا نزن
بعدشم قبلا کمتر میومدی شما
نزنی رو حساب معرفت ناک اوت کنی درسو
مدیریت کن لطفا
اصن نمیخوام به درست لطمه بخوره
نیا اینجا زیاد
لطفا(: